1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ο Αξέλ Τρούχτσεφ έφτασε στον ΠΑΟΚ αρχές Δεκεμβρίου και από τότε έχει μεταμορφώσει την υποδοχή και την επίθεση του Δικεφάλου, ενώ πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου αλλά και την προσωπική του διάκριση:
Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής έδωσε την κούπα στον αρχηγό του ΠΑΟΚ Γιάννη Τακουρίδη, ενώ την απονομή του MVP Αξέλ Τρούχτσεφ έκανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ Γιώργος Παπαδόπουλος.
Ο ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχή χρονιά θα αγωνιστεί σε Σούπερ Καπ. Πριν ένα χρόνο στο Ηράκλειο δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά αυτή τη φορα είναι αποφασισμένος να πάρει τον πρώτο τίτλο στην διοργάνωση:
Ολυμπιακός εναντίον ΠΑΟΚ πράξη τρίτη για τη φετινή σεζόν, αλλά πρώτο ματς τίτλου καθώς το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη κρίνεται το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. (γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 24/1, 17:00, ΕΡΤ-3 H.D., Διαιτητές: Βασιλειάδης, Κουτσούλας)
Σούπερ Καπ: Οι διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ. (24/1, 17:00, ΕΡΤ-3 H.D.)
Στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη θα γίνει την Τετάρτη 24/1 ο αγώνας Σούπερ Καπ μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Π.Α.Ο.Κ.
Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 12:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Coral Hotel στο Π.Φάληρο θα διεξαχθεί η κλήρωση της έδρας του αγώνα Σούπερ Καπ Aνδρών μεταξύ του Πρωταθλητή της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Κυπελλούχου της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 Π.Α.Ο.Κ.
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Τη δική του ιστορία στις διοργανώσεις των Σούπερ Καπ έγραψε ο Ανδρέας Φράγκος. Ο θεσμός συμπλήρωσε 25 χρόνια ζωής και σε αυτό το διάστημα έχουν γίνει 10 διοργανώσεις. Ο Ανδρέας Φράγκος κατάφερε μία μοναδική επίδοση και δεν είναι άλλη από την κατάκτηση τριών συνεχόμενων Σούπερ Καπ σε διάστημα 12 ετών και μάλιστα με τρεις διαφορετικές ομάδες.
Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο πανηγύρισε ο Φερνάντο Ερνάντεζ την κατάκτηση του Σούπερ Καπ που είναι και ο πρώτος του τίτλος με τον Παναθηναϊκό. Ο Κουβανός μετά τη λήξη του αγώνα ανέβηκε στην εξέδρα και έγινε ένα κουβάρι με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.
Ο Γιώργος Πετρέας τη σεζόν 2021-22 πανηγύρισε με τον ΠΑΟΚ την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα δίνοντας έτσι ραντεβού με τον Δικέφαλο στο Σούπερ Καπ.
Aπογοητευμένος απο την απώλεια του τροπαίου και την τέταρτη σερί ήττα απο τους πράσινους, ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. Γιόσκο Μιλενκόσκι υποστήριξε:
Χαρούμενος ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος για την κατάκτηση της κούπας δήλωσε:
Τον δεύτερο τίτλο Σούπερ Καπ στην ιστορία του κατέκτησε στο Ηράκλειο Κρήτης ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με 3-1 σετ του Π.Α.Ο.Κ.. Ο Κουβανός Φερνάντο Ερνάντεζ με 28 πόντους ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές, παίρνοντας και το βραβείο του MVP της διοργάνωσης.
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ και ταμίας της ΕΣΑΠ, Γιάννης Δανδάλης, κατα την  διάρκεια της Συνέντυξης Τύπου, ευχαρίστησε τόσο την Περιφέρεια Κρήτης όσο και το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την υποστήριξη στη διοργάνωση και τόνισε:
Ο οικοδεσπότης και αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, καλοσώρισε τις αποστολές των ομάδων και των εκπροσώπων του Τύπου και δήλωσε:
Παρών στη συνέντευξη Τύπου του Σούπερ καπ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι ο οποίος μάλιστα κατέκτησε το τρόπαιο στην περυσινή διοργάνωση, ως προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ είπε:
Λίγες ώρες μετά την έλευση του 2023 ο πρωταθλητής της σεζόν 2021-22 Παναθηναϊκός και ο κυπελλούχος της σεζόν 2021-22 ΠΑΟΚ βρίσκονται σε θέση σερβίς για τον αγώνα του Σούπερ Καπ που θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στις 19:15 και θα μεταδοθεί απ΄ευθείας από την ΕΡΤ-3.
Με τη συνέντευξη Τύπου και τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας «αρχίζει» από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης το Σούπερ Καπ μεταξύ του πρωταθλητή 2022 Παναθηναϊκού και του κυπελλούχου 2022 ΠΑΟΚ.
Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα Σούπερ Καπ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο Κρήτης την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023 έχει αρχίσει.
Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως το 10ο Σούπερ Καπ μεταξύ του πρωταθλητή της σεζόν 2021-22 Παναθηναϊκού Α.Ο. και του Κυπελλούχου της σεζόν 2021-22 ΠΑΟΚ θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2022, και ώρα 19:15. Θα μεταδοθεί απ΄ευθείας από την ΕΡΤ-3.
Την πρόκριση του στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς για δεύτερη και συνεχόμενη φορά στην ιστορία του θεσμού πήρε ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα ήθελε δύο σετ για την πρόκριση μετά το 3-0 που είχε νικήσει στον πρώτο προημιτελικό στη Νέα Σμύρνη. Στην Πολίχνη αν και  βρέθηκε να χάνει 2-1 σετ από τον μαχητικό Πήγασο αλλά κατάφερε να πάρει το 4ο σετ και να προκριθεί και στο τέλος να πάρει και τον αγώνα με 3-2 σετ έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Νανόπουλο που αγωνίστηκε διαγώνιος στη θέση του Γιορντάνοφ και σημείωσε 27 πόντους.
Την επιστροφή στα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 και μίνι πρωτάθλημα για τον υποβιβασμό για τις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-10, αποφάσισε να επαναφέρει για τη Volley League, το Δ.Σ της ΕΣΑΠ στη συνεδρίαση της 26ης Ιουλίου.
«Γλυκιά» ήταν η Οδύσσεια της επιστροφής του Φοίνικα από τη Ρόδο στη Σύρο. Αν και το ταξίδι κράτησε περίπου 13 ώρες, οι «Πειρατές» ξέχασαν καθε κούραση από τον αγώνα και την πολύωρη παραμονή στο καράβι, αφού ο στόχος τους ειχε επιτευχθεί και η καλή διάθεση και τα χαμόγελα έφταναν και περίσσευαν.
Σελίδα 1 από 2

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ