1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2013 21:07

«Πιο ισχυρή αντίπαλος η Ελλάδα»

Η πόλη Χάλμσταντ της Σουηδίας θα φιλοξενήσει τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (23-26/5) και εκτός από την διοργανώτρια ομάδα στον 5ο όμιλο συμμετέχουν οι Ελλάδα, Νορβηγία και Ισλανδία.


Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου περνάει στον 3ο προκριματικό που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2014 και που οδηγεί στα τελικά του Παγκοσμίου. Ενώ, η ομάδα που θα καταλάβει την δεύτερη θέση θα παίξει σε επόμενο προκριματικό γύρο τον προσεχή Οκτώβριο.

Από την συγκεκριμένη πόλη έχει καταγωγή ο σούπερ σταρ της Σουηδίας, Μάρκους Νίλσον, που τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στο Ρωσικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ και κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο ίδιος αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης.

Να θυμίσουμε πως ο Νίλσον αγωνίστηκε για πέντε σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, 2003-2005 στον Πανελλήνιο και 2006-2009 στον Ηρακλή.

Ο τεχνικός των Σουηδών, Γιόχαν Ίσακσον, δήλωσε για τους αγώνες του 5ου ομίλου:
«Η ομάδα έχει βλετιωθεί αρκετά από τα τέλη Απριλίου που ξεκινήσαμε προπονήσεις. Μετά τις δύο ήττες από την Δανία θα μπορούσα να πω πως πήραμε ...ώθηση να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο. Έχουμε επιστοσύνη στην ομάδα μας, ωστόσο ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυνατούς αντιπάλους και ιδιαίτερα την Ελλάδα. Ανυπομωνούμε για τους αγώνες».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ