1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-05-2014 16:16

Απάντηση της ΕΣΠΕΔΑ στην επιστολή του Κώστα Σερέτη

Τη δική της απάντηση δίνει η ΕΣΠΕΔΑ μετά τις καταγγελίες του αθλητή των Ελληνικών Ναυπηγείων, Κώστα Σερέτη. 

 

Η ανακοίνωση


Η Διοίκηση της ΕΣΠΕΔΑ, δε φιλοδοξεί να έλθει σε αντιπαράθεση με έναν αθλητή. Το τελευταίο που θα θέλαμε θα ήταν αυτό.

Αλλωστε, αρκετοί από εμάς υπήρξαμε αθλητές βόλει, άλλοι έχουν παιδιά που αγωνίζονται στο βόλει, όλοι και όλες αγαπούμε το παιχνίδι και κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να αναβαθμίσουμε το ρόλο των αθλητών-αθλητριών, μέσα απο πιο πολλά και καλύτερα σε επίπεδο παιχνίδια.

Η ΕΣΠΕΔΑ επικρίνεται επειδή οι ομάδες που αγωνίσθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών, έφεραν τις δικές τους μπάλες αλλά και γιατί δεν ανέλαβε να πληρώσει τους διαιτητές. Επίσης, η ΕΣΠΕΔΑ κατηγορείται γιατί δε λειτούργησε το ηλεκτρονικό ταμπλό του γηπέδου όπως και γιατί δεν υπήρχε ζεστό νερό στα ντους.

Οπως καλά γνωρίζουν οι ομάδες, μπάλες και έξοδα διαιτησίας, αποτελούν ευθύνη και υποχρέωση τους. Οχι μόνο στον τελικό του Κυπέλλου αλλά σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν.
Προφανώς, η ΕΣΠΕΔΑ δεν μπορεί να ευθύνεται επειδή υπήρχε, εξαιτίας προβλήματος υγείας που σε όλους μας είναι γνωστό, αρρυθμία στη λειτουργικότητα του κλειστού στο Ρέντη.

Ολοι θέλουμε το καλύτερο, αλλά, τις αντικειμενικές δυσκολίες καλό είναι να τις αναγνωρίζουμε.

Ευχαριστούμε για την παρομοίωση μας με περιπτεράδες και για τους χαρακτηρισμούς που μας αποδόθηκαν.

Οποιος θέλει, μπορεί να έλθει να καθήσει στον ....καναπέ μαζί μας, ώστε να δεί πόσο άνετη, ανέφελη και απροβλημάτιστη είναι η ζωή σε αυτόν.

Α, για όποιον ενδιαφέρεται για τα οικονομικά μας, ας ξέρει ότι εμείς τουλάχιστον, σίγουρα δεν βασιζόμαστε σε ξένες τσέπες, αλλά, αντίθετα σε μία κοινωνία που καταρρέει και σε ένα άθλημα που συρρικνώνεται, προσπαθούμε με όσες δυνάμεις έχουμε και καταφέρνουμε να διοργανώνουμε πρωταθλήματα, με τη συνεργασία των εδώ και καιρό απλήρωτων υπαλλήλων, την βοήθεια και την κατανόηση των διαιτητών και τη δική μας επιμονή, καθώς πηγαίνουμε κόντρα στη λογική παραμένοντας σε ένα χώρο όπου πλέον πληρώνουμε , σε προσωπικό επίπεδο, το κόστος για την πλήρη έλλειψη πόρων και τα συσσωρευμένα χρέη που ασφαλώς δε δημιουργήσαμε εμείς.

Κάτι ακόμα.

Αν και διαβάζουμε καθημερινά αθλητικές εφημερίδες, ώστε όπως μας χλευάζουν, να αποκτήσουμε περισσότερες γνώσεις για τον αθλητισμό, συνεχίζουμε να έχουμε κενά και απορίες.

Δεν μπορούμε, για παράδειγμα, να καταλάβουμε πως συμβαίνει στο πιο όμορφο και δίκαιο άθλημα, το βόλει, ακόμα να μην έχει , σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς, γίνει κατανοητή απο όλους μας η έννοια της λέξης συνεργασία. Και τέλος, είναι πολύ άσχημο για το άθλημα μας, αλλά και για την Ένωση μας, όταν εδώ και δύο χρόνια, μόνο καλά λόγια έχουν ειπωθεί από όλους για τις διοργανώσεις των τελικών που έχουμε αναλάβει, να κρινόμαστε με τέτοιο τρόπο, από έναν αθλητή με την ιστορία του συγκεκριμένου, ο οποίος απασχολήθηκε επαγγελματικά σε τελική φάση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Εμείς, πάντως, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, με αγάπη για το άθλημα και τους πρωταγωνιστές του, τους αθλητές.

Αλλωστε, τι λόγο έχουμε να αφήσουμε τον καναπέ μας.....

Για την ΕΣΠΕΔΑ


Πρόεδρος
Γιώργος Κογκαλίδης

Γενικός Γραμματέας
Νεκτάριος Χαλβατζής

Δείτε εδώ την επίστολή Σερέτη

4 σχόλια

  • Comment Link ΣΕΡΕΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 13:47 posted by ΣΕΡΕΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

    Η απάντηση της ΕΣΠΕΔΑ τα είπε όλα!Μιας και τα σχόλια των αναγνωστών έδωσαν την απάντηση προς την Διοίκηση.Εγώ απλά ανέφερα τι βίωσα ο ίδιος αλλά δυστυχώς δε καταλάβατε ότι δεν αναφερόμουν στο δέντρο αλλά στο δάσος.Τέλος καλό είναι πρώτα να εξασφαλίζουμε budget για μετάλλια και κύπελλα όπως προαναφέραν για τον τελικό των κορασίδων Β και μετά να δίνετε αναμνηστικές πλακέτες στους αντιδημάρχους για την παραχώρηση μη λειτουργικών γηπέδων.

  • Comment Link Σαμανος Σάββατο, 10 Μαΐου 2014 17:12 posted by Σαμανος

    Μπράβο στον Σερέτη που είχε το θάρρος να πει κάποια πράγματα!
    Δυστυχώς το βόλλευ είναι καταδικασμένο, όσο είναι έρμαιο παραγόντων που βλέπουν τις διοικητικές θέσεις, σαν σκαλί προσωπικών επιτυχιών και περεταίρω ανέλιξης.
    Φταίμε και εμείς οι αθλητές που έχουμε αφήσει το άθλημα και την οργανωσή του μόνο σε παράγοντες.

  • Comment Link TA#7 Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 21:38 posted by TA#7

    Ελάτε κ στον τελικό των κορασίδων Β την Κυριακή στην Πετρούπολη να σας πούμε καλά λόγια,που ανακοινώσατε ότι δεν μπορείτε να καλύψετε τα μετάλλια κ τα κύπελλα ενός ΤΕΛΙΚΟΥ..ΑΙΣΧΟΣ κ ΝΤΡΟΠΗ γιατί γι ' αυτά που εσείς δεν μπορείτε να παρέχεται αγωνίζεται ένα παιδί!!!

  • Comment Link antivirus Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 15:34 posted by antivirus

    Ωραία τα λένε,ας πάει ο Σερέτης στην ΕΣΠΕΔΑ να την φτιάξει ονειρική!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ