1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα και απέκτησε το πάνω χέρι για την πρόκριση στους τελικούς της Volley League γυναικών, καθώς η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες και οι ερυθρόλευκες υποδέχονται το ερχόμενο Σάββατο (22/4, 19:00) τις ασπρόμαυρες στο κλειστό του Ρέντη.
Με όμορφες αναμνήσεις αποχαιρετά το 2022 το Ελληνικό Βόλεϊ. Από την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση των Εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών στις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, στις παρουσίες τριών αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων σε τελικές φάσεις Ευρωβόλεϊ, στο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού σε άνδρες και γυναίκες, στην κατάκτηση των κυπέλλων ανδρών και γυναικών από τον Π.Α.Ο.Κ. και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα.
Παρά την πανδημία του κορονοϊού που ταλαιπώρησε και συνεχίζει να ταλαιπωρεί την παγκόσμια κοινότητα και ενώ το 2021 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, το τέλος του αφήνει πολλά σημάδια αισιοδοξίας για ένα ακόμα καλύτερο 2022.
Σε μία χρονιά χωρίς προηγούμενο, με τον κορονοϊό να βγαίνει πρωταθλητής στα περισσότερα ομαδικά σπορ, επαγγελματικά και ερασιτεχνικά, το βόλεϊ ήταν αυτό που το 2020 κατάφερε να τελειώσει τη σεζόν 2019-2020 στο τάραφλεξ, με την Volley League Ανδρών και τα πανελλήνια εφήβων-νεανίδων να αναδεικνύουν πρωταθλητές εντός γηπέδου.
Με όμορφες αναμνήσεις αποχαιρετά το 2019 το Ελληνικό Βόλεϊ. Από την επιστροφή των Εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών στις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και την πρόκριση στη φάση των «16», στο έβδομο συνεχόμενο νταμπλ της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, τις πορείες των αναπτυξιακών εθνικών ομάδων σε βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ εκτός Ελλάδας, μέχρι και στο δέκατο πρωτάθλημα της Βίκυς Αρβανίτη στο μπιτς βόλεϊ. Οι πορείες 
Οι φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου που αφάνισαν το Μάτι Αττικής και «πήραν μαζί τους» 100 ψυχές συγκλόνισε το πανελλήνιο και βύθισε το πένθος τη χώρα.
Οι πρώτες μεγάλες επιτυχίες των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών ήρθαν τον Ιούνιο με τα μετάλλια που πήραν στους Μεσογειακούς Αγώνες. Ασημένιο οι γυναίκες, χάλκινο οι άνδρες και για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια η Ελλάδα πήρε δύο μετάλλια στην διοργάνωση.
Η επιστροφή του Ολυμπιακού στο θρόνο του πρωταθλητή στο πρωτάθλημα Volley League μετά από τρεις συνεχόμενους τίτλους του ΠΑΟΚ και ο θάνατος του Κωστή Ψαρουδάκη σημάδεψαν το Μάιο του 2018.
O Aπρίλιος ήταν ο μήνας των τίτλων και των μεγάλων επιτυχιών από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Ο Μάρτιος ξεκίνησε και τελείωσε με δύο τίτλους για τα τμήματα βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Με τις μεγάλες αλλαγές που αποφασίστηκαν στους κανονισμούς του βόλεϊ και το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα σνόου βόλεϊ στα Καλάβρυτα ξεκίνησε ο Φεβρουάριος,
Το volleynews.gr όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος σας παρουσιάζει τις μεγάλες στιγμές και τα κορυφαία θέματα μέσα στη χρονιά που φεύγει. Κάθε μήνας θα παρουσιαστεί ξεχωριστά.
Ο Δεκέμβριος ξεκίνησε εντυπωσιακά και έντονα. Η Στέφανι Νιέμερ έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο Μαρκόπουλο με 17 άσσους, αλλά ο οργάνισμός του Ολυμπιακού είχε μια σοβαρή περιπέτεια.
Η Νοβάρα της Ανθής Βασιλαντωνάκη κερδίζει το Σούπερ Καπ Ιταλίας, ενώ στο εσωτερικό ξεκινούν έχουμε αλλαγες προπονητών
Με μπιτς βόλεϊ ξεκίνησε ο Οκτώβριος αφού στην 1η του μήνα οι Καραγκούνη – Τσοπούλου ήταν ασημένιες στο δεύτερο τουρνουά του Βαλκανικού πρωταθλήματος. Οι Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος ήρθαν 4οι.
Τον Σεπτέμβριο, ο Ηρακλής Κηφισιάς παίρνει την απόφαση να συμμετέχει στην Α1 γυναικών, αλλά το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον είναι άλλο.
Ο Αύγουστος ξεκινά με τη σύλληψη του επιχειρηματία Ζερβού, βασικός χορηγός του Ηρακλή Κηφισιάς και τα προβλήματα είναι τεράστια για την ομάδα των βορείων προαστίων.
Μήνας για μπιτς βόλεϊ ήταν ο Ιούλιος και στο Grand Slam Ξυλοκάστρου νικητές είναι οι Κοτσιλιάνος – Κωστόπουλος και οι Κωνσταντίνου – Αγγελοπούλου.  Στο Αντίρριο οι Νιώπας – Παπαδημητρίου επιστρέφουν στην κορυφή, ενώ στις γυναίκες οι Μαναβή – Σπηλιωτοπούλου θριαμβεύουν για πρώτη φορά.  Στα τελικά πρωταθλητές αναδεικνύονται οι Νιώπας – Παπαδημητρίου και οι Καραγκούνη - Τσοπούλου.
 Το καλοκαίρι του 2017 ξεκινά με το δεδομένο ότι θα διεξαχθεί η Pre League γυναικών, αλλά όχι στους άνδρες.
Ο Μάιος ήταν ο μήνας του ΠΑΟΚ, αφού κόντρα στα προγνωστικά αναδεικνύεται πρωταθλητής  της Volley League για 4η φορά νικώντας τον Ολυμπιακό στον πέμπτο τελικό. Ο Άλεξ Σαφράνοβιτς κατακτά τον τίτλο του MVP του πρωταθλήματος.
Ο Απρίλιος ξεκίνησε με τους αγώνες της Εθνικής Κορασίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο ολοκλήρωσε χωρίς νίκη, την ώρα που ο Ολυμπιακός έγραφε ιστορία με την πρόκριση στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ γυναικών.
Μήνας τροπαίων ο Μάρτιος και ξεκίνησε με την κατάκτηση του κυπέλλου από τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού σε ένα συναρπαστικό τελικό κόντρα στον Πανναξιακό. Τρεις μέρες αργότερα οι ερυθρόλευκες  θα νικήσουν για δεύτερη φορά την Αστερίξ για να προκριθούν στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ.
Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ έληξε στις 15 Φεβρουαρίου του 2017. Ο δικέφαλος έχασε δύο φορές από την Τουρ, παρά την άφιξη του Σάσα Στάροβιτς και το όνειρό του έσβησε στη φάση των 16 του CEV CUP. Παράλληλα, τον Φεβρουάριο είχαμε όλους του πρωταθλητές Εφήβων και Νεανίδων στις ενώσεις.
Σελίδα 1 από 4

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ