1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
O Αθηνά Μαγκουφάνας και o Οδυσσέας είναι οι δύο ομάδες που απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στις βαθμολογίες του Α και Β ομίλου.
Συμπληρώθηκε η τετράδα του Κυπέλλου Ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ με την διεξαγωγή των δύο προημιτελικών που εκκρεμούσαν. ΑΟ Οδυσσέας και ΕΑΟ Σπάτων συμπλήρωσαν το παζλ της τετράδας και θα βρεθούν στο δρόμο της Ένωσης Γαλατσίου και του ΑΚ Ζωγράφου.
Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η LIFE Β Εθνική των ανδρών όπου δεν σημειώθηκαν μεγάλες αλλαγές στην κορυφή των δύο ομίλων.
Ώρα δράσης για το πρωτάθλημα LIFE Β Εθνικής των ανδρών. Οι δύο όμιλοι περιλάμβαναν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και το θέαμα δεν έλλειψε από τα οκτώ ματς που πραγματοποιήθηκαν.
Η καρδιά της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Σερβίας μίλησε καθώς μετά από σπουδαία ανατροπή, πήρε το μεγάλο θρίλερ κόντρα στην Βουλγαρία με 3-2 (25-21, 22-25, 25-27, 25-21, 15-9)
Ακόμα πιο δυνατός γίνεται στο κέντρο ο Ηρακλής Κηφσιάς, καθώς ανακοίνωσε την συμφωνία του με την Όλγα Μαλουσάρη. Η 30 χρονη (1μ83) κεντρική που προέρχεται από βολεϊκή οικογένεια, και έχει περάσει από Ηλυσιακό, Ιωνικό Ν.Φ, Παναθηναϊκό, Ίωνες, Αστέρα Αγ. Δημητρίου, δυο φορές ΓΣ Ηλιούπολης, ΑΕΚ, Πανναξιακό, αναμένεται με την εμπειρία της να ενισχύσει σημαντικά το μπλοκ του Ηρακλή στην προσπάθεια που κάνει για  διεκδίκηση ανόδου από την Α2 στην Πρι Λιγκ.
Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις - που τα αποτελέσματα είναι ενδεικτικά για το ποιες ισορροπίες θα υπάρχουν την εφετινή σεζόν - έγιναν στο κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ ανδρών και γυναικών.
Είναι γνωστό πως ο Γιάννης Μιχαλόπουλος είναι ένας ακούραστος παράγοντας του βόλεϊ και κάθε χρόνο βοηθάει όπου μπορεί και όπως μπορεί πολλούς αθηναϊκούς συλλόγους που ασχολούνται με το βόλεϊ.
Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στην Κερατέα για το αποψινό ντέρμπι με τον κυπελλούχο Φοίβο Μελισσίων για την Β΄κατηγορία ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ. Πρόκειται για τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας που θα λύσουν τις διαφορές τους για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σούπερ ντέρμπι θα γίνει και στην Αγία Παρασκευή μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Πανελληνίου.
Παρουσία ανθρώπων του αθλητισμού, του πολιτισμού, ανθρώπων του βόλεϊ, του μπάσκετ αλλά και του ποδοσφαίρου όπως ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 Βασίλης Τσιάρτας η διοίκηση του συλλόγου του Α.Π.Ο.Δάφνη Αγίου Δημητρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και επικοινώνησε στα παιδιά και στους γονείς το όραμα της για το 2020.
Παρουσία του θρύλου του ιταλικού και παγκοσμίου βόλεϊ Καρμέλο Πιτέρα ο Γ.Σ.Κερατέας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα το βράδυ της Κυριακής στο κατάμεστο από γονείς και αθλητές Κλειστό Γυμναστήριο Κερατέας Ι. Μέγγουλης.
Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων και ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στους αγώνες των κατηγοριών αγοριών Κ18 (πρώην Παίδων) και κοριτσιών Κ16 (πρώην Παγκορασίδων) στη 2η ημέρα του 2ου ΣΑΚΑ Volley Cup 2020 που ολοκληρώθηκε στο «Αγγελικούσειο Κλειστό Γυμναστήριο» στο Ψυχικό.
Μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα της Χαλκίδας με την Κερατέα για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής ανδρών ΕΣΠΑΑΑ η διοίκηση του Γ.Σ.Κερατέας εξέδωσε ανακοίνωση όπου καταγγέλει την αντιαθλητική συμπεριφορά των παραγόντων της ομάδας της Εύβοιας και επιφυλάσεται για όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε να προσφυλάξει το άθλημα αλλά και τους αθλητές του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΑΓΕ Χαλκίδας του Παναγιώτη Ρουμελιώτη έκοψε βαθμό στον Γ.Σ.Κερατέας στο ντέρμπι όπως αποδείχτηκε της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας της ΕΣΠΑΑΑ, ενώ ο κερδισμένος της αγωνιστικής ήταν ο Πανελλήνιος που πήρε τρίποντο και έμεινε μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Η πληροφορία πως ο Ανέστης Δημητριάδης επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από τρία χρόνια απραξίας προκάλεσε εντύπωση το καλοκαίρι όπως και το γεγονός πως επέλεξε να αγωνιστεί στον Γ.Σ.Κερατέας που αγωνίζεται στην Β΄εθνική ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ και δίνει μάχη για την άνοδο στην Α2.
Η νίκη του Γ.Σ. Κερατέας επί της Αγίας Παρασκευής στο ντέρμπι της Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων της Κερατέας και ικανοποίησε τους φίλους του βόλεϊ που βρέθηκαν στο γυμναστήριο Ι.Μέγγουλης. Ο προπονητής του Γ.Σ.Κερατέας Χρήστος Ζιντζόβας είπε στο volleynews.gr:
Ο Γ.Σ.Κερατέας πήρε το ντέρμπι κορυφής με την Α.E.Aγίας Παρασκευής για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ και μείωσε τη διαφορά από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.
Η Αγία Παρασκευή συνέχισε την αήττητη πορεία της στην Β΄κατηγορία ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ μετά την 5η αγωνιστική καθώς νίκησε και την Ενωση Γαλατσίου με 3-1 σετ.
Ενα μεγάλο ντέρμπι έγινε απόψε στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου όπου ο Γ.Σ.Κερατέας και ο γηπεδούχος Πανελλήνιος έδωσαν μεγάλη μάχη για την πρόκριση στο φάιναλ-4 του κυπέλλου της ΕΣΠΑΑΑ.
Ιστορική νίκη με 3-2 σετ σημείωσε η ομάδα Κ18 (Παίδων) του Γ.Σ.Κερατέας για το πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΠΑΑΑ και μάλιστα επί της ΑΕ Αμπελοκηπων. Η επιτυχία αυτή βάζει και πάλι τον Γ.Σ.Κερατέας στον χάρτη του βόλεϊ στις ακαδημίες των αγοριών που είναι γενικά και το μεγάλο στοίχημα για το μέλλον του αθλήματος.
Οι εκτός έδρας νίκες της νεανικής ομάδας του Πανελληνίου στην Κερατέα, του Παπάγου στην Πεύκη αλλά και των Αμπελοκήπων επί του Ζωγράφου με 3-2 ήταν τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ.
Ολοκληρώθηκε η Β΄φάση του κυπέλλου της ΕΣΠΑΑΑ ανδρών με την εκτός έδρας νίκη της Ενωσης Γαλατσίου με 3-0 σετ επί του ΠΑΟ Κουκακίου.
Η παράδοση τηρήθηκε και εφέτος στην Κερατέα και για τρίτη χρονιά ο τοπικός Γ.Σ. σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ διοργάνωσαν το Kids Beach Volley Festival. Τα μίνι γήπεδα στήθηκαν στην παραλία της «Κακιάς Θάλασσας» που παρά τα πολλά μποφόρ συγκέντρωσε πολλά παιδιά από όλη την Αττική και φυσικά από τα Μεσόγεια που είχαν την πρώτη τους επαφή με το μπιτς βόλεϊ.
Η Φραντζέσκα Σταθάτου ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Ιωνες και θα αναλάβει να στήσει τη νέα ομάδα για τη σεζόν 2019-20. Οι Ιωνες κατέκτησαν το πρωτάθλημα Β΄Εθνικής ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ και συμμετείχαν στα μπαράζ ανόδου. Οπως έγινε γνωστό υπήρξε ενδιαφέρον και από το Δήμο αλλά και από άλλους παράγοντες για να βοηθήσουν την οργάνωση της ομάδας. Η Φραντζέσκα Σταθάτου δήλωσε στο volleynews.gr:
Σελίδα 1 από 8

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ