1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-11-2017 13:34

Περίπατος για Θρίαμβο, παραίτηση Χιωτίνη στον ΑΟΝΑ

Σε περίπατο εξελίχθηκε το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Β΄Εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ ανάμεσα στον Θρίαμβο και τον ΑΟΝΑ.

Η ομάδα του Χαϊδαρίου κέρδισε εύκολα με 3-0 την Αργυρούπολη, αποτέλεσμα που προκάλεσε εξελίξεις στην ομάδα των νοτίων προαστίων καθώς μετά την λήξη του ματς, στα αποδυτήρια, ο προπονητής Νικήτας Χιωτίνης ανακοίνωσε στις παίκτριες , την πρόθεση του να παραιτηθεί, την οποία θα γνωστοποιήσει και στη διοίκηση του συλλόγου.

Να σημειωθεί ότι ο Χιωτίνης είχε αναλάβει την γυναικεία ομάδα του ΑΟΝΑ, πριν από δέκα μήνες, διαδεχόμενος στην λήξη του περυσινού πρώτου γύρου τον Βασίλη Αρναούτη.

Ο Θρίαμβος με το τρίποντο αυτό έμεινε μόνος στη δεύτερη θέση με 13 πόντους ενώ ο ΑΟΝΑ έμεινε στους 9 και στην έκτη θέση.

Αγωνιστικά το παιχνίδι κρίθηκε στο σέρβις και την υποδοχή. Στο πρώτο σετ ο Θρίαμβος πήρε εύκολο προβάδισμα το οποίο διατήρησε μέχρι τη λήξη του σετ με 25-19.

Στο δεύτερο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 16-15 και στη συνέχεια οι παίκτριες του Καραγιάννη με μπροστάρισα την εξαιρετική αρχηγό Γκότση και την θετική παρουσία της Σταμάτη, έκαναν σερί 8-3 και προηγήθηκαν με 24-19 ενώ η Στρατίκη με μπλοκ, "σφράγισε" το σετ επίσης με 25-19.

Στο τρίτο ο Θρίαμβος κυριάρχησε απόλυτα με τις Θεοχάρη, Γκότση, Θεοδωράκη, Στρατίκη και την νεαρή ταλαντούχα πασέρ, Βογιατζόγλου να μοιράζει εξαιρετικά το παιχνίδι

Ο ΑΟΝΑ προηγήθηκε αρχικά με 5-9 αλλά ο Θρίαμβος με μεγάλη πίεση στο σέρβις και σε συνδυασμό με την αδυναμία να βγάλουν υποδοχή οι φιλοξενούμενες, ξέφυγε με 22-13.

Σε εκείνο το σημείο ο προπονητής του ΑΟΝΑ, έβαλε τις αναπληρωματικές, οι αθλήτριες της ομάδας του Χαϊδαρίου, χαλάρωσαν, και η διαφορά έπεσε στους τρεις πόντους (24-21) αλλά απο διπλή μπαλιά παικτριας της Αργυρούπολης, το σετ ολοκληρώθηκε με 25-21 και οι γηπεδούχες «κλείδωσαν» το πολύτιμο τρίποντο.

Από τον ΑΟΝΑ ξεχώρισε η έμπειρη Μπόκα, η οποία βοήθησε σημαντικά στην υποδοχή και στην επίθεση της Αργυρούπολης αλλά δεν έφτανε η απόδοση της, ωστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα η ομάδα των νοτίων προαστίων.

Τα σετ: 3-0 (25-19, 25-19, 25-21)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Καραγιάννης): Θεοχάρη, Βογιατζόγλου, Σταμάτη, Θεοδωράκη, Γκότση, Θεοδωρίδου (λ), Στρατίκη, Δρούγκα.

ΑΟΝΑ (Χιωτίνης): Σαλούστρου, Νικολαϊδη, Μπόκα, Κολομητρούση(λ), Γούλα, Βελούδου, Χαλκίδου, Μπουντούρογλου, Καπάτου, Μαλούκου, Ζουμπούκου(λ)



Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ