1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Την συνεργασία με τον Αντρέϊ Κράβαρικ γνωστοποίησε ο Κρόνος Καλαμαριάς. Ο Ελληνοσλοβάκος βετεράνος αθλητής συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Ακαδημίας.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Μυγδονιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Β' Εθνικής Γυναικών, επικρατώντας του Πειραματικού στο κατάμεστο Κατσάνειο με 1-3 σετ (25-20, 23-25, 19-25, 16-25), φτάνοντας στις 3-1 νίκες.
Τον τίτλο του πρωταθλητή Β’ Εθνικής Ανδρών ΕΠΕΣΘ πανηγύρισε ο Φοίνικας Πολίχνης, επικρατώντας του Ιωνικού Διαβατών με 3-1 σετ (25-20, 15-25, 25-23, 25-23) στο “Αλέξανδρος Νικολαΐδης”, διατηρώντας και το αήττητο σερί του στην κατηγορία. Παράλληλα ο σύλλογος της Πολίχνης πήρε τη ρεβανς για την ήττα του στον τελικό κυπέλλου της Ένωσης με 3-2 απο τον Ιωνικό.
Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό που κράτησε 2,5 ώρες, ο ΑΣ Ιωνικός κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του το Κύπελλο Ανδρών ΕΠΕΣΘ, νικώντας τον Φοίνικα Πολίχνης στο ΕΑΚ Νεάπολης με 3-2 σετ (25-18, 28-30, 20-25, 25-11, 16-14).
Ο Άρης κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα Κ20 Κοριτσιών της ΕΠΕΣΘ με 3/3 νίκες. Οι «κίτρινες» «κλείδωσαν» τον τίτλο όταν επικράτησαν του ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική του τουρνουά με 3-0 (25-21, 25-20, 25-20) στο κλειστό της Μίκρας.
Το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Ανδρών κατέκτησε ο Νέος ΓΣ Ηρακλής στο κατάμεστο Κατσάνειο, επικρατώντας του Απόλλωνα Καλαμαριάς στον τελικό με 3-0 σετ (25-16, 27-25, 25-18), φτάνοντας στις τρεις νίκες.
Πρωταθλητής για πρώτη φορά στην ιστορία του στην κατηγορία Κ21 αγοριών ΕΣΠΕΔΑ, αναδείχτηκε ο Ιωνικός Νίκαιας. Η ομάδα του Αντώνη Μαρούλη επικράτησε μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό 1-3 (23-25, 23-25, 25-19, 25-27) του Μίλωνα μέσα στο«Κροίσος Πέρσης» στη Ν. Σμύρνη. Μορφή για τους πρωταθλητές ήταν o MVP του Final-4, o εκπληκτικός Αλέξανδρος Νανόπουλος.
Στον έκτο και τελευταίο αγώνα του Πρωτάθλημα Κ18 Κοριτσιών της ΕΠΕΣΘ ξεκαθάρισε ο πρωταθλητής.  Ο Ν. Βότσης, μετά από ένα εκπληκτικό αγώνα κέρδισε τον Άρη με 3-2 σετ (25-15, 19-25, 25-23, 22-25, 15-10) και αναδείχθηκε πρωταθλητής, επαναλαμβάνοντας την επιτυχία της ομάδας των Νεανίδων! 
Βαριές ποινές επέβαλε η δικαστική επιτροπή της ΕΠΕΣΘ, επι στον Αίαντα Ευόσμου και στους αδελφούς Κωνσταντίνο και Θόδωρο Παπαδημητρίου:
Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και τρίτη συνολικά, ο Πήγασος Πολίχνης κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κ18 Αγοριών της ΕΠΕΣΘ, καθώς επικράτησε των ΠΟ Μουδανιών με 3-0 σετ (25-20, 25-16, 25-18), στο ΔΑΚ Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης.»
Ο Ναύαρχος Βότσης αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία Κ20 Κοριτσιών της ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα του Δημήτρη Βλασαμίδη ολοκλήρωσε το τουρνουά αήττητη καθώς στο ΔΑΚ Πολίχνης “Αλέξανδρος Νικολαΐδης”, την τρίτη και τελευταία μέρα του τουρνουά επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ (25-21, 21-25, 25-17, 25-21).
Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και τέταρτη συνολικά, ο Πήγασος Πολίχνης κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κ21 Αγοριών ΕΠΕΣΘ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 3-0 σετ (25-14, 25-19, 25-18).
Μετά από δεκαετίες η ΕΠΕΣΘ (Ενωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης) άλλαξε το logo της ενώ πριν από λίγες ώρες στον «αέρα» είναι και η επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης www.epesth.gr
Νέα εποχή στην Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θεσσαλονίκης. Στις εκλογές που έγιναν χθες βράδυ ο Νίκος Δατσέρης πρώτευσε σε ψήφους επί του απερχόμενου προέδρου Γιώργου Διονά.
Αγωνιστική επανεκκίνηση κάνει και πάλι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης από την Β΄εθνική της ΕΠΕΣΘ, με προπονητή τον Αντρεϊ Κράβαρικ και δύο σημαντικές προσθήκες στην προσπάθεια του, να συγκροτήσει ένα ισχυρό ρόστερ. Πρόκειται για τον 36 χρονο λίμπερο-ακραίο Θοδωρή Παπαδημητρίου (φωτό) και τον 27 χρόνο πασαδόρο, Δημήτρη Δημητριάδη.
Άμεσες εξελίξεις είχαμε στην Κυπελλούχο Ιταλίας Λούμπε μετά την χθεσινή ήττα –σοκ, εντός έδρας από την Πολωνική Zaksa με 1-3, στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.  Η διοίκηση του συλλόγου, αντέδρασε ακαριαία και μετά από συνάντηση που είχε με τον προπονητή της ομάδας Φερντινάντο Ντι Τζόρτζι, ανακοίνωσε την απόλυση του Ιταλού τεχνικού και του βοηθού του.
Παράταση στην αναστολή των πρωταθλημάτων της μέχρι 9/11, ανακοινώσε η ΕΠΕΣΘ, εξαιτίας της έκτακτης συνεχιζόμενης υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη και το κλείσιμο πολλών γυμναστηρίων που ανακοινώνει ο ένας Δήμος μετά τον άλλο.
Ο Παναγιώτης Καλπάκης θα είναι ο διάδοχος του Κώστα Ιωαννίδη στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Πήγασου Πολίχνης, ο οποίος τερμάτισε πέρυσι στην έβδομη θέση της Β΄ εθνικής ΕΠΕΣΘ.
Την απόκτηση της λίμπερο, Στέλλας Ιασωνίδου από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην τοπική 1 γυναικών ΕΠΕΣΘ, Ιωνικός Διαβατών, ο οποίος αναφέρει στην ανακοίνωση του:
Η ΕΠΕΣΘ βράβευσε πριν λίγες μέρες την γυναικεία ομάδα της ΔΕΚΑ για την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος της τοπικής κατηγορίας 2 με 48 βαθμούς σε 16 αγώνες και 48-2 σετ από την προπονήτρια Μαρία Γαβαλά και τις παίκτριες της αλλά παράλληλα κέρδισαν και την αυτόματη άνοδο του συλλόγου, στην τοπική 1.
Τίτλοι τέλους για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΕΟ Σταυρούπολης. Η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου ανακοίνωσε την κατάργηση της συγκεκριμένης ομάδας, λόγω της διαφωνίας παικτών και παραγόντων του συλλόγου για τον τρόπο λειτουργίας της τη νέα σεζόν, εξαιτίας της διαμόρφωσης νέων συνθηκών στα πρωταθλήματα από την πανδημία του κορονοϊού.
Ο Γεωργιανός προπονητής ΄Αρμεν Μπελουμπέκωβ θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας αλλά και των αναπτυξιακών τμημάτων του Μακεδονικού.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της ΕΠΕΣΘ για την τραγική απώλεια του μέλους του διοικητικού συμβουλίου και του ΒΑΟ, Αλέξη Μιχαηλίδη.
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του βόλεϊ της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, καθώς βρέθηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι, στις Συκιές, ο Αλέξης Μιχαηλίδης ένας από τους εφόρους βόλεϊ του ΒΑΟ.
Σελίδα 1 από 34

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ