1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-10-2015 22:21

Οικονόμου: «Είναι τιμή μου να αγωνιστώ στην Ορεστιάδα»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο.Ορεστιάδας  ο Ναπολέων Οικονόμου λίγο μετά την υπογραφή του  στους πράσινους του Βορρά παραχώρησε μίνι συνέντευξη αποκλειστικά στο radioevros.gr. Δείτε όσα είπε αναλυτικά: 



Πως αισθάνεσαι για την μεταγραφή σου στον Α.Ο.Ορεστιάδας ; 

– Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στη Ορεστιάδα.Είναι τιμή μου να αγωνιστώ στην ιστορική ομάδα του Βόλεϊ  και θα δώσω τα πάντα για αυτήν! Όλα εδώ λειτουργούν τέλεια.

Τι γνωρίζεις για την ομάδα και την πόλη; 
– Για την ιστορία της ομάδας δεν χρειάζεται να πούμε πολλά είναι σε όλους γνωστά.Για την  τωρινή ομάδα έχω να πω ότι υπάρχει ένας προπονητής υψηλού επιπέδου ο οποίος μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα καθώς και όλους εμάς!Η πόλη ξέρω ότι αγαπάει πολύ το άθλημα και το στηρίζει κάτι που  δίνει δύναμη αλλά και κίνητρο για εμάς τους αθλητές να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι

Ποίοι είναι   προσωπικοί σου στόχοι για την νέα χρονιά; 
 -Να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ γίνεται άλλα και να γίνω και εγώ καλύτερος.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων αρχίζουν μεθαύριο (σ.σ. αύριο) ,σε τι επίπεδο βρίσκεται η αγωνιστική σου ετοιμότητα;
-Η αλήθεια είναι ότι έχω αργήσει να έρθω στην ομάδα που κάνει εδώ και καιρό προετοιμασία αλλά ο προπονητής με βοηθάει ώστε να μπορέσω να φτάσω τους συμπαίκτες μου .

Πως βλέπεις το κλίμα στην ομάδα μετά την πρώτη γνωριμία; 
-Πάρα πολύ καλά. ‘Όλοι οι συμπαίκτες μου άλλα  και η διοίκηση είναι εκεί σε ότι έχω χρειαστεί . 


 Τέλος για τον νέο παίκτη του Α.Ο.Ορεστιάδας μίλησε αποκλειστικά στο radioevros.gr και  ο συμπαίκτης του στην ΑΕΚ και στενός του φίλος Ανδρέας Ανδρεάδης (πλέον αγωνίζεται στον Άρη) .Ο Εβρίτης κεντρικός είπε:Ο Ναπολέων είναι μαχητικός έχει όρεξη για δουλειά είναι κάλο παιδί με αρχές,έχει τρέλα με το Βόλεϋ και δίπλα σε αυτόν τον προπονητή (Ίσακσσον) θα μάθει πολλά και θα δουλέψει σωστά. 

RadioEvros.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ