1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-08-2015 13:05

Τρέχει για την επιστροφή του ο Ηρακλής

Σε λίγες ώρες, ο Ηρακλής θα γίνει μέλος της ΕΣΑΠ και ο Χρήστος Πάτρας ξεκινά να χτίζει την ομάδα που θα πάρει μέρος στην Volleyleague.
Στις 19.00 στο Κατσάνειο έχει οριστεί η πρώτη προπόνηση, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται.  Παίκτης του Ηρακλή πρέπει να θεωρείται ο λίμπερο Θάνος Παπαδημητρίου (τελευταία προσθήκη), που πέρσι είχε υπογράψει στην ΑΕΚ αλλά αποχώρησε πριν ξεκινήσει η σεζόν και έμεινε χωρίς ομάδας. Επίσης ο Πάτρας μπορεί να υπολογίζει στους Κάσσανδρο Στίγγα και Δημήτρη Χατζηηλιάδη, ενώ κοντά στην επιστροφή ειναι και ο Ανδρέας Ανδρεάδης, τον οποίο θα ήθελε και η ΑΕΚ.

4 σχόλια

  • Comment Link αν ειναι δυνατόν Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 20:38 posted by αν ειναι δυνατόν

    Σιγα ρε τρελε Γ.Γ που δεν ανοίξεις το στομα σου απειλητη τρελε

  • Comment Link Γ. Γ Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 18:28 posted by Γ. Γ

    Καθολου ανεξηγητα δε χαθηκε, υπαρχει εξηγηση........... Α ρε καταντια. Αντεμην το ανοιξω ......

  • Comment Link Montas Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 12:42 posted by Montas

    Πολύ καλή επιλογή ο Παπαδημητρίου. Έμπειρος, εξαιρετικός υποδοχέας και αρκετά υποτιμημένος.
    Όπως επίσης οι Στίγγας και Ανδρεάδης μάλλον είναι ό,τι καλύτερο από Έλληνες κεντρικούς υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά.
    Από την άλλη ο Χατζηηλιάδης έχει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια και φαίνεται ότι περισσότερο τον ενδιαφέρει η ιατρική πάρα το βόλεϊ, κάτι που είναι λογικό. Έχει και κάποια κιλάκια παραπάνω. Ελπίζω να προορίζεται για αναπληρωματικός και να αποκτηθούν ξένοι ακραίοι.
    Όπως επίσης τεράστιο λάθος η φυγή του Ηλία που πήγε στη Σύρο. Ίσως ό,τι καλύτερο έχουν βγάλει οι ακαδημίες του Ηρακλή τα τελευταία χρόνια και χάθηκε εντελώς ανεξήγητα.

  • Comment Link ΗΡΑΚΛΗΣ  ΑΝΤΙΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2015 Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 11:18 posted by ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΤΙΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2015

    σήμερα στην πρώτη ποιοι θα είναι; Το εφηβικό; Υπάρχουν παίκτες με υπογεγραμμένα συμβόλαια; Φαντάζομαι όχι και δε θα υπάρξουν μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή στην Α1. Βέβαια από τα ονόματα που ακούγονται βλέπω μεγάλο αγώνα για τη σωτηρία. Κατάντια. Στο τέλος βλέπω τον κοντό μουσάτο ξερόλα να βάζει παντελονάκι για να παίξει εκτός αν ο βαμμένος παοκακι που λύνει και δένει στο τμήμα μας φέρει τίποτα παικταράδες από τις πρώην ομάδες του Καλαμαριά και Μουδανιά. Ε εκεί στο Κατσάνειο μη βάζετε ρε σεις τόσο ψηλά τον πήχυ, ζαλιστήκαμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ