1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-11-2014 18:29

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών στην Ορεστιάδα

Το κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών αντιμετωπίζει η Ορεστιάδα για τις οφειλές τον Ισίδωρο Δημητρούδη, ενώ πήραν αναβολή υποθέσεις που αφορούν τα ΤΑΑ Άρη και ΑΕΚ.

Αυτή την ποινή θα εισηγηθεί η Επιστροπή Επαγγελματικού  Αθλητισμού, έως ότου τακτοποιηθεί το θέμα. Το ποσό που χρωτάει η ομάδα είναι 16.000 ευρώ και 8.000 χωρίς του τόκους. Η Επιτροπή τις επόμενες ημέρες θα συντάξει έκθεση και θα την αποστείλει στον αθλητικό δικατή της ΕΣΑΠ ο οποίος με τη σειρά του θα καλέσει σε απολογία το ΤΑΑ.  Η υπόθεση θα λήξει αν μέχρι την εκδίκαση τα βρούν οι δύο πλευρές και η ομάδα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη συνεδρίαση της σήμερα Δευτέρα 24 Νοεμβρίου έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις που αφορούν το ΤΑΑ Ορεστιάδα, το ΤΑΑ ΑΕΚ και το τΑΑ Άρης:

Συζητήθηκε η αίτηση των αθλητών Ισίδωρου Δημητρούδη και Μίλοραντ Κόβατς περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ Α.Ο. Ορεστιάδας. Αποφασίστηκε αναβολή αορίστως για τον Κόβατς και αφαίρεση βαθμών για τον αθλητή Ισίδωρο Δημητρούδη.

Συζητήθηκε η αίτηση των αθλητών Μαρσέλο Σάκι, Δημήτρη Μανιόπουλου, Θεόκλητου Καριπίδη και του προπονητή Χρήστου Ντόζη περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ ΑΕΚ. Όλες οι υποθέσεις πήραν αναβολή αορίστως.

Συζητήθηκε η αίτηση των αθλητών Νικολάου Ρουμελιώτη και Αντωνίου Κοντογιάννη περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ Α.Σ. Άρης και οι υποθέσεις πήρα αναβολή για τις 5 Δεκεμβρίου 2014 οπότε θα γίνει και η νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η απόφαση της ΕΕΑ για τον Δημητρούδη θα διαβιβαστεί στον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ για να επιβάλει τις ποινές εκτός κι αν μέχρι της έκδοσης της απόφασης το ΤΑΑ Ορεστιάδας τακτοποιήσει την οικονομική εκκρεμότητα.

21 σχόλια

  • Comment Link nikos ethnikos Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 06:59 posted by nikos ethnikos

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ,ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

  • Comment Link αοο Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 15:48 posted by αοο

    H ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

  • Comment Link giorgos orestiada Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 15:39 posted by giorgos orestiada

    Και στις προπονήσεις οταν ηταν μικρός λίμπερο επαιζε αγαπητε "εκει ησασταν και θα παραμηνετε"?Γιατί έγινε αναφορά απο που ξεκίνησε να μαθαίνει βόλλευ ο συγκεκριμένος αθλητης!Αρα το δικό σου σχόλιο είναι άκυρο....!

  • Comment Link ΜΑΡΙΑ Κ Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 15:31 posted by ΜΑΡΙΑ Κ

    ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ??ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!

  • Comment Link gg Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 08:25 posted by gg

    κανενας δεν λεει οτι οι αθλητες δεν πρεπει να περνουν τα χρηματα που τους χρωσταει η ομαδα!!
    θα μπορουσε να δεχτει ενα συμβιβασμο και μεσα σε 6 μηνες να παρει ολοκληρο το ποσο.
    Δεν το δεχτηκε!! μαλλον ο σκοπος του ηταν να διαλυσει την ομαδα.
    Γιατι ολοι οι αθλητες δεχτηκαν συμβιβασμο;
    τα χρηματα που του οφειλει η ομαδα δεν του τα εταξε η τωρινη διοικηση!! για ποιο λογο την κυνηγαει την διοικηση;
    που δημιουργησε προβλημα ο αοο στην καριερα του ισιδωρου; πουθενα μια και μετα τον ΑΟΟ εχει παιξει μονο στην ΓΕΑ και εκεινο ερασιτεχνικα
    τελος παντων το προβλημα μαλλον εχει λυθει, σε ενα χρονο κανενας δεν θα το θυμαται και ολα βαινουν καλως

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ