1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
O Ιωνικός στέφθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα τοπικής κατηγορίας ανδρών της ΕΠΕΣΘ. Στον τελικό η ομάδα του Θοδωρή Κολεσιώτη νίκησε τον Πανελλήνιο με 3-0 (25-21, 25-19, 25-20) σε αναμέτρηση που έγινε στο γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.
Η ΜΕΝΤ και ο Καμπανιακός έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Β Εθνικής Γυναικών, αφού πήραν το προβάδισμα στις ημιτελικές σειρές.
Ο Νέστωρ και ο Καμπανιακός προκρίθηκαν στον τελικό της Β΄ Εθνικής Ανδρών της ΕΠΕΣΘ και θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο και το εισιτήριο για την Α2. Οι δύο ομάδες χρειάστηκαν μόλις έναν αγώνα για να ολοκληρώσουν τις ημιτελικές σειρές (προηγούνταν με 2-0 νίκες), αφού ο Νέστωρας νίκησε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-2 και ο Καμπανιακός τον ΠΟ Μουδανιών με 3-1.
Η Δόξα Αγ. Παύλου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια της Τοπικής Κατηγορίας Ανδρών για το 2015, αν και κινδύνεψε να χάσει το αήττητό της από την μαχητική Αναγέννηση Ολυμπιάδας την οποία νίκησε με 3-2. Δείτε το video που επιμελήθηκε ο Ζαχαρίας Νικολαΐδης από την EΠΕΣΘ TV.
Η Δόξα Αγ. Παύλου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια της Τοπικής Κατηγορίας Ανδρών για το 2015, αν και κινδύνεψε να χάσει το αήττητό της από την μαχητική Αναγέννηση Ολυμπιάδας την οποία νίκησε με 3-2.
Οριστικοποιήθηκε το καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Σύμφωνα με αυτό, η σεζόν θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου με την Α1 γυναικών και Α2 ανδρών, ενώ τα Φάιναλ 4 κυπελλου θα γίνουν 14-15 Μαρτίου (Ανδρες) και 28-29 Μαρτίου (Γυναίκες).
Δείτε το βίντεο του deltasports.gr με του πνηγυρισμούς του Καμπανιακού για το πρωτάθλημα της Β ΕΠΕΣΘ ανδρών.
Το πρώτο βήμα για την επάνοδό του στις εθνικές κατηγορίες έκανε την Πέμπτη ο Επίκουρος Πολίχνης, κερδίζοντας στην έδρα του την ΧΑΝΘ με 3-0 (28-26, 25-15, 27-25), στον πρώτο τελικό της Β Εθνικής Ανδρών.
Εφαρμόζοντας την οδηγία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η ΕΟΠΕ προχώρησε στην αναστολή των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο 12-13 Απριλίου. Με αυτό τον τρόπο η ΕΟΕ και η ΕΟΠΕ ελπίζουν ότι θα πιέσουν την κυβέρνηση να αυξήσει το ποσό της επιχορήγησης για τον αθλητισμό.
Η ΑΕ Πυλαίας και ο Καμπανιακός δεν σπατάλησαν τον πλεονέκτημα έδρας που είχαν στους ημιτελικούς και κατάφεραν να κερδίσουν με 3-0 νίκες την άνοδό τους στην Β Εθνική Ανδρών (ΕΠΕΣΘ)
Μετά την ολοκλήρωση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΠΕΣΘ, το ενδιαφέρον για τις επόμενες εβδομάδες θα είναι στραμμένο στα Play Off των Ανδρών και Γυναικών, που θα αναδείξουν τους φετινούς πρωταθλητές.
Αρχίζουν την Κυριακή 23 Μαρτίου τα Play Off στην Β Εθνική Γυναικών, με τον πρωτοπόρο ΑΣΚ Λαγκαδά να υποδέχεται την ΧΑΝΘ προηγούμενος 2-0 νίκες και να θέλει άλλη μία για να προκριθεί στον τελικό. Στον άλλο ημιτελικό ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου θα αντιμετωπίσει την ΜΕΝΤ, αλλά εδώ οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 1-1 στις νίκες και θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο αναμετρήσεις.
Oι ημερομηνίες των Play Off της Β Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών και της Τοπικής Κατηγορίας Ανδρών της ΕΠΕΣΘ, θα διεξαχθούν τις παρακάτω ημερομηνίες:
Μονομαχία πρωτοπόρων έχουμε αυτή την εβδομάδα, στα πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.
Θεσσαλονίκη - Ρεπορτάζ, φωτό Γιώργος Γκολεμάς: Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ώρα 18:00 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (αίθουσα Ηλ. Ζυγούρης) πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση με εκπροσώπους άνω των σαράντα σωματείων της ΕΠΕΣΘ, παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη και του προέδρου της ΕΠΕΣΘ κ. Παύλου Αναστασιάδη παρουσία και των λοιπών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με θέμα «Προτάσεις - Προοπτικές για οικονομικά, πρωταθλήματα και διαιτησία».
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές για την περίοδο 1-5 Φεβρουαρίου
Ολοκληρώθηκε ο Α’ Γύρος της Τοπικής Κατηγορίας Ανδρών Gala της ΕΠΕΣΘ με την ΑΕ Πυλαίας στην κορυφή, που νίκησε την τρίτη ΑΕΝ Πανοράματος με 3-2. Η πρεμιέρα του β’ γύρου, την ερχόμενη Πέμπτη, ξεκινά με ντέρμπι κορυφής, καθώς η ομάδα της Πυλαίας θα φιλοξενήσει τον Καμπανιακό.
Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολεμάς: Το απόγευμα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου 2013 διεξήχθησαν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο οι κληρώσεις της Β' Εθνικής Ανδρών - Γυναικών, του Κυπέλλου ΕΠΕΣΘ και των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2013-14, παρουσία πολλών εκπροσώπων από τις ομάδες της Ένωσης. Η πρώτη διοργάνωση θα είναι το Κύπελλο που θα αρχίσει 28 Σεπτεμβρίου.
Σημαντική θα είναι η ενίσχυση του Μέγα Αλέξανδρου στη θέση του λίμπερο αφού απέκτησε τον Ηρακλή Πάντσιο που ... επέστρεψε στις "ρίζες" του.
Η αγωνιστική περίοδος του βόλεϊ τελείωσε (σχεδόν) και η ΕΠΕΣΘ TV ολοκληρώνει την δική της σεζόν με το συλλεκτικό βίντεο CHAMPIONS 2013.
Ο Περσέας έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε την άνοδό της στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών για την επόμενη σεζόν. Η ομάδα της Περαίας, νίκησε στον ημιτελικό τον ΑΟ Καβακλιωτών με 3-0 και προκρίθηκε παράλληλα στον τελικό της Τοπικής Κατηγορίας Ανδρών της ΕΠΕΣΘ, τον οποίο θα φιλοξενήσει αργότερα στην έδρα του.
Μετά την αναβολή των αγώνων, λόγω του πένθους για τον Γιώργο Κατσαμούρη, αρχίζουν την Πέμπτη 14 Mαρτίου οι τελικοί του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών μεταξύ Νέστωρα και Μακεδονικού, με έπαθλο την άνοδο στην Α2 Ανδρών. Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 1-1 στις νίκες (πλεονέκτημα έδρας έχει ο Νέστωρ) και τον τίτλο θα κατακτήσει όποια συμπληρώσει τρεις νίκες. O προπονητής του Νέστωρα Στέργιος Κακάλας σε δηλώσεις

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ