1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2015 12:08

Ανεπιθύμητοι στην Αλεξανδρούπολη

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι η Ομοσπονδία Βόλει είναι εκτός πραγματικότητας, διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο και επιπροσθέτως ότι ο Σωτήρης Δρίκος είναι αγύριστο κεφάλι...

Οι εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών τα τελευταία χρόνια είναι κέντρα διερχομένων, με τους παίκτες και τις παίκτριες να έρχονται και να φεύγουν, ανάλογα με τις μεταγραφικές επιδιώξεις τους χωρίς να ενοχλείται ουδείς.

Όποιος-α θέλει, αρνείται την πρόσκληση χωρίς συνέπειες, δεν τιμωρείται, δεν γίνεται προετοιμασία ολόκληρο το καλοκαίρι, ο Δρίκος για δυο συνεχόμενες φορές δεν κατάφερε να περάσει την ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά ουδείς τον κρίνει , γιατί απλούστατα ουδείς ενδιαφέρεται στην ΕΟΠΕ για το άθλημα.

Στις καλές εποχές, όπου ο Τύπος, οι αθλητές, οι προπονητές και προπάντων η Ομοσπονδία ενδιαφερόταν για το βόλει, ο Δρίκος θα έφευγε ως αποτυχημένος και θα στιγματιζόταν η καριέρα του με τις συνεχείς αποτυχίες στην Εθνική.

Και για να καταλάβετε τι εννοούμε να σας υπενθυμίζουμε ότι δεν θεωρήθηκε επιτυχημένος ο Χερέρα που έφερε την ομάδα στην 6η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αθήνας, ο Προσαλίκας που την έφτασε στην 7η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αργεντινής και ο Χαριτωνίδης που την οδήγησε στην 6η θέση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος Σερβίας.

Η Εθνική από το 2009 δεν έχει προκριθεί σε τελική φάση σπουδαίας διοργάνωσης, αλλά δεν ιδρώνει κανενός αυτί , αφού ο Δρίκος είτε ως βοηθός του Λεώνη, είτε ως πρώτος προπονητής παραμένει στη θέση του. Και ταλαιπωρεί το ελληνικό βόλει με τις εμμονές του, μεταθέτοντας τον φιλότιμο  Αρμενάκη  από διαγώνιο σε κεντρικό, με αποτέλεσμα δυο ήττες 3-0 από χαμηλής δυναμικότητας ομάδες στο Ρέντη και απανωτούς διασυρμούς με κατώτερους αντιπάλους.

Αν όλα λειτουργούσαν ρολόι στις εθνικές ομάδες, θα λέγαμε ότι καλώς δεν δόθηκε μια ημέρα άδεια στον Κασαμπαλή για να ενισχύσει τον Εθνικό που έμεινε με ένα πασαδόρο. Τώρα όμως που δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο, τι να πούμε για την Ομοσπονδία και τους ομοσπονδιακούς προπονητές(μαζί με το Δρίκο και ο Αγγελόπουλος)που κοιτάζουν το δένδρο και χάνουν το δάσος;

Μήπως η ΕΟΠΕ εκδικείται με αυτό τον τρόπο τον Εθνικό επειδή τόλμησε να μη ψηφίσει την τωρινή διοίκηση στις τελευταίες εκλογές; Την ομάδα, που μακράν της δεύτερης, τροφοδοτεί τις εθνικές ομάδες με παίκτες τα τελευταία τριάντα χρόνια και βάλε.

Μετά απ όλα αυτά, καλό θα είναι ο 53χρονος Θανάσης Μουστακίδης να βγάλει δελτίο και να παίξει στην Σύρο( ο Κίσιτς είναι τραυματίας) και να τους ξεφτιλίσει όλους. Και φυσικά οι Αλεξανδρουπολίτες είναι  κατηγορηματικοί "ο Δρίκος, ο Αγγελόπουλος, ο Μαυρομάτης αλλά και όλη η ΕΟΠΕ είναι ανεπιθύμητοι πλέον στην πόλη"

Και φυσικά αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι η μητρόπολη του βόλει δεν έχει αξιόλογους παράγοντες, γιατί αν ζούσε ο Μιχάλης Παρασκευόπουλος δεν θα συνέβαινε το παραμικρό, ενώ τώρα ο Μουστακίδης παλεύει αβοήθητος.

ΥΓ1: Μαυρομάτης και Μπακοδήμος είναι συνυπεύθυνοι αφού σε τηλεφωνικές συνομιλίες έδιναν αρχικά δίκαιο στον Εθνικό και μετά τα γύριζαν "αν δώσουμε άδεια στον αθλητή, θα χάσουμε τους προπονητές που απειλούν με παραίτηση". Σιγά μη χάσουν το μίγμα Μοντάλι-Βελάσκο, που πρόπερσι το καλοκαίρι δεν έκανε ούτε μια ημέρα προπόνηση η εθνική και δεν είχε την τόλμη να παραιτηθεί. Σιγά μην έχανε την αποσπασούλα και τις μόνιμες διακοπές.

ΥΓ2: Στην Αλεξανδρούπολη πλέον είναι πεπεισμένοι ότι ο Δρίκος έχει κόμπλεξ με τον Εθνικό, από τότε που έχασε με την Κηφισιά. Και το διοχετεύει με τη μη χρησιμοποίηση των Κουμεντάκη, Δαλακούρα και τα καψώνια στον Κασαμπαλή.

ΥΓ3: Aν δεν μας απατά η μνήμη μας ο Δρίκος, όταν ήταν προπονητής στον Ηρακλή, δεν άφησε τον Τζιουμάκα να πάει στην Εθνική, γιατί είχε πρόβλημα με τον διαγώνιο του.

 

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

9 σχόλια

  • Comment Link gior Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 15:57 posted by gior

    Ποιo ευρωπαϊκό λιγκ ?....μόνο εμείς το αζερμπαιτζαν παίρνουμε στα σοβαρά αυτή τη διοργάνωση ...ολες οι ομαδα της Ευρώπης δεν παίζουν εκει ή παίζουν με τις τετράδες ομαδες τους.

  • Comment Link Panteleimon Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 21:53 posted by Panteleimon

    Δεν πηγε τελικο η Ανδρων στο Ευρωπαικο Λιγκ? Δεν θα συμμετασχει στο World League? Γιατι στο volley οι δημοσιογραφοι γραφουν εναντιον του αθληματος τους?

  • Comment Link Εθνικάρα ολε Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015 21:29 posted by Εθνικάρα ολε

    Φαντάζομαι απόψε να χάρηκαν οι ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ του ελληνικού βόλεϊ (Δρίκος, Αγγελόπουλος Μαυρομάτης)
    Μαζί τους και οι εκφωνητές της nova οι οποίοι πανηγύριζαν στις άμυνες και υποδοχές του Φοίνικα ενώ "ξεχνούσαν" τα ονάματα των παικτών του Εθνικού σε αντίστοιχες περιπτώσεις!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ!!

  • Comment Link paok Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015 19:15 posted by paok

    Φτανει με τον κομπλεξικο...

  • Comment Link GK Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015 18:55 posted by GK

    Ότι να'ναι. Ντροπή και αίσχος, είναι αδιανόητο για ... προπονήσεις της εθνικής εφήβων να μένει χωρίς πασαδόρο ομάδα του πρωταθλήματος! Αηδία να πω; Ηλιθιότητα; Ότι και να πω λίγο θα είναι

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ