1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Στον Γυαλό, το γνωστό εστιατόριο που βρίσκεται στον Κορινό, βρέθηκε σύσσωμη χθες η ανδρική ομάδα του Αρχέλαου, καλεσμένη του φίλου και χορηγού της ομάδας και ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Νίκου Παυλίδη.
Του Νίκου Παναγιωτόπουλου (katerinisport.gr)Ήλπιζα ότι δε θα χρειαζόταν να μπω στη διαδικασία να γράψω αυτό το άρθρο, αλλά όπως πριν 2 χρόνια ζούμε ξανά «ιστορικές στιγμές», με την συνεχιζόμενη αποχή των διαιτητών της ΕΣΠΕΜ.
Ο ΣΥΔΠΕΜ ανακοίνωσε ότι η αποχή των διαιτητών στην Μακεδονία θα συνεχιστεί αφού η συνάντηση με την διοίκηση της ΕΣΠΕΜ δεν έγινε. 
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο που μπορεί να αποτελέσει την εγγύηση της προσφοράς στην ομάδα του Αστέρα Γρεβενών.
Άξιος κυπελλούχος στέφθηκε ο Αριστοτέλης Σκύδρας στον τελικό κυπέλλου Βόλλεϊ της ΕΣΠΕΜ, όπου επικράτησε με 3-1 σετ του ΓΣ Κοζάνης στο κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας(Βικέλα).
Σκηνές απείρου κάλους έγιναν την Κυριακή (15/3) στην Έδεσσα στον αγώνα παμπαίδων μεταξύ της ΓΕ Εδεσσαϊκής και του ΠΑΣ Ικάρου Έδεσσας. Ο Ίκαρος ήταν νικητής με 3-0 σετ αλλά όπως κατήγγειλαν οι παραγοντες του μετά το τέλος του αγώνα ο έφορος της ομάδας της ΓΕ Εδεσσαϊκής και ταμίας της ΕΣΠΕ Μακεδονίας πήρε το φύλλο αγώνα και έφυγε χωρίς προηγουμένως να το υπογράψει ο... διαιτητής όπως λέει ο κανονισμός.
Toυ Γιώργου Γκολέμα: Επιστροφή στις νίκες για την Εδεσσαϊκή Γ.Ε. στο τοπικό ντέρμπυ με τον Ίκαρο στην Έδεσσα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.
Οριστικοποιήθηκε το καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Σύμφωνα με αυτό, η σεζόν θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου με την Α1 γυναικών και Α2 ανδρών, ενώ τα Φάιναλ 4 κυπελλου θα γίνουν 14-15 Μαρτίου (Ανδρες) και 28-29 Μαρτίου (Γυναίκες).
Άγιο είχαν ο προπονητής του Πιερικού Σαρρής Κωνσταντίνος και η παίκτρια Κατερίνα Παναγιωτίδου σε τροχαίο ατύχημα που έγινε τη Δευτέρα 21/04/2014 στη περιοχή Κατερινόσκαλα Πιερίας.
Εφαρμόζοντας την οδηγία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η ΕΟΠΕ προχώρησε στην αναστολή των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο 12-13 Απριλίου. Με αυτό τον τρόπο η ΕΟΕ και η ΕΟΠΕ ελπίζουν ότι θα πιέσουν την κυβέρνηση να αυξήσει το ποσό της επιχορήγησης για τον αθλητισμό.
Σκηνές ροκ εξελίχθηκαν σε αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος μεταξύ του Αριστοτέλη Σκύδρας και του Απόλλωνα Καλυβίων. Για αρκετή ώρα το γυμναστήριο της Σκύδρας μετατράπηκε σε ρινγκ καθώς ο «διαιτητής», οι αθλητές και φίλοι τους που ήταν στην εξέδρα συνεπλάκησαν. Το εντυπωσιακό είναι πως μόλις εκτονώθηκαν άπαντες οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο και συνέχισαν τον αγώνα!
Η χρονιά ξεκίνησε για τα αγωνιστικά τμήματα της πετοσφαίρισης του ΑΟΚ.Το ανδρικό τμήμα την Δευτέρα 19 Αυγούστου πραγματοποίησε την πρωτη του συνάντηση και υπο τις οδηγίες του Δημήτρη Κουτσικβασίλογλου ετοιμάζεται για το Δ’ όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας των Ανδρών. Οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό Καλαμίτσας καθε Τρίτη και Παρασκευή στις 7:30μ.μ.
Πληθαίνουν οι φωνές από την Εδεσσαϊκή, που διαμαρτύρονται για την άνιση μεταχείριση που έχουν από την τοπική αυτοδιοίκηση σε σχέση με τις άλλες ομάδες της Έδεσσας. Το volleynews.gr έλαβε επιστολή και από αθλητή του συλλόγου, που όπως υποστηρίζει, δεν έχει που να προπονηθεί καθώς ο δήμος της περιοχής εξασφάλισε στην ομάδα του λίγες ώρες, ενώ για… συμπλήρωμα τους στέλνει να προπονηθούν στο παλιό και πλημυρισμένο κλειστό γυμναστήριο
Επιστολή διαμαρτυρίας, έστειλε στο volleynews.gr η Εδεσσαϊκή ΓΕ. Οι άνθρωποι της ομάδας καταγγέλου την άνιση συμπεριφορά από τον Δήμο, σε ό,τι αφορά τις ώρες προπονήσεων στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης, και καλούν την ΕΟΠΕ να πάρει θεση
Εκδήλωση για την απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων στους πρωταθλητές όλων των κατηγοριών πραγματοποίησε η ΕΣΠΕΜ στα Γρεβενα  
Το επιτυχημένο σερί του Αρχέλαου στο πρωτάθλημα ανδρών ΕΣΠΕ Μακεδονίας σταμάτησε από την πολύ μαχητική ομάδα του Ικάρου Έδεσσας. Η ομάδα του Στούπα έκανε κακό ξεκίνημα, ισορρόπησε τον αγώνα κατακτώντας το 2ο σετ αλλά δεν είχε συνέχεια καθώς ο Ίκαρος έφτασε δίκαια στη νίκη και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Δύσκολο αλλά θετικό αποτέλεσμα πήρε η ανδρική ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης στο Κιλκίς επί του τοπικού Άτλα με 3-2.
Φλώρινα. Του Χρήστου Βακάλη:Νίκη με τρεις πόντους πέτυχε στο ΔΑΚ Φλώρινας ο τοπικός ΗΦΑΙΣΤΟΣ στο πλαίσιο στης 14η αγωνιστικής για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΣΠΕΜ. Επιβλήθηκε με 3-1 του Άτλαντα Κιλκίς έχοντας ως πρωταγωνιστές τον πασαδόρο Αχιλλέα Τσιότση αλλά και άξιους συμπαραστάτες τους Φωτιάδη, Αλεξίου. Η ομάδα της Φλώρινας βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με τους Ζαφειράκη Νάουσας και Γ.Σ Κοζάνης να πρωταγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα διεκδικώντας το εισιτήριο που οδηγεί στην νέα Α2 ανδρών.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ