1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-11-2014 12:27

Ο Πανιώνιος το 4Χ4 και φουλ για Α2

Ο Πανιώνιος νίκησε εύκολα την Ευρυάλη και συνεχίζει χωρίς απώλειες στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Β΄Εθνικής ανδρών της ΕΣΠΕΔΑ. Στο πιο αμφίρροπο ματςι ο Ευρυπίδης νίκησε στο τάι μπρέικ την Ηλιούπολη. Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(4η αγωνιστική)
ΑΕ Ευριπίδης - ΓΣ Ηλιούπολης 3-2
ΑΟ Φιλία Περάματος - ΑΟ Αστέρας Νίκαιας 1-3
ΓΣ Πανιώνιος - ΑΓΟΓ Ευρυάλη 3-0
ΟΦΑ Απολλώνιος - ΓΣ Πετρούπολης 0-3
ΑΕ Αρμενική - ΠΟΚ Έσπερος 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(4η αγωνιστική)
1.ΓΣ Πανιώνιος 12 (12-0)
2.ΓΣ Πετρούπολης 9 (10-4)
3.ΑΕ Αρμενική 9 (9-5)
4.ΑΕ Ευριπίδης 8 (9-2)
5.ΓΣ Ηλιούπολης 7 (8-6)
6.ΑΓΟΓ Ευρυάλη 6 (7-7)
7.ΑΟ Αστέρας Νίκαιας 6 (6-8)
8.ΠΟΚ Έσπερος 3 (4-6)
9.ΑΟ Φιλία Περάματος 0 (1-9)
10.ΟΦΑ Απολλώνιος -1 (1-12)
11.ΑΣ Ακάδημος -2 (1-9)

9 σχόλια

  • Comment Link Αντρέας Τσουμελέας Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 12:25 posted by Αντρέας Τσουμελέας

    Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Κώστα Ταραμπίκο, παλιό φίλο και συμπαίχτη!Η μεγάλη πλειοψηφία των παιχτών είμαστε καλοί φίλοι μεταξύ μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν συναντιόμαστε στους αγωνιστικούς χώρους, είτε ως συμπαίχτες, είτε ως αντίπαλοι.
    Στο κάτω κάτω, εμείς έχουμε ιδρώσει, έχουμε γελάσει και έχουμε κλάψει ΠΑΡΕΑ για περισσότερα από είκοσι χρόνια στα γήπεδα του βόλλευ και αγαπάμε τόσο πολύ αυτό το άθλημα που δυστυχώς πεθαίνει πλέον στην Ελλάδα...
    Και είναι τουλάχιστον αστείο για όλους εμάς τους παίκτες να ακούμε υποτιμητικά σχόλια από οποιονδήποτε που δεν ξέρει καν τη μυρωδιά των αποδυτηρίων και του γηπέδου, για αθλητές που έχουν παίξει μεγάλο βόλλευ ως τώρα και έχουν δώσει μαθήματα ηθικής και αθλητικού πνεύματος!Μιλάω φυσικά για παίκτες όπως ο Αγγελίδης, ο Κονταρής, ο Καρακίτσος, ο Αργυρακάκης, ο Ανέστης, ο Ταραμπίκος, ο Μαργαρίτης, ο Σωτηράκης, ο Σερέτης, και άλλοι πολλοί (συγχωρέστε με αδέρφια αν ξεχνάω κάποιον!)
    Για αυτό λοιπόν, αφήστε μας σας παρακαλούμε να παίξουμε, να το ευχαριστηθούμε και ελάτε στα γήπεδα να το ευχαριστηθείτε μαζί μας!Ας έχουμε την υγειά μας όλοι και ας ανέβει ο καλύτερος,να τον χειροκροτήσουμε όλοι μαζί!!!

    Υ.Γ.:Θα παρατηρήσατε βεβαίως ότι οι παίκτες γράφουμε με το ονοματεπώνυμό μας και όχι με ψευδώνυμα!Έτσι έχουμε συνηθίσει άλλωστε να μιλάμε τόσα χρόνια...

  • Comment Link tarabikos Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 13:38 posted by tarabikos

    ηθελα να 'ξερα ποιοι ειναι αυτοι οι ανεγκεφαλοι κ κουτοι που σχολιαζουν στο ονομα του ευριπιδη και μας ντροπιαζουν και μας εκθετουν απεναντι σε παλιους κ καλους φιλους,απεναντι σε παλιους συμπαιχτες,απεναντι σε προπονητες και απεναντι σε φιλαθλους...σταματηστε να γραφετε μ.λ.κ..ς(οποιοι κ αν ειστε)γιατι δε θελω και πολυ να τα παρω!!! ΥΓ.καλη συνεχεια στον πανιωνιο και υγεια σε ολους μας!!

  • Comment Link NEOFYTOS ALBERT Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 09:31 posted by NEOFYTOS ALBERT

    Κύριοι από την Σαλαμίνα δεν ξέρω τι πρόβλημα έχετε με τον Πανιώνιο ,μάλλον δεν ξέρετε για ποιον σύλλογό μιλάτε έτσι,την ιστορία του γενικά και την ιστορία του στο volley . Δεν είπαμε ότι όλοι είναι από τις ακαδημίες αλλά πολλά παιδιά είναι τι να κάνουμε τώρα!!! εγώ προσωπικά δεν κρύβομαι και όποιος θέλει να του απαντήσω να βάλει το όνομα του !!! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα φτάσει εκεί που του αξίζει !!!!

  • Comment Link Ας γελασω δυνατα. Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 22:15 posted by Ας γελασω δυνατα.

    Η ομαδα εχει ροστερ 16 ατομα. Απο οσους προανεφερες ο στυλιανου ηταν 3 χρονια στα τμηματα υποδομης του συλλογου. Τοζιδης κλεινει πανω απο 7 χρονια στην ομαδα. Να απολογηθει ο πανιωνιος γιατι εκανε 3-4 μεταγραφες σε αντιθεση με σενα που εκανες 12;;;;;;παιδια μην παρασυρθει κανεις και ανοιξει διαλογο με τον προπονητη της σαλαμινας που μπαινει απο διαφορετικα προφιλ καθε φορα και αυτοπροβαλλει την αγνοια του.

  • Comment Link Σαλαμινα ολε Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 20:09 posted by Σαλαμινα ολε

    Ας μας πουν ποιοι ειναι απο τις ακαδημίες τους γιατι μας περνάνε για χαζους (κοτιδης Καρακίτσιος κλειδοπουλος τοζιδης στυλιανου κολιαμπας κα) ας ανέβουν να διαλυθούν πριν την ωρα τους!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ