1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Εκδόθηκε σήμερα η απόφαση του Ειδικού Τοπικού Τμήματος Θεσσαλονίκης του ΑΣΕΑΔ, σχετικά με τις προσφυγές του σωματείου Μακεδονικός του προπονητή του και των αθλητριών που τιμωρήθηκαν, από την Δικαστική Επιτροπή της ΕΠΕΣΘ για την περίπτωση πλαστοπροσωπίας σε αγώνα του Πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.
Οι παίκτες του Άρη και ο προπονητής τους Χρήστος Πάτρας τήρησαν την υπόσχεση τους και κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Εθνική Εθνική ανδρών της ΕΠΕΣΘ συνεχίζοντας την άνοδο προς την κορυφή του ανδρικού βόλεϊ.
H άμυνα της χρονιάς βγήκε στον τελικό του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΠΕΣΘ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πασαδόρο του Ηρακλή Αγγελο Στεφανίδη.
Για 15η φορά στην ιστορία του και δεύτερη συνεχόμενη, ο Ηρακλής κατέκτησε αήττητος το Πρωτάθλημα Εφήβων ΕΠΕΣΘ, νικώντας στον τελικό τον Πήγασο Πολίχνης με 3-0 σετ (25-15, 25-16, 25-23).
Ηταν το μεγάλο ντέρμπι της Β΄Εθνικής ανδρών της ΕΠΕΣΘ όχι τόσο για τους βαθμούς αλλά και για τη νίκη που θα παίξει σημαντικό ρόλο στα πλέι οφ ανόδου.  
Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια επανήλθε και πάλι  το All Star βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών, με την ΕΠΕΣΘ να υιοθετεί την ιδέα του Υπευθύνου Ανάπτυξης Βορείου Ελλάδας Μπάμπη Καρασαρλίδη, με την συμμετοχή όλων των αστεριών του αθλήματος στη βόρεια Ελλάδα.
Εικοσιένα χρόνια συμπληρώνει εφέτος ο θεσμός του Κυπέλλου στην ΕΠΕΣΘ και η ΑΕΝ Πανοράματος στην πρώτη παρουσία της στον τελικό πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης κούπας στον θεσμό. Μετά από συγκλονιστικό αγώνα στον τελικό που έγινε στο γυμναστήριο «Γ.Κατσάνης» η ΑΕΝ Πανοράματος νίκησε με 3-2 την Δόξα Αγίου Παύλου.
Τον τίτλο του πρωταθλητή Β' Εθνικής Ανδρών κατέκτησε στην ΕΠΕΣΘ η ΑΕΝ Πανοράματος, νικώντας στον τελευταίο τελικό την Δόξα Αγίου Παύλου με 2-3 σετ (21-25, 25-12, 21-25, 25-21, 13-25) στο Γυμναστήριο του Βότση.
Την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΕΣΘ Ανδρών πανηγύρισε ο Καμπανιακός, μετά την νίκη του επί του Παναθλητικού Συκεών με 3-0 στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο "Γ. Κατσάνης".
Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Απόλλων Καλαμαριάς επικράτησε εντός έδρας του Καμπανιακού με 3-2 (25-23, 25-18, 23-25, 21-25, 15-10) και πανηγύρισε την άνοδο του στην Α2 Ανδρών.
Η Αρμενική πήρε τη νίκη απέναντι στον Σείριο Ασπροπύργου και έμεινε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΣΠΕΔΑ. Την ίδια στιγμή η Πετρούπολη κράτησε την τρίτη θέση με την επικράτηση με 3-1 κόντρα στην Ηλιούπολη, που συμπληρώνει την τετράδα. Λόγω κυπέλλου αναβλήθηκε ο αγώνας της Αργυρούπολης με τον Εσπερο.
Μετά την επιτυχημενη θητεία του στον Περσέα, ο Άλεξ Ντίαζ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αριστοτέλη Επανομής.
Ο Περσέας ολoκλήρωσε την εντυπωσιακή του πορεία στα φετινά Play Off της Β' Εθνικής Ανδρών και στέφθηκε πρωταθλητής για πρώτη φορά στην ιστορία του, κερδίζοντας παράλληλα και την άνοδο στην Α2 Ανδρών. Η ομάδα της Περαίας έσπασε για δεύτερη φορά την έδρα του Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον νίκησε με 3-2, αφού προηγήθηκε με 2-0 και ισοφαρίστηκε.
Γιώργος Γκολέμας. Θεσσαλονίκη. Στον πρώτο τελικό των  play off της Β΄ Εθνικής Ανδρών της ΕΠΕΣΘ ο Περσέας νίκησε την Καλαμαριά, ύστερα από ένα δραματικό αγώνα, με σκορ 3 – 1 και έκανε το πρώτο βήμα για την άνοδό του στην Α2, παρουσία αρκετών θεατών.
Ο Απόλλων Καλαμαριάς επικρατησε με 3-1 της Δόξας σε ένα μεγάλο ντέρμπι που το 4ο σετ κρίθηκε με 28-26. Ο Απόλλωνας είδε τη δόξα να του σπάει την έδρα και να τον ισοφαρίζει στις νίκες, αλλά στον... τελικό θυμήθηκε το καλό του πρόσωπο.
Στην ημιτελική φάση της Β Εθνικής στην ΕΠΕΣΘ, ο Περσέας Περαίας πήρε προβάδισμα για τους τελικού, αφού νίκησε με 3-0 τον Μακεδονικό και πλέον προηγείται με 2-1 στις νίκες.  Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν πάλι μεταξύ τους στην Χαλάστα. Ο Καμπανιακός θέλει να κάνει το 2-2 και ο Περσέας να... τελειώνει.
Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας: Πρωταθλητής Παίδων της ΕΠΕΣΘ για πρώτη φορά στην ιστορία του αναδείχτηκε ο Πήγασος Πολίχνης, εκθρονίζοντας μετά από δώδεκα  συνεχείς τίτλους την ομάδα του Ηρακλή!
Μία αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου στον όμιλο της ΕΠΕΣΘ για τη Β εθνική ανδρών και η τετράδα έχει ξεκαθαρίσει. Ωστόσο ενδιαφέρον υπάρχει για την κατάταξη που θα οδηγήσει στην ημιτελική φάση.
Πρωταθλητής Εφήβων για πρώτη φορά στην ιστορία του αναδείχτηκε ο Πήγασος Πολίχνης, εκθρονίζοντας τον Ηρακλή είχε τίτλους στην κατηγορία τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Η ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης νίκησε τους "κυανόλευκους" με 3-2, στον συναρπαστικό τελικό της Μίκρας και θα εκπροσωπήσει την ΕΠΕΣΘ στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.
Ο Κώστας Ναλπάντης είναι προπονητής στην ομάδα εφήβων του Άρη η οποία στη θεωρία είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ αλλά και για μία διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς που επικράτησε με 3-2 στο ντέρμπι κορυφής με τον Καμπανιακό και διατήρητσε το αήττητο στον Γ όμιλο της Β Εθνικής ανδρών. Πλέον ξεφεύγει με 5 βαθμούς στην κορυφή και φαντάζει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν.
Αναμενόμενα τα αποτελέσματα της Β εθνικής Ανδρών στον όμιλο της ΕΣΠΕΘ με την Καλαμαριά και τον Καμπανιακό να συνεχίσουν τη μάχη τους αγωνιστική κορυφή. Οι δύο ομάδες θέλουν άλλο ένα τρίποντο στην επόμενη αγωνιστική προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στον μεταξύ τους αγώνα που θα γίνει την 9η αγωνιστική.
Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β Εθνικής ανδρών στην ΕΠΕΣΘ με τον Απόλλωνα Καλαμαρίας και τον Καμπανιακό να συνεχίζουν αήττητοι. Και οι δύο πέρασαν με 3-0 από τις εδρες της Δόξας και του Παναθλητικού Συκεών αντίστοιχα και κράτησαν τοαπόλυτο των βαθμών.
Μετά από δύο χαμένους τελικούς το 2012 και το 2013 ο Νέστορας στέφθηκε πρωταθλητής στον Γ΄ Ομιλο της Β΄ Εθνικής ανδρών στην ΕΠΕΣΘ. Με την επιμονή και την άριστη τακτική που επέδειξε η ομάδα του Στέργιου Κακκάβα δικαίωσε και το μύθο που συνοδεύει τον μυθικό ήρωα.
Σελίδα 1 από 4

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ