1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Πρωτοβουλίες πήρε η κοινότητα του βόλεϊ στη Λάρισα για την επαναλειτουργία των κλειστών εγκαταστάσεων της περιοχής που έπαθαν μεγάλες ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες. Παρουσία του προέδρου της ΕΣΠΕΚΕΛ Αστέριου Πατσιαούρα και του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ Βασίλη Αντωνούλη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη με θέμα την επιδιόρθωση των ζημιών.
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Ολοκληρώθηκε το Final-4 Νεανίδων (K20) της ΕΣΠΕΚΕΛ, με την ομάδα της Αργούς Bόλου να αναδεικνύεται αήττητη πρωταθλήτρια (10/10 νίκες από την κανονική περίοδο) κερδίζοντας την Ε.Α. Λάρισας με 3-2 (22-25, 25-14, 26-24, 18-25, 15-4). στο τελευταίο ματς του τουρνουά που έγινε με  βαθμολογία.
Με τον καλύτερο τρόπο (νταμπλ) έκλεισε η χρονιά για την ανδρική ομάδα της ΕΑΛ, η οποία κατέκτησε και το κύπελλο ΕΣΠΕΚΕΛ, μετά το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Η γηπεδούχος Σκαντίτσι διπλασίασε τις νίκες της στον Ά όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών που διοργανώνει στην έδρα της, καθώς στην δεύτερη αγωνιστική επικράτησε 3-1 της Γερμανικής Σβέριν ενώ η δεύτερη Ιταλική ομάδα το Μπούστο Αρσίζιο, μετά από νέο ματς που πήγε στο τάι μπρέικ, λύγισε δύσκολα 3-2 την Πολωνική , Ντιβέλοπρες Ρεζόβια.
Την αναστολή λειτουργίας των πρωταθλημάτων της για ένα μήνα, ανακοίνωσε με τη σειρά της και η ΕΣΠΕΚΕΛ, η οποία αναφέρει:
Πανηγυρική ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Αργούς Βόλου για την ανάδειξη της ως πρωταθλήτρια Β΄εθνικής γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ και την ταυτόχρονη άνοδο της στην Α2 γυναικών.
Η Φθία Λαμίας στους άνδρες και η Αργώ Βόλου στις γυναίκες είναι οι αντίστοιχες πρωταθλήτριες Β εθνικής της ΕΣΠΕΚΕΛ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Ένωση. Τα δύο παραπάνω σωματεία θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν στην Α2.
Μία μία Ένωση ανά την Ελλάδα ανακοινώνει την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων τους για τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή 22 Μαρτίου. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
   Πρωταθλητής ΕΣΠΕΚΕΛ στις νεάνιδες (Κ-20) αναδείχτηκε, ο σαρωτικός Φιλαθλητικός Λάρισας, ο οποίος στο F4 που έγινε με την μορφή τουρνουά, στο κλειστό της Ελασσόνας, τερμάτισε πρώτος με 9 βαθμούς σε τρία ματς και χωρίς να χάσει σετ. Επίσης κέρδισε και το ένα από τα δύο εισιτήρια για τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος αλλά και τους περισότερους ατομικούς τίτλους των κορυφαίων παικτριών.
Στο κλειστό της Ελασσόνας διεξάγεται το τριήμερο (10, 11, 12/1) το Final-4 νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ, όπου μετέχουν οι ομάδες, του Ασκληπιού Τρικάλων, Φιλαθλητικού Λάρισας, ΑΣ Αργώ Βόλου και ΓΣΕ Ελασσόνας.
Πρωταθλήτρια ομάδα Εφήβων της ΕΣΠΕΚΕΛ της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, αναδείχτηκε η ομάδα του Α.Σ. Αργώ Βόλου παίρνοντας θέση στο πάνθεον των 16 καλύτερων ομάδων της Ελλάδας.
Την άνοδο στην Β' Εθνική γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. πέτυχε η ΑΘΛΕΣΗ Λάρισας. Στο final-4 του τοπικού πρωταθλήματος της Ένωσης που διεξήχθη στο κλειστό της Αταλάντης, η ομάδα του Θωμά Γκότση με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες πήρε το εισιτήριο για την επόμενη κατηγορία. 
Ολοκληρώθηκε στην ΕΣΠΕΚΕΛ η κανονική περίοδος της Β΄εθνικής ανδρών με τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής .
Το final-4 νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ, γίνεται από 21-23 /12 στο κλειστό του Αμπελώνα,με την συμμετοχή της ΑΕΛ, ΕΑΛ, του ΑΟ Σουφλαρίων και του Φιλαθλητικού Λάρισας. Όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους και η πρωταθλήτρια θα βγει από την βαθμολογία.
Ολοκληρώθηκε η Α΄φάση πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ με τις ομάδες που προκρίθηκαν στη β΄φάση (οκτάδα) να είναι:
Σto κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ, έγινε ο τελικός Κυπέλλου Ανδρών ΕΣΠΕΚΕΛ όπου η ΑΕΛ επικράτησε της ΕΑΛ με 3-2 (18-25, 25-18, 25-19, 18-25, 15-7), ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με εναλλαγές στο σκορ και αρκετή αγωνία μέχρι το τέλος.
Σημανττικό τουρνουά προετοιμασίας διοργανώνει το τριημέρο 21-23/9 στην πόλη της Λάρισας, ο πρωτοπόρος ΑΟ Σουφλαρίων που αγωνίζεται στην Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ.. Στο τουρνουά θα πάρουν και οι κορυφαίες ομάδες του νομού όπως ο  Αμπελώνας, η ΑΕ Λάρισας και ο Απολλώνος ενω οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση για το τουρνουά αναφέρει
Οργισμένη επιστολή διαμαρτυρίας κατα της ΕΣΠΕΚΕΛ, έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, με αφορμή τον ορισμό του τελικού κυπέλλου γυναικών κόντρα στην Ελασσόνα από την διοργανώτρια 'Ενωση, σήμερα Παρασκευή 8/6, στο κλειστό του Τυρνάβου (20.30)
Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα Παγκορασίδων Α του ΑΟ Σουφλαρίων επικρατώντας της Αθλεσης με 0 - 3 στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου και πήρε την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Μετά από κακή εμφάνιση, οι γυναίκες του ΣΠΑΚ δεν καταφέρανε για την 14η αγωνιστική της ΕΣΠΕΚΕΛ να σταματήσουν τον «καλπασμό» της ΑΕΛ καθώς ηττήθηκαν με 3-1 σετ από την ομάδα της Λάρισας.
Σημαντική νίκη για την παραμονή στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΚΕΛ, έκανε η ομάδα του ΑΟ Σουφλαρίων που επικράτησε 3-0 του Φιλαθλητικού Τρικάλων. Μαλιστα ο σύλλογος αναφέρει με ανάρτηση του στο f/b:
Προπόνηση κλιμακίων ΕΣΠΕΚΕΛ αγοριών και κοριτσιών πραγματοποιήθηκε στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας, υπό  τις οδηγίες των ομοσπονδιακών προπονητώβ Μπακοδήμου Γιώργου, Γκούντα Κώστα,, Μαρίνου  Κουτσογιάννη  και των ΠΟΠ Ντάλλα και Αναγνωστόπουλου.
«Καυστική» ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια που προκάλεσαν ποδοσφαιρικοί οπαδοί , στον αγώνα του Σαββάτου (20/1) της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ στα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ με αντίπαλο την Άμιλλα, εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.
Σελίδα 1 από 14

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ