1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2013 22:14

Τα βαρέλια μπύρας, το sold out και το Τσάμπιονς Λιγκ

Η σεζόν 2013-2014 είναι έτοιμη να ξεκινήσει στη Γερμανία και η ομάδα της Δρέσδης θα λάβει μέρος για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.



 

Ο σύλλογος έχει προβεί σε μια πρωτότυπη ιδέα την οποία θα κάνει πράξη γνωστή ζυθοποιία της χώρας. Μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης θα προσφέρει 10 λίτρα μπύρα με σκοπό να μαζευτεί μια αρκετά μεγάλη ποσότητα, πολλά βαρέλια, στο τέλος της σεζόν που θα καταναλωθεί σε μια μεγάλη γιορτή.

Επίσης οι ιθύνοντες του συλλόγου συμφώνησαν για μεταδόσεις των αγώνων της ομάδας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα. Σύμφωνα μάλιστα και με την αρχηγό της ομάδας, Στέφανι Καργκ, η κίνηση αυτή θα βοηθήσει στην διάδοση του αθλήματος, αλλά και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους της πόλης να δουν την ομάδα στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα της Δρέσδης ξεκινά το πρωτάθλημα με εντός έδρας αγώνα απέναντι στην πρωταθλήτρια 2012-2013, Σβέρινερ, με τον κόσμο του συλλόγου να αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν αφού ήδη έχουν πωληθεί πάνω από 2000 εισιτήρια και μέχρι την ημέρα του αγώνα αναμένεται να εξαντληθούν. Μέχρι σήμερα το ρεκόρ προπώλησης ηταν 1000.

Όσον αφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα της Δρέσδης θα συμμετάσχει στον Α΄όμιλο και θα βρει αντίπαλους τις Ραμπίτα Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν, τη Μπεζιέ από τη Γαλλία και την Ομίτσκα Ομσκ από τη Ρωσία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ