1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-05-2015 18:54

Βλαβιανός: «Η απόλυτη δικαίωση των κόπων μας»

Βρίσκεται στον Πανιώνιο και τα τμήματα υποδομών του από το 2003 και σαν ένας από τους παλαιότερους, έφτασε η στιγμή να πανηγυρίσει  με την...μεγάλη αγάπη του. Παράλληλα με τις σπουδές του στην Κοινωνιολογία, ο Μάριος Βλαβιανός, ο 23χρονος πασαδόρος των «Πανθήρων» δεν αφήνει το βόλεϊ και μιλά στο volleynews.gr για την κατάκτηση της ΕΣΠΕΔΑ και την άνοδο στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. 
«Η εφετινή άνοδος στην Α2 είναι η απόλυτη δικαίωση των κόπων μας. Αυτά τα 3 χρόνια δουλεύουμε με ένα πλάνο. Χτίσαμε μία ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας στελεχωμένη από παιδιά του Πανιωνίου. Πήραμε εμπειρίες στη συνέχεια και εφέτος γίναμε καλύτεροι ατομικά και ομαδικά. Από την αρχή της χρονιάς θέσαμε ως ξεκάθαρο στόχο την άνοδο. Ήταν αυτοσκοπός.

Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια με τον κ. Ψάρρα και νομίζω πως η εφετινή χρονιά είναι το επιστέγασμα αυτής της δουλειάς.

Όλα αυτά τα χρόνια είχα ως στόχο να παίξω και να ζήσω μια μεγάλη στιγμή με την ομάδα του Πανιωνίου, την οποία «υπηρετώ» από μικρό παιδί. Με αξίωσε ο Θεός και έζησα μαζί με τους συμπαίκτες μου κάτι το μοναδικό εφέτος, καθώς είναι η πρώτη φορά που το αντρικό τμήμα του Συλλόγου ανεβαίνει στην Α2. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την εφετινή χρονιά και την προσπάθεια μας».

Για το αν πίστευαν πως θα έρθει εφέτος η άνοδος: «Όταν τελείωσε η σεζόν 2013-14 μας έμεινε μία πικρία γιατί θεωρούσαμε πως ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω βάσει της εικόνας που βγάζαμε στο γήπεδο. Κοντράραμε στα ίσια τις καλές ομάδες του ομίλου (Ναυπηγεία και Εθνικό Πειραιώς) και δείξαμε μεγάλη βελτίωση με την πάροδο του χρόνου. Όταν μαζευτήκαμε τη νέα χρονιά, καταλάβαμε όλοι ότι ήρθε η σειρά μας να κάνουμε κάτι καλό, κάτι μεγάλο. Πιστεύαμε από την αρχή ότι θα πετύχουμε την άνοδο και πάνω σε αυτό δουλέψαμε».

Για τους στόχους του Πανιωνίου τη νέα σεζόν: «Ο στόχος που θα έχουμε τη νέα σεζόν θα είναι η παραμονή μας στην κατηγορία. Θα βαδίσουμε σε άγνωστα νερά και θα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς αλλά και τον Σύλλογο. Βήμα - βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι. Θα είναι μία δύσκολη και άκρως απαιτητική χρονιά και θα χρειαστεί να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Επειδή γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας και είμαστε μέλη μίας πολύ μεγάλης ομάδας, θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας, αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε».

Προσωπικοί του στόχοι: «Οι προσωπικοί μου στόχοι συνάδουν με εκείνους της ομάδας.Είμαι πολλά χρόνια στον Πανιώνιο και γνωρίζω πολύ καλά τους ανθρώπους του Συλλόγου. Οι σχέσεις μεταξύ όλων είναι άριστες και πιστεύω πως έχουμε όλοι ένα κοινό όραμα και στόχο για τον Πανιώνιο. Υπάρχει βέβαια και ένα προσωπικό στοίχημα που έχω βάλει. Θέλω να καθιερωθώ και στις Εθνικές κατηγορίες με την ομάδα που μεγάλωσα και μου έχει δώσει τα πάντα».

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης: «Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό κι εκεί στηρίζεται όλο το «οικοδόμημα». Οι καλές σχέσεις που έχουμε όλοι με όλους μας κάνουν να δουλεύουμε χωρίς να σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέρα της βελτίωσης της ομάδας και της επίτευξης των στόχων. Το ότι είμαστε πολλά παιδιά από τα τμήματα υποδομής βοηθά πολύ, ενώ όσοι παίκτες έρχονται κάθε χρόνο γίνονται ένα με τους άλλους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχει κάτι μαγικό αυτή η ομάδα σε όλα τα αθλήματα. Είμαστε μία πραγματική οικογένεια κι αυτό είναι ο Πανιώνιος...»

Για το πού αφιερώνει την κατάκτηση της ΕΣΠΕΔΑ και την άνοδο: «Θα ήθελα να αφιερώσω την άνοδο στη διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα στον Νίκο Φραγιόγλου που έκανε τα πάντα για εμάς. Ήταν και είναι δίπλα μας σε ό,τι κι αν χρειαστούμε. Φυσικά στον προπονητή μας που χωρίς την καθοδήγηση του δε θα φτάναμε σε αυτό το αποτέλεσμα, στους συμπαίκτες μου που χωρίς υπερβολή είναι δεύτερη οικογένεια για εμένα, στην οικογένεια μου που μου έχει σταθεί όσο κανείς άλλος όλα αυτά τα χρόνια, μου έχουν προσφέρει τα πάντα και με αντέχουν ακόμα (γέλια) και στον κόσμο του Πανιωνίου που μας στηρίζει με τη φωνή και το πάθος του κι είναι δίπλα μας εντός κι εκτός έδρας. Είναι πηγή δύναμης της ομάδας και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΙΜ Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 16:53 posted by ΚΙΜ

    Τρέλανε μας Βλαβιανε!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ