1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-02-2016 22:45

Ντέρμπι κυπέλλου στον Έβρο

Το ντέρμπι του Έβρου είναι μία ακόμη ξεχωριστή αναμέτρηση στους ‘16’ του Κυπέλλου καθώς πέρα από το δέλεαρ της πρόκρισης υπάρχει στη μέση και το γόητρο. Οι δύο ομάδες θα παίξουν στις 19.00 στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». 
Ο Εθνικός προέρχεται από καλή εμφάνιση, αλλά και εντός έδρας ήττα με 3-2 από τον ΠΑΟΚ, ενώ η Ορεστιάδα παραδώθηκε στον Παναθηναϊκό λόγω των ελλείψεων στον αγώνα του πρωταθλήματος ο Εθνικός νίκησε με 3-2 στην Ορεστιάδα. 

«Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς ενώ και οι δύο θέλουν την πρόκριση. Εμείς από δω και πέρα έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα, αφού υπάρχουν και οι υποχρεώσεις στην Ευρώπη, ωστόσο δεδομένου ότι στο πρωτάθλημα τα περιθώρια διάκρισης δεν είναι πολλά, σίγουρα θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε στο Κύπελλο», είπε ο έμπειρος κεντρικός των γηπεδούχων Χρήστος Κιόσης.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν στον Εθνικό, ενώ και η Ορεστιάδα θα παραταχθεί πλήρης καθώς ο Πλάμεν Χριστόφ θα έχει στη διάθεση του τους αθλητές που απουσίασαν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό λόγω γαστρεντερίτιδας.

«Είμαστε σε καλύτερα κατάσταση πλέον καθώς ξεπεράσαμε τις ιώσεις που μας ταλαιπωρούσαν την τελευταία εβδομάδα. Θέλουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας για τη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα η οποία όμως θα μας δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και έχουμε στόχο την πρόκρισή μας στο Final 4», δήλωσε ο λίμπερο του ΑΟΟ Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ