1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-01-2015 16:25

Δημήτρης Λούντος: «Δεν θα συνεχίσω να αναλαμβάνω τις ευθύνες άλλων ανθρώπων»

Την δική του εκδοχή στην παραιτησή του από τον πάγκο της Ηλιούπολης έδωσε, ο Δημήτρης Λούντος με επιστολή του στο volleynews.gr.

Θεωρώ υποχρέωση μου να αναφερθώ στους λόγους της παραίτησης μου από προπονητής του αντρικού τμήματος volleyball του Γ.Σ.Ηλιούπολης. Μία παραίτηση η οποία έγινε αφού μετά από πολλές υπαναχωρήσεις εκ μέρους μου, αλλά και από τους αθλητές για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο τμήμα δυστυχώς δεν είχε βρεθεί καμία λύση σε πολλά και σημαντικά προβλήματα μέχρι και την στιγμή που παραιτήθηκα. Δεν υπάρχουν ώρες προπόνησης (παρά μόνο νωρίς το απόγευμα ,γεγονός αποτρεπτικό για συμμετοχή των αθλητών),δεν υπάρχει αθλητικό υλικό, δεν υπάρχουν φόρμες και εμφανίσεις. Οι προπονήσεις όποτε γίνονταν, γίνονταν με δανεικές μπάλες από γειτονικό σωματείο (μετά από προσπάθειες μου) ενώ τον τελευταίο καιρό οι αθλητές σωστά αντιδρούσαν και απείχαν από τις προπονήσεις για την κατάσταση που επικρατούσε. Και εγώ αλλά και οι αθλητές κάναμε υπομονή ακούγοντας απλά υποσχέσεις για επίλυση των προβλημάτων.

Προβλήματα που η μη επίλυση τους δεν επέτρεπε την υποτυπώδη έστω λειτουργία του τμήματος με σωστό τρόπο. Προβλήματα που επηρέαζαν σε μέγιστο βαθμό την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και δημιουργούσαν εντάσεις σε όλα τα επίπεδα. Δυστυχώς η κατάσταση έφτασε σε ένα σημείο που αισθάνθηκα ότι δεν είχα να προσφέρω τίποτα άλλο αφού τα προβλήματα δεν μου επέτρεπαν να αφοσιωθώ αποκλειστικά στην προπόνηση της ομάδας. Είχα λανθασμένα εμπλακεί σε μία προσπάθεια επίλυση των διοικητικών προβλημάτων αφιερώνοντας χρόνο αλλά και χρήματα χωρίς να είναι δική μου ευθύνη. Δεν είμαι όμως διατεθειμένος να συνεχίζω να αναλαμβάνω τις ευθύνες άλλων προσώπων που δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκαν στα αυτονόητα.

Δεν λέω ότι δεν έγινε προσπάθεια αλλά όλοι μας κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές της ομάδας που παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα προβλήματα, δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα, με στήριξαν και προσπαθούσαν πάντα για το καλύτερο. Δυστυχώς όμως δεν έχω κανένα κίνητρο να συνεχίσω αφού μετά από τέσσερις και πλέον μήνες δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως. Αισθάνομαι «ήσυχος» και σίγουρος για την απόφαση μου να παραιτηθώ και ελπίζω οι υπεύθυνοι του τμήματος να ασχοληθούν και να σεβαστούν τουλάχιστον την προσπάθεια που καταβάλουν οι αθλητές. Εύχομαι στην ομάδα μία ήρεμη συνέχεια με αγωνιστικές επιτυχίες.

Φιλικά, Δημήτρης Λούντος

5 σχόλια

  • Comment Link ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΝΤΟΣ Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2015 08:07 posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΝΤΟΣ

    Για τελευταία-ελπίζω-φορά αναφέρομαι στην επιστολή μου.Κάποιοι τελικά δεν θέλουν ή μάλλον δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά που λέω. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για ανώνυμα σχόλια και ανθρώπους που αδυνατούν να καταλάβουν το πνεύμα της επιστολής μου. Ας μείνουν με τα ανώνυμα σχόλια και τις απόψεις τους. Τώρα όσον αφορά τις «χορηγίες» μοναδικός υπεύθυνος και γνώστης του τι έχει γίνει είναι ο έφορος του τμήματος. Όχι εγώ. Εκεί να απευθυνθείτε για απαντήσεις και να μην προσπαθείτε να δημιουργείτε χαζές εντυπώσεις. Αφού κάποιος γνωρίζει λεπτομέρειες ας ρωτήσει τον έφορο για να πάρει τις απαντήσεις που θέλει. Και η δική μου ενημέρωση για τα θέματα αυτά ήτανε από τον έφορο και αυτά μετέφερα(δυστυχώς για όλους )και στους αθλητές της ομάδας ζητώντας τους να κάνουν υπομονή ελπίζοντας ότι θα βρεθεί λύση. Δυστυχώς όμως τα γεγονότα με διέψευσαν απόλυτα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ελπίζω να βρεθεί λύση στα προβλήματα και η ομάδα να καταφέρει να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες και να μας «ξαφνιάσει» όλουs ευχάριστα.

  • Comment Link περιστερι Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 16:25 posted by περιστερι

    κυριε λουντο πειτε μας για την χορηγεια του geluk??

  • Comment Link aetos Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 12:14 posted by aetos

    Και τωρα τι θελεις ακριβως κ ανταπαντας.η σοβαροτητα κρινεται κ απο τις πραξεις.δεν δεχεσαι καμια κριτικη.Γι αυτο κ ανταπαντας.δεν υπαρχει για ολα μια απαντηση.Βλεπε ,ακου ,σωπα.οπως κ εσυ ειπες ολοι κρινονται απο το αποτελεσμα.εσυ κρινεσαι για την 5η θεση.κ μην απαντησεις ξανα σε παρακαλουμε.ειπες την αποψη σου κ ωραια.υγεια!!!

  • Comment Link ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΝΤΟΣ Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 07:59 posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΝΤΟΣ

    Με «ξαφνιάζει» το γεγονός ότι ο ανώνυμος αναγνώστης «aetos» ,αναφέρεται στο παρελθόν. Καλό είναι όμως η μνήμη μας να μην είναι φωτογραφική και επιλεκτική και εάν δεν γνωρίζουμε τα γεγονότα όπως είναι πραγματικά, να είμαστε προσεκτικοί στα λεγόμενα μας και να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.Πάντως για μένα κάθε κριτική δεκτή. Όσον αφορά την ομάδα της Ηλιούπολης το μόνο που έχω να πώ είναι ότι όσοι είναι κοντά στην ομάδα ξέρουν τα προβλήματα. Οι αθλητές στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται αλλά με ευχολόγια και υποσχέσεις δεν έρχονται τα αποτελέσματα.
    Τώρα όσον αφορά την άποψη «Όλοι βάζουν λίγο ή πολύ χρήματα από την τσέπη τους άρα γιατί να μην το κάνουν και οι προπονητές» διαφωνώ ριζικά παρόλο που και εγώ(αναγκαστικά για να συνεχίσει να λειτουργεί το τμήμα) έβαλα αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη και αυτό το γνωρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας της Ηλιούπολης πολύ καλά.
    Καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

  • Comment Link aetos Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 22:00 posted by aetos

    Σύνηθες το θέμα σας!!για να αναμοχλεύσουμε λιγο την μνημη μας να θυμίσουμε σε ολους οτι οταν φυγατε απο τις υποδομες του Ζαον μοιρασατε παλι επιστολη με τιτλο "ατελειωτες αντιπαραθεσεις".παλι ειχατε θεμα με το Ζαον κ προβαλατε δικαιολογιες (γνωμη σας), χωρις παλι να φταιτε (γνωμη σας).Παντου σας αδικουν;;Ολες οι ομαδες ;Μηπως φταει κατι αλλο;γιατι δεν βγαζετε ανακοινωση οταν αναλαμβανεται μια ομαδα κ εξ αρχης βγαλτε ανακοινωση με τα προβληματα (ελλειψεις,συμπεριφορες κλπ).αλλιως μην αναλαμβανετε το ποστο του προπονητη.ολοι σε αυτο το αθλημα λιγο πολυ βαζουν το χερι στην τσεπη να βοηθησουν.αν ολοι που βαζουν εστω κ λιγα εβγαινσν να το διατυμπανισουν τοτε θα χτυπουσαμε το κεφαλι μας στο τοιχο.Καλη χρονιά με υγεια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ