1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-10-2013 14:03

Στη Ροζελάρε το Σούπερ Καπ, ενώ η Μάασεϊκ να «ξεκινάει από το μηδέν»

«Απόψε ήταν εύκολο να δούμε ότι δεν κάναμε μια καλή προετοιμασία για την έναρξη της σεζόν. Η ομάδα μας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και πρέπει να ξεκινήσει τα πάντα από το μηδέν». Με αυτά τα λόγια ο Κρίστοφ Χόχο, αθλητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, Νόλικο Μάασεϊκ, υποδέχθηκε την ήττα από την Κνακ Ροζεράλε στο Σούπερ Καπ Βελγίου.
Είναι φανερό ότι δεν έχει γίνει η κατάλληλη δουλειά και δεν υπάρχει καλό κλίμα στις τάξεις της Νόλικο, μετά από ένα καλοκαίρι που είχε αλλαγή φιλοσοφίας, αλλά και ομάδας. Έτσι η Κνακ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1 (25-22 , 25-22 , 23-25 ​​, 25-19) στο κατάμεστο κλειστό της Αντβέρπ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έπαιξε χωρίς τους διεθνείς Μααν και Νίλσον ενώ για την Ροζελάρε ο Βερχάνεμαν θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για άλλη μια εβδομάδα.

Σχεδόν σε όλο το παιχνίδι η Κνακ ήταν ανώτερη και όταν η Νόλικο θέλησε να διεκδικήσει κάποια ανατροπή ήταν ο Τούλριχ που τελείωνε «επαγγελματικά» τα σετ. Μόνο στο τρίτο σετ εμφανίστηκε με καλή άμυνα και τον Περέιρα να τελειώνει επιθέσεις για να μειώσει προσωρινά σε 2-1.

ΚΝΑΚ ΡΟΖΕΛAΡΕ (Εμίλ Ρουσό): Τούλριχ, Παυλίδης, Κούλμαν, Βαν Χιρτουμ, Τερβαπόρτι, Τόμας Ρουσό / Ντεζόνκερε (λ), Κλας, Ντε Χουλστ
ΝΟΛΙΚΟ ΜΑΑΣΕΪΚ (Ντι Πίντο): Χόχο, Βάλκερς, Περέιρα, Ρέιμεκερς, Λεκάτ, Πάρκινσον / Ντερκόνινγκεν (λ), Μενζέλ, Ντεβάνι

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ