1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-06-2015 12:29

Ο ΣΥΔΠΕ πρωταθλητής μη ενεργών Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ

Την πρώτη θέση στον τελικό του φάιναλ φορ μη ενεργών γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ κατέκτησε ο ΣΥΔΠΕ, μετά τη νίκη με 3-1 επί του Πήγασου Χαϊδαρίου, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στις 7 Ιουνίου στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Χαϊδαρίου.
Τα σετ: 3-1 (12-25, 25-14, 25-13, 25-20)

ΣΥΔΠΕ (Κίτσιος - Κατσικόλιας): Κατσούλα, Γιοχανετζιάν, Πετροχείλου, Οικονόμου, Παπαθανασίου, Παπαδάκη / Σιδέρη (λ), Δημητρίου, Μεταξά, Παπανικολάου, Κατέρλη, Οικονομοπούλου.

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Πανίδη) : Ξυπολιτά, Τσερέμη, Κογκαλίδου, Τασούλα, Δρακούλη,Ντουλμά / Κιτσάκη (λ), Παπαγεωργίου, Θεοδωροπούλου, Σιδέρη, Μανωλέα, Καρβέλη, Σαρρή, Λαρετζάκη.

Διαιτητές: Παπαχατζής Πέτρος, Μαριδάκης Παναγιώτης.

Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε, η ομάδα της SAP HELLAS νίκησε τον Πανιώνιο ΓΣ με 3-0 σετ (25-21,25-18,25-18) και κατέκτησε την 3η θέση.

Απονομές Κορυφαίων Αθλητριών:

Πασαδόρος: Κατσούλα (ΣΥΔΠΕ)
Επιθετικός: Γιοχανετζιάν (ΣΥΔΠΕ)
Υποδοχέας: Λέκκα (SAP Hellas)
Μπλοκέρ: Δρακούλη (ΑΟ Πήγασος Χαϊδαρίου)
ΜVP: Γιονανετζιάν (ΣΥΔΠΕ)

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Σελέκος Μιχάλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Γκανά Αγγελική, Βορέας Κώστας και Ντηνιακός Βαγγέλης, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Κογκαλίδης Γιώργος, ο αντιπρόεδρος Μεταξάς Δημήτρης , τα μέλη του ΔΣ Δεσάντης Πλάτων και Σαρατσόπουλος Ρωμύλος, ο Τσάκωνας Θεοφάνης από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, ο γεν.γραμματέας της ΟΔΒΕ Λάμπρος Κίτσιος, ο αντιπρόεδρος του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ Παπαστάμος Παναγιώτης και η ειδ. γραμμ. του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ Κωνσταντίνα Καντλή, καθώς επίσης και πλήθος φιλάθλων, αθλητών, παραγόντων, προπονητών και διαιτητών που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους αγώνες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ