1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2014 23:52

Καζάζης: «Την Τετάρτη τελείως διαφορετικοί»

Ο Δημήτρης Καζάζης μετά την ήττα από τον Φοίνικα τόνισε πως την Τετάρτη η ομάδα θα είναι τελειώς διαφορετική παρουσιασμένη.

«Για δύο σετ ήμασταν πολύ καλοί. Μετά η Σύρος ανέβασε πολύ την απόδοσή της και σε συνδυασμό με τα προβλήματά μας, κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Την Τετάρτη η ομάδα θα είναι τελείως διαφορετική. Θα είμαστε αποφασισμένοι και θα μειώσουμε τα λάθη για να πάρουμε την πρόκριση. Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε χθες, αλλά έχουμε ακόμα το τελευταίο ματς.

Κουρνέτας: «Τα ξεχνάμε όλα και πάμε τελικό»

«Απέναντί μας είχαμε μία πολύ καλή ομάδα και ξέρουμε καλά ότι όταν παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό το άγχος πέφτει σε εμάς. Αυτά όμως τα ξεχνάμε όταν μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και το ίδιο θα κάνουμε στο επόμενο ματς. Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι για την πρόκριση, παρά τα προβλήματα. Φτάσαμε να λέμε ότι θέλουμε να είμαστε υγιείς για να πάρουμε το παιχνίδι».

6 σχόλια

  • Comment Link insider Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 05:36 posted by insider

    @syrian fan: Ο Κουρνετας σου φταίει που δεν έτρεχε? Ότι πήρατε τον Νεόφυτο προπονητή δε σου φταίει? Όλοι οι άμπαλοι νεόπλουτοι της Α1 θύματα των μάνατζερ!

  • Comment Link SYROS Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014 22:33 posted by SYROS

    Αγαπητέ τόν ρωτήσαμε τόν ΚΟΥΡΝΈΤΑ καί μάς είπε νά τού τά δώσεις εσύ προσωπικά.Ευχαριστούμε καί καλή Ανάσταση.

  • Comment Link ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 19:48 posted by ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

    Για ρωτήστε τον Κουρνέτα...πληρώθηκε όλο το συμβόλαιο του απο τον Φοίνικα ?

  • Comment Link em Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 09:13 posted by em

    Τι άκυρο σχόλιο είναι αυτό Syrian Fan? Ο Κουρνέτας είναι παίκτης που τόσα χρόνια έχει αποδείξει ότι θέλει να νικάει στα ντέρμπυ με όποιον αντίπαλο και αν παίζει. Και είναι από τους λίγους μέσα στην ομάδα που καταλαβαίνει το βάρος του να φοράς φανέλα του Ολυμπιακού. Τέλος επειδή υπάρχει ακόμα ένα ματς καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους γιατί ακόμα και αν περάσετε από το Ρέντη, σας περιμένει ένας Εθνικός φουριόζος.

  • Comment Link petros1979gr Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 05:31 posted by petros1979gr

    Δεν διαλέξαμε αντιπαλο απλά είμαστε οι καλύτεροι και βγηκαμε πρώτοι την κανονική περίοδο και σεις 4οι. Τώρα λουκούμι αν και δεν θα ειναι νηστεία θα σας κερασουμε την Τετάρτη του Πασχα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ