1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-10-2013 22:30

Απίστευτη ανατροπή και το Σούπερ Καπ στην Μπελογκόριε

Μεγάλη ανατροπή πέτυχε στον τελικό του Σούπερ Καπ Ρωσίας, η πρωταθλήτρια Ρωσίας και μία εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λίγκ, Μπελογκόριε Μπελγκορόντ, νικώντας την Ζενίτ Καζάν με 3-2 σετ ενώ έχανε με 0-2 σετ.
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού είχε σε καλή μέρα τον Γκρόζερ που σημείωσε 28 πόντους, αλλά το σημαντικότερο που έδειξε ήταν η μαχητικότητα και η ψυχαιμία όταν το ματς έδειχνε ότι χάνεται.

Τα σετ:  (21-25, 21-25, 25-23, 25-23, 15-13)

ΜΠΕΛΟΓΚΟΡΙΕ: Μπογκομόλοφ 8,Τετιούκιν 13, Γκρόζερ 28, Μουσέρσκι 16, Τραβίτσα 1, Λινούκχ 2, Μπραγκίν (λ), Φομένκο, Παντελεϊμομένκο 9, Μπαγκρέι, Κοσάρεφ

ΖΕΝΙΤ: Άντερσον 19, Απαλίκοφ 3, Σιβοζλέχ 14, Βολκόφ 4, Γκρίμπιτς 3, Μιχαϊλοφ 28/ Βερβόφ (λ), Γιακόβλεφ, Κομπζάρ, Αμπροσίμοφ 2

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyball fan Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 09:50 posted by volleyball fan

    και μόνο το όνομα της Μπέλγκοροντ φτάνει για να φέρει πολλές αναμνήσεις σε όλους τους ηρακληδείς.Χαραγμένες στη μνήμη για πάντα θα μείνουν οι τιτανομαχίες του Ηρακλή με αυτήν τη σούπερομάδα τόσο στον ημιτελικό του τσάμπιονς λιγκ στη Θεσσαλονίκη το 2005 όσο και στη Ρώμη το 2006 όταν η ομαδάρα του Ηρακλή τους κέρδιζε με 3-2 σετ αλλά και στους ομίλους με θέαμα υψηλότατου επιπέδου. Πώς λέμα για θέαμα του σημερινού Ηρακλή; Ε καμμία σχέση.Αυτός ήταν ο Ηρακλής αυτών που τον ονειρευτηκαν μεγάλο και που μάζευε χιλιάδες κόσμου σε όλη την ευρώπη και ο άλλος είναι ο Ηρακλής της μιζέριας, της Α2 και της δεύτερης θέσης σε τουρνουά του Σουφλίου με αντιπάλους το Σουφλί, τη Λήμνο και το μεγαθήριο Ορεστιαδα.Ο Ηρακλής του προέδρου της διοικούσας (;) κου Τσιργογιάννη, του συμπαθέστατου καφεπώλη και της παρέας που πιστεύει ότι κανει καλό απαξιώνοντας καθημερινά την ομάδα. Πώς λέει το τραγούδι "την σκότωσε γιατί την αγαπούσε;".Ακριβώς αυτό κάνουν οι κύριοι αυτοί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ