1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Την επιστροφή των αδελφών Νίκου και Στέλιου Σκαρλατίδη , ανακοίνωσε ο ΑΟ Ορεστιάδας. Τα δύο αδέλφια αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την θρυλική Εβρίτικη ομάδα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ εθνικής ΕΣΠΕΘΡ.
Το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής ανδρών της ΕΣΠΕΜ κατέκτησε  η ομάδα της Φλώρινας  καθώς επικράτησε με 3-0 του Ζαφειράκης Νάουσας στο κατάμεστο από φιλάθλους ΔΑΚ Φλώρινας και με 29 βαθμούς πήρε την 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα (2η θέση για την Νίκη Αιγινίου με 24 βαθμούς και 3ος ο Αίολος Κατερίνης με 19 βαθμούς).
Με 21 πόντους του Χουαντορένα η Λουμπε επικράτησε και της γηπεδούχου Τουρ με 0-3 (21-25, 23-25, 23-25) για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ και «κλείδωσε» και τυπικά την πρώτη θέση και την πρόκριση στην οκτάδα του θεσμού.
Μετά τους Τάσο Παπακυριάκου (διαγώνιος) Βαγγέλη Γιάγκο (πασαδορο), η διοίκηση του Αίολου Κατερίνης, ανακοίνωσε την απόκτηση του ακραίου Πρόδρομου Ιωαννίδη. Η προσθήκη του Ιωαννίδη έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την ανδρική ομάδα του συλλόγου που έχει στόχο να διεκδικήσει την άνοδο από την Β΄εθνική της ΕΣΠΕΜ στην Α2.
Με πολλή διάθεση και όρεξη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι γυναίκες του Ίκαρου Έδεσσας.
Μια μεταγραφή που θα δώσει ώθηση και στα αναπτυξιακά του τμήματα ολοκλήρωσε ο ΑΣ Γιάννενα.
Μία μία Ένωση ανά την Ελλάδα ανακοινώνει την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων τους για τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή 22 Μαρτίου. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Η επιμονή και υπομονή του Κώστα Ριζόπουλου να εμπνεύσει τους νέους παράγοντες στις Σέρρες αλλά και τις παλιές δυνάμεις του βόλεϊ στην πόλη, σε συνδυασμό με τις δύο σημαντικές εκδηλώσεις που έγιναν τον τελευταίο χρόνο χάρις και την πολύτιμη βοήθεια του πρώην αθλητή και αντιδημάρχου Βασίλη Τερζή φέρνουν τους πρώτους καρπούς καθώς η διοίκηση του ιστορικού Πανσερραϊκού σε μία ιστορική απόφαση ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του τμήματος βόλεϊ.
Πρωταθλήτρια της τοπικής κατηγορίας ΕΣΠΕΜ αναδείχτηκε δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη, ο Αστέρας Γρεβενών, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Β εθνική και ο σύλλογος με πανηγυρικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13/03 προπόνηση του κλιμακίου κοριτσιών (ΕΣΠΕΜ) στο κλειστό γυμναστήριο Πτολεμαΐδας με τη συμμετοχή 13 κοριτσιών υπό την επίβλεψη των ΠΟΠ Ε.Σ.ΠΕ.Μ κ. Ρέτζιο Νικόλαο και κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο.
Στην πρώτη θέση του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών ΕΣΠΕΜ, με 12 βαθμούς (4 Νίκες - 0 Ήττες, ρεπό την τρίτη αγωνιστική) βρίσκεται ο Αστέρας Γρεβενών.
Με πρόεδρο τον Ιωάννης Βήλιο, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών.
Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, για την γυναικεία ομάδα του Αστέρα Γρεβενών Βόλεϊ, μετά το ρεπό της τρίτης αγωνιστικής.
Μια γιορτή ετοιμάζει ο Μέγας Αλέξανδρος Γιανντσών με αφορμή τον τελικό κυπέλλου γυναικών της ΕΣΠΕΜ ανάμεσα στον Ποσειδώνα Βέροιας και του Αίαντα Κιλκίς.
Στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής γυναικών της Ε.Σ.Π.Ε.Μ. και ενώ μένει ένας αγώνας ακόμη για την λήξη του, ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, αήττητος, κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα και να “κλειδώσει”την άνοδό του στην Α2 κατηγορία.
Ο έφορος του Αστέρα Γρεβενών Θωμάς Λιοσάτος, έστειλε στο volleynews την παρακάτω επιστολή, που αναφέρεται στην γνωστή τιμωρία ομάδων από την ΕΣΠΕΜ.
Με ανακοίνωσή του, ο Αρίων Πτολεμαΐδας ενημερώνει τα Σωματεία και τους φιλάθλους για την πορεία της δικαστικής διαμάχης του συλλόγου με την ΕΣΠΕΜ
Ο Αρχέλαος επικράτησε με 3-0 σετ του Ζαφειράκη Νάουσας, σε εξ αναβολής αγώνα της 3η αγωνιστικής του ομίλου της ΕΣΠΕΜ της Β' Εθνικής Ανδρών.
Το πάρκο των Χρωμάτων επισκέφτηκε σήμερα το απόγευμα, πριν την προπόνηση, η Ανδρική ομάδα του Αρχέλαου.
Στον Γυαλό, το γνωστό εστιατόριο που βρίσκεται στον Κορινό, βρέθηκε σύσσωμη χθες η ανδρική ομάδα του Αρχέλαου, καλεσμένη του φίλου και χορηγού της ομάδας και ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Νίκου Παυλίδη.
Άλλη μια επιστολή διαμαρτυρίας έφτασε στην ΕΟΠΕ με αφορμή τις συνεχείς αναβολές των πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΜ, λόγω της κόντρα με την ΣΥΔΠΕΜ και την αποχή των διαιτητών.
Του Νίκου Παναγιωτόπουλου (katerinisport.gr)Ήλπιζα ότι δε θα χρειαζόταν να μπω στη διαδικασία να γράψω αυτό το άρθρο, αλλά όπως πριν 2 χρόνια ζούμε ξανά «ιστορικές στιγμές», με την συνεχιζόμενη αποχή των διαιτητών της ΕΣΠΕΜ.
Ο ΣΥΔΠΕΜ ανακοίνωσε ότι η αποχή των διαιτητών στην Μακεδονία θα συνεχιστεί αφού η συνάντηση με την διοίκηση της ΕΣΠΕΜ δεν έγινε. 
Σελίδα 1 από 5

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ