1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-02-2016 00:29

Ορφανός: «Όλοι έδωσαν την ψυχή τους»

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε μετά τη νίκη απέναντι στον Παμβοχαϊκό: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι μία μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστούμε πως προερχόμασταν μετά την ήττα από την Παναχαϊκή. Αντιδράσαμε σωστά. Κάναμε δύσκολο ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη, αλλά όλοι έδωσαν τη ψυχή τους για να πάρουν τη νίκη. Δεν καταθέσαμε τα όπλα όπως ίσως κάποιοι νόμιζαν. Κανένας αθλητής δεν σκέφτεται παρά μόνο την παραμονή στην κατηγορία. Είχαμε καλό σερβίς - μπλοκ, παίρναμε διαφορές από τη αρχή στο σκορ και αυτό μας βοηθούσε στην ψυχολογία».
Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Γιώργος Χριστόπουλος είπε: «Είναι αλήθεια πως η ομάδα έχει χάσει το κίνητρο της 4αδας και έχει απογοητευτεί. Όπως έχω πει πολλές φορές στους παίκτες αυτό είναι μέγα λάθος και μας οδηγεί σε αυτές τις καταστάσεις. Είμαι προβληματισμένος αλλά σε καμία στιγμή δεν ζητήθηκε από τους παίκτες να φέρουν πρόκριση στην 4αδα. Ο στόχος μας ήταν η παραμονή και τα καταφέραμε άνετα από νωρίς. Η προσπάθεια για ανάκαμψη θα συνεχιστεί. Δεν θα είναι αυτή η τελευταία μας εικόνα και περιμένω στο κύπελλο άλλο πρόσωπο».

3 σχόλια

  • Comment Link 40κλησιώτης Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 19:38 posted by 40κλησιώτης

    μπράβο ρε Ορφανέ, αυτός είναι στόχος η παραμονή στην κατηγορία. Βλέπω ότι οι διοικουντες καφετζήδες σου πέρασαν τη νοοτροπία της μεγάλης ομάδας. Η παραμονή στην κατηγορία. Το λέτε και δεν ντρέπεστε κιόλας. Γι αυτό παίζετε μεταξύ συγγενών και φίλων. Γιατί αυτοί οι στόχοι ταιριάζουν σε εσάς, στους Τσιργογιαννοκαλαιτζίδηδες και όλους αυτούς που καταντήσανε τον Ηρακλή ασήμαντο. Ελπίζω να τα καταφέρετε και να πάτε και στο Λευκό Πύργο για να το πανηγυρίσετε και να βγάλετε και αναμνηστικές. Ε ρε κατάντια.Είναι γεγονός πως με όλους εσάς και τώρα να τη σκαπουλάρει η ομάδα λόγω ύπαρξης εξίσου κακών ομάδων του χρόνου και πάλι τα ίδια θα έχουμε , άντε να παλέυει η ομάδα για την ένατη θέση στην καλύτερη. Διαλύσατε ότι καλύτερο είχε ο σύλλογος και δεν αναφέρομαι σε παίκτες και προπονητές αλλά σε αυτούς που δεν έχουν καν το φιλότιμο να παραιτηθούν. Που έχουν γαντζωθεί στις καρέκλες και δε λένε να ξεκουμπιστούν. Γιατί άραγε; εεεεεεεε;

  • Comment Link Αγυιά Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 09:07 posted by Αγυιά

    Κεφάλααα, έτσι όπως πας θα σας περάσει και η Παναχαική!!!

  • Comment Link BOXA Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 06:54 posted by BOXA

    Αν εισαι εδω στο κυπελλο........αλλιως καηκαμε!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ