1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-09-2013 15:56

Κάλεσμα στον κόσμο για τον Εθνικό Πειραιά που θέλει επιστροφή στην Α2

Ο Εθνικός Πειραιώς θέλει να επιστρέψει στην Α2 Ανδρών και καλεί στον κόσμο του να συμπαρασταθεί σε αυτή την προσπάθεια. Παράλληλα ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο της Πόλης για τη λύση που έδωσε στο γηπεδικό πρόβλημα.

«Το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και ενόψει της κλήρωσης του πρωταθλήματος την ερχόμενη Δευτέρα χαιρετίζει τις ομάδες , την διοργανώτρια αρχή και όλη την οικογένεια του βόλεϊ  και καλεί τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην ομάδα ώστε να επιτύχει τον στόχο της που είναι η επάνοδος στην Α2 εθνική κατηγορία.

Παράλληλα αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πειραιά και ειδικότερα τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Αμοργιανό για το έμπρακτο ενδιαφέρον του στην επίλυση του χρόνιου προβλήματος της εξεύρεσης αθλητικών χώρων για την σωστή προετοιμασία της ομάδας».

3 σχόλια

  • Comment Link βουνο Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 16:06 posted by βουνο

    Μαγκακια πάρτε λίγο τη μούρη σας απ το ίντερνετ κ το fb κ ασχοληθειτε με τίποτα πιο εποικοδομητικό στη ζωη σας.αφήστε μας να παίξουμε βολλεϋ κ ν ανεβασσουμε την ομαδα κ αν Οντως θέλετε το καλό του εθνικού ελάτε στο γηπεδο κ αγοραστε κ κανένα διαρκείας..εχουμε κουραστεί απο κάτι τέτοιους τσαμπα μάγκες σαν εσάς..ημαρτον πια ο καθένας μπαίνει κ γράφει οτι μπιπ του κατεβεί...αμπαλοι ε αμπαλοι!!

  • Comment Link LOCO Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013 03:11 posted by LOCO

    Ο Μαμαης θα σηκωσει την ομαδα στις πλατες του.Τοσα χρονια αδικουσε τον εαυτο του.Φοβαμαι παντως πως θα υπαρχει θεμα με τους πασαδορους.Τα Ναυπηγεια μαλλον εχουν πιο ποιοτικους και εμπειρους ...

  • Comment Link εθνικαρα Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 09:29 posted by εθνικαρα

    Με αυτόν τον προπονητή δεν το βλέπω.Μακάρι όμως

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ