1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-07-2014 20:14

Μεταγραφικός οργασμός και Στεφάνοβιτς στον Παμβοχαϊκό

Τον ακραίο Νεμάνια Στεφάνοβιτς έχει κλείσει ο Παμβοχαϊκός. Ο αθλητής είναι Σέρβος, 25 ετών και έχει ύψος 1.93. Εχει αγωνιστεί με τις αναπτυξιακές ομάδες της Σερβίας και στις Κραϊόβα, Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς και Μποντβάνσκα Ριβιέρα.

Στο μεταξύ η ομάδα από το Βραχάτι έχει αποκτήσει τον Κροάτη διαγώνιο Αντζέλκο Τσουξ και τον κεντρικό Γιώργο Παπαδόπουλο, ενώ ανανέωσαν οι Ζήσης και Κανέλλος.

8 σχόλια

  • Comment Link γιωργοs Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014 12:00 posted by γιωργοs

    ο αλλος παπαδοπουλος (χριστος) τι απεγινε εκλεισε πουθενα

  • Comment Link George44 Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 23:02 posted by George44

    Καλησπέρα. Έχω τα παρακάτω σχόλια να θέσω, όποιος γνωρίζει περισσότερα ας πάρει θέση:
    1. Σύμφωνα με το Volleynews και έως το σημείο που γινόταν ενημέρωση μεταγραφών, όλο το προηγούμενο διάστημα οι μόνοι παίκτες που ήταν πολύ πιθανόν να υπογράψουν στον Παμβοχαϊκό ήταν ο Κροάτης (που αναφέρεται και στο τελευταίο άρθρο) και ο Τερζής από Φοίνικα Σύρου (αυτός δεν αναφέρθηκε ποτέ ξανά). Με δεδομένο πως με τις προσθήκες του Σέρβου του Κροάτη και του Παπαδόπουλου (κατά την Vollenews) έχουμε σύνολο προσθηκών τριών παικτών ενώ (σύμφωνα με την Volleynews πάντα), αποχωρούν: Ντοκιτς, Κράουζε, Ποτότσνικ, Ασπιώτης, Παν. Παπαδόπουλος - υπέγραψε στην Σύρο - ενώ δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Κουζούνης, έχουμε αρνητικό πρόσημο ρόστερ -3 παίκτες (ενώ θυμόμαστε όλοι πως από πέρυσι τον Φεβρουάριο μετά τον τραυματισμό Ασπιώτη και την αποχώρηση Καραγιάννη χρησιμοποιούσαμε δύο παίκτες από τις ακαδημίες). Αυτά τα αναφέρω σε σχέση με τις ενισχύσεις Φοίνικα Σύρου και Π.Α.Ο.Κ, και ελπίζω σε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.
    2. Γιατί το site της Volleyleague δεν αναφέρει καμία είδηση για τον Παμβοχαϊκό;

  • Comment Link corde Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 18:03 posted by corde

    στους αντρες το επιπεδο θα ειναι πολυ καλο σε αντιθεση με τις γυναικες που ισως ειναι χειροτερο και απο το πρωταθλημα 2011-2012 που ηταν το χειροτερο του τελευταιου αιωνα μακραν.

  • Comment Link pamvo fan Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 15:58 posted by pamvo fan

    φιλε ,κρατα μικρο καλαθιιιιιι.

    ο παμβοχαικος κατ εμε θα πρεπει να δημιουργει προϋποθέσεις για σταθερη παρουσια και πορεια στην volley league ,και όχι να κανει πρωταθλητισμο.

    όχι γιατι δεν μπορει(αποδειχτηκε αυτό ότι μπορει στην δευτερη χρονια του)αλλα γιατι όλα αυτά απαιτουν συνεχως χρηματα,τα οποια κατά την γνωμη μου δεν υπαρχουν η δεν θα υπαρχουν εσαει, και θα πρεπει από αυτά να επνδυονται και στις υποδομες ώστε να βγαλουμε και δικους μας αθλητες βολλευ.

    δεν μας ειπες από που βρισκει και ξοδευει αυτά τα χρηματα ο προεδρος?????

  • Comment Link  GATE 1 PAMVO Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 13:35 posted by GATE 1 PAMVO

    Φιλε pamvo fan ο διαγωνιος ειναι από τα μεγάλα ονόματα παγκοσμίως και τα χρήματα που παίρνει ειναι το δεύτερο μεγαλύτερο συμβόλαιο διαγωνιου στην κατηγορία μετα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (το ξερω αποι μέσα). Το υπόλοιπο ροστερ ειναι για τελικό στανταρακι.Τα χρήματα που ξοδεύει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ φετος οι αλλες ομάδες δεν θα τα δουν ουτε στον υπνο τους.Αποδεικνυει ότι η περσινή χρονιά ήταν τυχαία...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ