1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων νίκησαν τον Απόλλων Καλαμαριάς με 3-1 και αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών, μπροστά σε δεκάδες φίλους τους που γέμισαν το γυμναστήριο των Πεύκων.
Η ΜΕΝΤ και ο Καμπανιακός έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Β Εθνικής Γυναικών, αφού πήραν το προβάδισμα στις ημιτελικές σειρές.
Θεσσαλονίκη Γιώργος Γκολέμας. Η ΧΑΝΘ πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά γυναικών που διοργάνωσε ο ΒΑΟ στο γήπεδο του κερδίζοντας στον τελικό τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου με 3-1 (25-19, 25-12, 23-25 και 25-21). 
Θεσσαλονίκη του Γιώργου Γκολέμα. Παρουσία αρκετών φιλάθλων η ΧΑΝΘ με ολική ανατροπή, ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα νίκησε δύσκολα τον Καμπανιακό με σκορ 3 – 1 (25 – 27, 25 – 22, 25 – 18 και 30 – 28). Σίγουρα οι ανωτέρω ομάδες χρειάζονται και άλλα παιγνίδια, αλλά μαζί με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου θα είναι υποψήφιες για το Final Four της Β΄ Εθνικής Γυναικών του τρίτου ομίλου (Α΄ τοπικό της ΕΠΕΣΘ). Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν σχεδόν όλες τις παίκτριές τους στον αγώνα και θα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.
Τον Γιώργο Ακριτίδη εμπιστεύτηκε η ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου για να κάτσει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας.
Οριστικοποιήθηκε το καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Σύμφωνα με αυτό, η σεζόν θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου με την Α1 γυναικών και Α2 ανδρών, ενώ τα Φάιναλ 4 κυπελλου θα γίνουν 14-15 Μαρτίου (Ανδρες) και 28-29 Μαρτίου (Γυναίκες).
Εφαρμόζοντας την οδηγία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η ΕΟΠΕ προχώρησε στην αναστολή των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο 12-13 Απριλίου. Με αυτό τον τρόπο η ΕΟΕ και η ΕΟΠΕ ελπίζουν ότι θα πιέσουν την κυβέρνηση να αυξήσει το ποσό της επιχορήγησης για τον αθλητισμό.
Ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική της Γ Γυναικών της ΕΠΕΣΘ χωρίς σημαντικές αλλαγές στην βαθμολογία. Ο πρωτοπόρος Δημόκριτος συνεχίζει αήττητος, ενώ ο δεύτερος στην βαθμολογία Γαλαξίας επικράτησε με 3-1 της Ελπίδας Τούμπας. Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Μυγδονιακός μετά το 3-1 επί του τέταρτου πλέον ΑΣ Πανόραμα.
Μετά την ολοκλήρωση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΠΕΣΘ, το ενδιαφέρον για τις επόμενες εβδομάδες θα είναι στραμμένο στα Play Off των Ανδρών και Γυναικών, που θα αναδείξουν τους φετινούς πρωταθλητές.
Αρχίζουν την Κυριακή 23 Μαρτίου τα Play Off στην Β Εθνική Γυναικών, με τον πρωτοπόρο ΑΣΚ Λαγκαδά να υποδέχεται την ΧΑΝΘ προηγούμενος 2-0 νίκες και να θέλει άλλη μία για να προκριθεί στον τελικό. Στον άλλο ημιτελικό ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου θα αντιμετωπίσει την ΜΕΝΤ, αλλά εδώ οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 1-1 στις νίκες και θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο αναμετρήσεις.
Oι ημερομηνίες των Play Off της Β Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών και της Τοπικής Κατηγορίας Ανδρών της ΕΠΕΣΘ, θα διεξαχθούν τις παρακάτω ημερομηνίες:
Μεγάλη νίκη σημείωσαν οι γυναικες του Δημόκριτου Μυγδονίας οι οποίες επικρατώνας με 3-2 του Γαλαξία Αδένδρου στο ντέρμπι κορυφής και πλέον αποσπάστηκαν με 3 βαθμούς στην πρώτη θέση της Β' τοπικής γυναικών της ΕΠΕΣΘ.
Χθες το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο του Βότση, οι κοπέλες του Κεραυνού, πιάνοντας αρκετά καλή απόδοση, επιβλήθηκαν του μαχητικού Γαλαξία με 1-3 σετ.
Νέα νίκη σημείωσαν στην δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου γύρου οι γυναίκες του Δημόκριτου Μυγδονίας, κερδίζοντας εκτός έδρας με 3-0 σετ την ΑΕ Αμπελοκήπων.  Ετσι ο Δημόκριτος παραμένει και στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος 1ος στην Β Τοπική Κατηγορία Γυναικών της ΕΠΕΣΘ αυξάνοντας σε 2 τους βαθμούς της διαφοράς του από τον 2ο Γαλαξία Αδένδρου που επικράτησε εντός έδρας με 3-2 σετ της αξιόμαχης ομάδας του Όλυμπου Ελευθερίου Κορδελιού. Την Κυριακή 17-2-2014 και ώρα 18.30 επίκειται το ντέρμπυ των 2 πρωτοπόρων της κατηγορίας το οποίο συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον όλων.
Αγώνα "για γερά νεύρα" παρακολούθησαν οι πολυάριθμοι θεατές που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο Κονταξοπούλειο για την αναμέτρηση του Κεραυνού Ωραιοκάστρου με τη ΧΑΝΘ.
Χωρίς απρόοπτα πέρασε από το Παλατάκι ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου που επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟΚ.
Την Κυριακή το απόγευμα στο Κονταξοπούλειο, ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου παρά τη μέτρια εμφάνισή του, κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι στον Παναθλητικό Συκεών.
Μετά από έναν ωραίο αγώνα που έγινε σε πολύ καλό αθλητικό κλίμα, στο κλειστό γήπεδο "Π.Νέτσικας" στο Δρυμό Θεσσαλονίκης, ο Δημόκριτος Μυγδονίας επικράτησε και της Α.Ε Ελπίδας Τούμπας με 3-0 για την τέταρτη αγωνιστική της Β' τοπικής κατηγόριας στην ΕΠΕΣΘ.
Η ΜΕΝΤ νίκησε τη Νέα Γενεά με 3-1 και σε ένα μεγάλο... ντέρμπι ο Επίκουρος Πολίχνης επικράτησε του διοργανωτή Κεραυνού Ωραιοκάστρου στο τουρνουά Κονταξοπούλεια 2013. Έτσι στον τελικό η ΜΕΝΤ θα αντιμετωπίσει τον Επίκουρο και στον μικρό τελικό  ο Κεραυνός θα παίξει με τη Νέα Γενεά.
Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολεμάς: Το απόγευμα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου 2013 διεξήχθησαν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο οι κληρώσεις της Β' Εθνικής Ανδρών - Γυναικών, του Κυπέλλου ΕΠΕΣΘ και των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2013-14, παρουσία πολλών εκπροσώπων από τις ομάδες της Ένωσης. Η πρώτη διοργάνωση θα είναι το Κύπελλο που θα αρχίσει 28 Σεπτεμβρίου.
Το λίμπερο του Πειραϊκού Συνδέσμου, Σπυριδούλα Μπολοβίνου, 18 ετών απόκτησε ο Μελάς Άγιος Ελευθέριος με ελεύθερη μεταγραφή.
Ο ΒΑΟ στην προσπάθεια που κάνει ,ώστε να παρουσιάσει νέο πρόσωπο στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής εκανε νέο μεταγραφικό μπαράζ ενάσσοντας στη δύναμη του τέσσερις αθλήτριες.
Η αγωνιστική περίοδος του βόλεϊ τελείωσε (σχεδόν) και η ΕΠΕΣΘ TV ολοκληρώνει την δική της σεζόν με το συλλεκτικό βίντεο CHAMPIONS 2013.
Την δεύτερη νίκη του μέσα σε τέσσερις μέρες πέτυχε ο ΑΣΚ Λαγκαδά επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και ισοφάρισε έτσι την ημιτελική σειρά του Περιφερειακού πρωταθλήματος γυναικών.
Σελίδα 1 από 2

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ