1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-09-2015 17:06

Προσέχει τους αθλητές του ο ΑΟΝ Αργυρούπολης

Καρδιολογικές εξετάσεις θα κάνει ο ΑΟΝ Αργυρούπολης στους αθλητές του. Το ραντεβού θα δοθεί στις 27 Σεπτεμβρίου στο το διαγνωστικό κέντρο "Καρδιο-Ανάλυσις"

 

«Το τμήμα πετοσφαίρισης σε συνεργασία με το διαγνωστικό κέντρο "Καρδιο-Ανάλυσις" και τον καρδιολόγο κ. Σπυρίδων Κούρτη ανακοινώνει οτι την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 10:00 εώς τις 15:00, κινητή ιατρική μονάδα θα παρευρεθεί στο Α Κλειστό Γυμναστήριο Αργυρούπολης με σκοπό να πραγματοποιθεί η ετήσια καρδιολογική εξέταση των αθλητών και αθλητριών του ΑΟΝΑ.

Μετά την εξέταση θα χορηγηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για σχολική χρήση, αλλά και για την απαραίτητη υπογραφή των δελτίων των αθλητών και αθλητριών όταν αυτά εκδοθούν από την αρμόδια αρχή.

Η καρδιολογική εξέταση είναι προαιρετική και η αμοιβή για την παροχή της υπηρεσίας αυτής προς τους αθλητές και αθλήτριες του ΑΟΝ Αργυρούπολης ανέρχεται στο ποσό των 10 Ευρώ ανά αθλητή / αθλήτρια» 



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ