1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Στις 26 Δεκεμβρίου, το κλειστό γυμναστήριο Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας θα φιλοξενήσει μια ξεχωριστή εκδήλωση, με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης να γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυση του.
Σε Γενική Συνέλευση κάλεσε τα μέλη του ο Σ.Ε.Π.ΠΕ. αρχικά το Σάββατο 3/6 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί τη Κυριακή 4/6, στην αίθουσα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» στη Θεσσαλονίκη.
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης Σ.Ε.Π.ΠΕ διοργανώνει προπονητική ημερίδα στην Αθήνα την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17.00-22.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΑΙΓΑΛΕΩ '' ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ" (διεύθυνση : Νικ. Πλαστήρα 20).
Προπονητική ημερίδα διοργανώνει ο Σ.Ε.Π.ΠΕ στην Πάτρα, την Παρασκευή 28/10 και καλεί ολους τους ενδιαφερομένους να δώσουν το παρών.
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. διοργανώνει το διήμερο 15-16 Οκτωβρίου προπονητική ημερίδα στη Κόρινθο και στη Καλαμάτα.
Με μεγάλη επιτυχία και αρκετή λάμψη ολοκληρώθηκε το τριήμερο διεθνές σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης, με ομιλητές τον κορυφαίο προπονητή και κόουτς της πρωταθλήτριας κόσμου και Ευρώπης, Βάκιφμπανκ, Ιταλό Giovanni Guidetti αλλά και τον θρυλικό προπονητή και βετεράνο Ιταλό καθηγητή Carmelo Pittera.
Στο κλειστό του Αιγάλεω (διεύθυνση : Νικ. Πλαστήρα 20) και όχι στο Μαρκοπουλο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο θα ξεκνήσει απο αύριο Τριτη 5 Ιουλίυ, το προπονητικό  σεμινάριο (5-7 Ιουλίου) του ΣΕΠΠΕ, με βασικούς ομιλητές τον θρυλικό Ιταλό προπονητή Κάρμελο Πιτέρα και τον επίσης Ιταλό τεχνικό της πρωταθλήτριας Ευρώπής, και Τουρκίας, Βάκιφμπανκ, Τζιοβάνι Γκουιντέντι.
Πένθος στο ελληνικό βόλεϊ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών ο προπονητής του βόλεϊ Νίκος Μπουσμπούκης. Υπήρξε μέλος του ΣΕΠΠΕ (είχε διατελέσει και μέλος του ΔΣ).
Στο κλειστό του Αιγάλεω και όχι στο Μαρκοπουλο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο θα γίνει το τριήμερο σεμινάριο (5-7 Ιουλίου) του ΣΕΠΠΕ, με βασικούς ομιλητές τον θρυλικό Ιταλό προπονητή Κάρμελο Πιτέρα και τον επίσης Ιταλό τεχνικό της πρωταθλήτριας Ευρώπής, και Τουρκίας, Βάκιφμπανκ, Τζιοβάνι Γκουιντέντι.
Την Τρίτη 5/7/2022 και ώρα 19:00 στο κλειστό γήπεδο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης κατά την διάρκεια του Διεθνούς Σεμιναρίου του με ομιλητές τον κύριο GIOVANNI GUIDETTI και τον κύριο CARMELO PITTERA θα πραγματοποιήσει εκδήλωση όπου θα βραβευθούν οι παρακάτω :
Ο «Μίδας» προπονητής της παγκόσμιας γυναικείας πετοσφαίρισης, ο Ιταλός προπονητής Giovanni Guidetti αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ και θα είναι ο κύριος ομιλητής σε σεμινάριο που θα διοργανώσει ο ΣΕΠΠΕ στην Αθήνα 5-6-7 ΙΟΥΛΙΟΥ στο κλειστό γυμναστήριο του Μαρκόπουλου.
Ένας πολύ υψηλός προσκεκλημένος θα τιμήσει με την παρουσία του, το συνέδριο του ΣΕΠΠΕ στις 26-29 Μαϊου και δεν είναι άλλος από τον Ζόραν Γκάετς. Για την παρουσία του προέδρου της Σερβικής Ομοσπονδίας Ολυμπιονίκη προπονητή, η ανακοίνωση του συνδέσμου προπονητών αναφέρει:
Στη Θάσο και στη Σόφια της Βουλγαρίας θα ταξιδέψει ο ΣΕΠΠΕ. Στο νησί του βορείου Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο το διάστημα 26-29 Μαΐου, ενώ στη Βουλγαρία όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου στο Nations League.
Στο περιθώριο της διεξαγωγής του Final 4 του Κυπέλλου γυναικών (11-12 Μαρτίου), πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης προπονητική ημερίδα που διοργάνωσε ο ΣΕΠΠΕ σε συνεργασία με την ΕΣΠΕΚ.
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας διοργανώνει Προπονητική Ημερίδα στην Λαρισα με θέματα ανάπτυξης το Σάββατο 15/1/2022 και ώρα 15.00-18.00 στο Κλειστό γυμναστήριο Αλκαζαρ
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαιρισης σε συνεργασία με την Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης διοργανώνει την 2η ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Προπονητική Ημερίδα στην Θεσσαλονίκη με θέματα ανάπτυξης την Κυριακή 28 Νοεμβρη και ώρα 13.00-15.30.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Λιγκ καπ Ανδρών και όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων για το διάστημα 5-10 Νοεμβρίου 2021 ειναι:
Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στην Πάτρα θα διεξαχθεί η 1η  προπονητική ημερίδα του ΣΕΠΠΕ στη μετά COVID εποχή. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων προπονητών σε συνεργασία με την ΕΣΠΕΠ διοργανώνει προπονητική ημερίδα, στο Ξενοδοχείο ASTIR και από ώρα 15:00-17:00.
Ο ΣΕΠΠΕ ανακοίνωσε την πραγματοποίηση τετραήμερου σεμιναρίου (27-30 Δεκεμβρίου) με ομιλητή τον θρυλικό προπονητή Καρμέλο Πιτέρα. Ο κορυφαίος ιταλός προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του θα παρουσιάσουν στους έλληνες προπονητές σημαντικά θέματα της προπονητικής.
Θλίψη στο χώρο του βόλεϊ, καθώς δεν είναι πια ανάμεσα μας η Μαριαννα Ολτεάνου (Καρακώστα) η οποία «έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών
Συνεδρίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΠΠΕ και με πρόεδρο τον Γιώργο Σαμαρά συγκροτήθηκε σε σώμα το οποίο αποτελούν:
O Γιώργος Σαμαράς ήταν ο νικητής των διαδικτυακών εκλογών στον Σύνδεσμο Προπονητών Πετοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Π.Ε.) που έγιναν σήμερα με πολύ μεγάλη συμμετοχή των μελών που είχαν δικαίωμα ψήφου. Υπενθυμίζεται πως ο Σαμαράς αντικατέστησε στην προεδρία του συνδέσμου τον Κώστα Χαριτωνίδη που κατέβηκε στις εκλογές της ΕΟΠΕ.
Σελίδα 1 από 6

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ