1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-10-2014 20:30

Ήττα στις λεπτομέρειες για Αρβανίτη, Τσιαρτσιάνη στο Παρανά

Παρότι ξεκίνησαν καλά ηττήθηκαν στο τάι μπρέικ. Οι Βίκυ Αρβανίτη, Μαρία Τσιαρτσιάνη (Νο.10)  στον πρώτο αγώνα του Όπεν του Παγκοσμίου Σιρκουί που γίνεται στο Παράνα της Αργεντινής, γνώρισαν την ήττα 2-1 σετ από τις βραζιλιάνες Λίλι και Ρεμπέκα (Νο.23) για τον όμιλο G.

Τα κορίτσια προηγήθηκαν με μικρή διαφορά στο πρώτο σετ και το πήραν, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι Βραζιλιάνες πίεσαν και χωρίς να βρουν μεγάλη αντίσταση «κλείδωσαν» τη νίκη. 

Τα σετ: 1-2 (21-19, 15-21, 12-15)

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν, ωστόσο πριν τον αγώνα, αφού τα κορίτσια έφτασαν στην Αργεντινή χωρίς τις αποσκευές τους χωρίς να έχουν ούτε τα απαραίτητα. 

Η Εθνική ομάδα των Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη αγωνίζεται στις 21:50 απόψε (ώρα Ελλάδας) με τις Αμερικάνες Ντάουντι, Ντέι (Νο.26) και αύριο (30/10) θα αντιμετωπίσουν τις επίσης Αμερικάνες Χούνκους, Βανζβίτεν (Νο.7). Πάντως και το σετ που πήραν ίσως αποδειχτεί χρήσιμο για την πρόκριση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ