1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Η γηπεδούχος Σκαντίτσι διπλασίασε τις νίκες της στον Ά όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών που διοργανώνει στην έδρα της, καθώς στην δεύτερη αγωνιστική επικράτησε 3-1 της Γερμανικής Σβέριν ενώ η δεύτερη Ιταλική ομάδα το Μπούστο Αρσίζιο, μετά από νέο ματς που πήγε στο τάι μπρέικ, λύγισε δύσκολα 3-2 την Πολωνική , Ντιβέλοπρες Ρεζόβια.
Η Ανδρική Ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΛ ξεκίνησε τις προπονήσεις της, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς δίνουν την Κυριακή η ανδρική ομάδα της ΕΑΛ και η αντίστοιχη της Φθίας. Ένας αγώνας «φωτιά» αφού ουσιαστικά ο νικητής κατακτά την πρώτη θέση του ομίλου στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής ΕΣΠΕΚΕΛ.
Άλλη μια νίκη για την ανδρική ομάδα της Meditrust ΑΕΛ η όποια κέρδισε τον Τύρναβο με 1-3 σετ για το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΚΕΛ.  Οι «βυσσινί» πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και με εξαίρεση το δεύτερο σετ δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους κατακτώντας άλλη μια νίκη.
Με καθαρή νίκη 3-0 έφυγε χθες από τη Λαμία η ανδρική ομάδα της Αργούς σε αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β εθνικής κατηγορίας με τον Φιλαθλητικό. Η Βολιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη σε όλα τα επίπεδα και επικράτησε σχετικά εύκολα της ομάδας των Φθιωτών.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα ανδρών της ΑΕΛ . Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος οι βυσσινί επικρατήσαν της συμπολίτισσας ΕΑΛ με 3-0 σετ κερδίζοντας το τοπικό ντέρμπι.
Ο Φιλαθλητικός Λαμίας ανακοίωσε την προσθήση αθλητών στο ρόστερ του.
Σε μια πολύ όμορφη γιορτή του βόλεϊ  που τα είχε όλα, εξελίχθηκε το χθεσινό τουρνουά αγώνων  ανδρών –γυναικών που πραγματοποιήθηκε για τριπλό  σκοπό,  στο κλειστό γυμναστήριο Βακης Παρασκευόπουλος,  με τη συμμετοχή των ομάδων γυναικών ΑΣ Αργώ Βόλου, ΓΣ Νίκη Βόλου, Ασκληπιού Τρικάλων, Φιλαθλητικού Λάρισας και ανδρών ΑΣ Αργώ Βόλου και ΑΕ Λάρισας.
Την «πρώτη» του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης το ανδρικό τμήμα του Α.Ο.Καβάλα στο Κλειστό της Καλαμίτσας ,υπό την επίβλεψη του προπονητή Γιώργου Μορφίδη.
Τη νίκη με 3-2 σετ πήρε χθες η ανδρική ομάδα της Αργούς μέσα στο Δίστομό από την πολύ μαχητική ομάδα του Μεδέωνα. Η Βολιώτικη ομάδα έπαιξε με σοβαρότητα και συγκέντρωση στα δύο πρώτα σετ, με αποτέλεσμα να τα κατακτήσει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. 
Ο Φιλαθλητικός Λαμίας έφερε εις πέρας την δύσκολη αποστολή στην μακρινή Δεσκάτη Γρεβενών και πήρε το 3ποντο καθώς επικράτησε με 3-1 σετ της τοπικής ομάδος.
Για την δέκατη αγωνιστική και την έναρξη του Β΄ γύρου ο Φιλαθλητικός κέρδισε με 3-1 την αξιόμαχη ομάδα του Τυρνάβου και επανήλθε στις νίκες. Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ και επικράτησε με 25-20.
Στο τελευταίο παιχνίδι για τον Α γύρο του πρωταθλήματος που έγινε στο Χαλκιοπούλειο η Αργώ επικράτησε του Φιλαθλητικού Λαμίας με 3-0 .Η Βολιώτικη ομάδα παρουσιάστηκε πιο έτοιμη και εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απουσίες του Φιλαθλητικού και πίεσε στο σέρβις τους γηπεδούχους αναγκάζοντας τους σε εύκολα λάθη.
Συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας βόλεϊ ανδρών με τη διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής.
Στο Δίστομο ταξίδεψε η ομάδα του Φιλαθλητικού Λαμίας το μεσημέρι του Σαββάτου να αντιμετωπίσει τον την ομάδα του Μεδεών, σε ένα παιχνίδι χωρίς τους τραυματίες Καλαθά και Τζουβάρα πήρε την νίκη αλλά άφησε 1 βαθμό από δικά της λάθη.
Ο Φιλαθλητικός Λαμίας κέρδισε την Δεσκάτη αλλά είχε απώλειες καθώς πέρα των απουσιών ήρθε κατά την διάρκεια της προθέρμανσης και ο τραυματισμός του Καλαθά στην γάμπα όπου τον άφησε εκτός αγώνα. Αναγκαστική αλλαγή για τους Λαμιώτες όπου μπήκε στο παιχνίδι ο επίσης τραυματίας Τζουβάρας προσπαθώντας να κρατήσει την υποδοχή σε καλά επίπεδα.
Για την 3η αγωνιστική ο Φιλαθλητικός ταξίδεψε στην Λάρισα να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο Αλκαζἀρ ,σε ένα παιχνίδι στο οποίο παρουσιάστηκε με ελλείψεις και χωρίς Libero για δεύτερη φορά φέτος.
Με  νίκη 3-0 σετ επί της Ακαδημίας Τυρνάβου , ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας βόλεϊ ανδρών για την Αργώ , σε αγώνα της 2ης αγωνιστικής, που διεξήχθη την Κυριακή στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος Βόλου (την 1η αγωνιστική η Αργώ είχε προγραμματισμένο ρεπό).
Ο Άθλος Ορεστιάδας πήρε το πρώτο σετ σχετικά εύκολα με 18-25. Έχασε το δεύτερο με 25-14. Στο τρίτο σετ έγινε μάχη μέχρι το 15-15 και κάπου εκεί η ομάδα της Καβάλας έφυγε μπροστά στο σκορ και το πήρε με 25-20 και έγινε το 2-1. 
Συγκλονιστικό ντέρμπι μπροστά σε πολλούς θεατές ήταν αυτό του ΣΠΑΚ και της Αργούς  για το Κύπελλο ΕΣΠΕΚΕΛ
Έχοντας μερικές απουσίες και με την χημεία να μην έχει δέσει ακόμα η ομάδα ο Φιλαθλητικός κέρδισε τον Ασκληπιό Τρικάλων και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος
Με  νίκη 3-1 σετ επί του ΑΨΛ Μδεών, ξεκίνησε τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα των ανδρών της Αργους, σε αγώνα της 1Ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος , που διεξήχθη το Σάββατο στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος Βόλου
Δείτε την κλήρωση της ΕΣΠΕΚΕΛ για τη Β Εθνική ανδρών, αλλά και του Κυπέλλου
Σελίδα 1 από 3

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ