1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-09-2015 16:44

Ανακοινώσεις από Δευτέρα στον Ηρακλή

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι πρώτες ανακοινώσεις για ανανεώσεις παικτών αλλά και μεταγραφών στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή.


Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται εκτός απροόπτου να ξεκινήσει το κυανόλευκο ΤΑΑ να ανακοινώνει τις πρώτες της επίσημες κινήσεις, αρχικά αναφορικά με τις ανανεώσεις παικτών και στη συνέχεια με τις μεταγραφές.

Για την ενίσχυση της ομάδας οι αναζητήσεις συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν.

Όλα αυτά ενώ οι κυανόλευκοι είναι σε αναμονή της γνωστοποίησης της ημερομηνίας για την σημαντική συνεδρίαση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΕΑ.

Bluearena.gr

2 σχόλια

  • Comment Link ROMA 2006 Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 16:32 posted by ROMA 2006

    ανακοινώσεις από την επαύριο και ανάλογα της απόφασης της ΕΕΑ και όλα τα άλλα είναι φούμαρα. Αν δεν κάτσει να δείτε ότι ακόμα κι αυτοί που θέλουν να μείνουν θα λακίσουν. Αν κάτσει και ανάλογα πως κάτι θα γίνει σε επίπεδο να σωθούμε. Μέχρι και διοίκηση θα συγκροτηθεί αν κάτσει η απόφαση που περιμένουν αλλιώς............

  • Comment Link ΗΡΑΚΛΗΣ1908  ΟΧΙ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 16:27 posted by ΗΡΑΚΛΗΣ1908 ΟΧΙ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015

    σιγά μην κάνουν ανακοινώσεις από Δευτέρα. Αν δε βγει η απόφαση της ΕΕΑ δε θα γίνει καμία ανακοίνωση αφού κανείς δεν υπογράφει σε ομάδα που δεν ξέρει που και πως θα παίξει. Α1 ή Α2; Στην Α1 καθαρή ή στην Α1 με τα χρέη των προηγούμενων ετών; Και στην περίπτωση που γίνουν ανακοινώσεις αν παίξει Α1 μην περιμένετε και τίποτα σπουδαίο. Εφηβοι που θα προωθηθούν, άλλοι ξεχασμένοι από όλους και ίσως κανένας ξένος νάχαμε να λέγαμε ντεμέκ ταλέντο ή εξελίξιμος, κοινώς βόηθα παναγιά μου. Αν τώρα η ομάδα (η πετοσφαίριση 2015) πρέπει να πορευθεί με τα χρέη του ΤΑΑ ΓΣ Ηρακλής τότε δεύτε τελευταίον ασπασμόν. Μια από τα ίδια αφού δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα ούτε για διακανονισμό παλαιών οφειλών ούτε για στήσιμο σοβαρής ομάδας. Με τα ονόματα που ακούγονται ο αγώνας για τη σωτηρία θα είναι δύσκολος.
    ΥΓ: συγκροτήθηκε τελικά διοίκηση στο νέο ΤΑΑ; Τι περιμένουν ; Α ξέχασα την απόφαση της ΕΕΑ . Αν είναι θετική θα σπρώχνονται ποιοι θα μπουν. Αν όχι μην τους είδατε αυτούς που φωτογραφίζονται ως παράγοντες του τίποτα (για
    την ώρα )
    ΥΓ 2: ο κοντός μουσάτος και ο γυαλάκιας κολλητός θα είναι στο νέο ΤΑΑ; Σίγουρα αν δε φορτωθεί τα παλιά λέω εγώ. Μέχρι και ο κοτσίδας θα μπει. Μιλάμε για μεγάλα γούστα. Μαζί με τον παοκτζή που οι συγκυρίες και αυτοί που διάλυσαν την ομάδα έφεραν στο σύλλογο θα αποτελέσουν ένα αχτύπητο τιμ. Τους οργανωμένους δεν ακούω. Κάποτε διώχναν προπονητές που απλά επαιζαν φιλικά με τους συμπολίτες. Τώρα λύνουν και δένουν φόλα παοκτζήδες και κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο. Α ξέχασα τώρα ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.
    ΥΓ 3:πόσα διαρκείας έχουν διατεθεί μέχρι τώρα; Πείτε το θα το αντεξουμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ