1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
09-09-2014 19:57

Στην Α1 Γυναικών η Νεανίδων

Την Εθνική Νεανίδων είναι πιθανό να την δούμε στην Α1 γυναικών, μετά την απόφαση να μείνει ορφανή η 12η θέση.

Οι έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν από την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ να διοργανώσει το πρωτάθλημα Α1 γυναικών με 11 ομάδες αναγκάζει την ηγεσία της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης να αναζητήσει λύση και να βρει πάση θυσία τη δωδέκατη ομάδα που θα καλύψει το κενό των Βριλησσίων που αποχώρησαν για οικονομικούς λόγους.

Ο Φιλαθητικός Λαρισαϊκός απέσυρε την αίτηση για wild card και η ΕΟΠΕ απέρριψε τις περιπτώσεις του ΖΑΟΝ και του Αρη φοβούμενη πως όποια ομάδα μείνει εκτός θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κι έτσι άφησε κενή τη θέση. Ωστόσο, άπαντες κατάλαβαν πως η διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 11 ομάδες θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για το γόητρο, το κύρος και την ιστορία του θεσμού κι έτσι έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να βρεθεί λύση εν όψει και της κλήρωσης που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου στη Νάξο. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal News», η επικρατέστερη λύση φαίνεται πως είναι η περίπτωση συμμετοχής της Εθνικής Νεανίδων!

Βεβαίως υπάρχουν πολλά προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν με τη συμμετοχή των διεθνών αθλητριών απ' όλη την Ελλάδα και υπάρχει σκέψη οι αγώνες της Εθνικής Νεανίδων να γίνονται διαφορετική μέρα καθώς υπάρχουν διεθνείς που είναι σε ομάδες της Α1 γυναικών.

Το μοντέλο αυτό έχει λειτουργήσει με μεγάλη αποτελεσματικότητα σε άλλες χώρες αλλά θα χρειαστεί καλή οργάνωση και κυρίως καλή διάθεση από τα σωματεία που έχουν διεθνείς στο ρόστερ τους. Σε κάθε περίπτωση είναι θετικό πως εκ μέρους της ΕΟΠΕ υπάρχει θέληση και πρόθεση να γίνει το πρωτάθλημα με 12 ομάδες.

Πηγή: sentragoal. gr

9 σχόλια

  • Comment Link rossonero Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 17:45 posted by rossonero

    κύριοι όντως συμβαίνει κ σε άλλες χώρες( το ξεκίνησαν οι ιταλοί με το club italia) , με την διαφορά οτι οι παίχτριες προπονούνται αποκλειστικά με την εθνική ομάδα κ δεν έχουν καμία υποχρέωση με τις ομάδες τους...2 καρπούζια κάτω απο την ίδια μασχάλη δεν γίνεται....

  • Comment Link CODE Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 17:30 posted by CODE

    ΦΙΛΕ ERIC23 ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΑΚΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

  • Comment Link  erik23 Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 09:18 posted by erik23

    Ολα αυτα γινονται εξαιτιας των δικομανων ανθρωπων του ΖΑΟΝ...επειδη γνωριζουν πως η ομαδα τους ειναι μετρια φοβουνται να αγωνιστουν στα μπαραζ...και θελουν ανοδο στα δικαστηρια...αν συμφωνουσε ο ΖΑΟΝ με μπαραζ τωρα το πρωταθλημα θα γινοταν με 12 ομαδες κανονικα. Θετιδα και Αρης δεχονται τα μπαραζ...αλλα..ο ΖΑΟΝ ΑΣΕΑΔ...α ρε κακομοιρο βόλει...

  • Comment Link ΑΤΗΕΝΣ ΦΑΝ Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 18:12 posted by ΑΤΗΕΝΣ ΦΑΝ

    Τι συζητάμε τώρα αφού οι περισσότερες ομάδες δήλωσαν αρνητικά και μάλιστα αυτές της Θεσσαλονίκης ότι θ πάνε ΑΣΕΑΔ. Μπράβο στις 5 σοβαρές ομάδες που υποστήριξαν την απλή λογική και ιδιαίτερα στις νησιώτικες που θα επιβαρυνθούν με μία επιπλέον μετακίνηση.
    Για το φίλο Roger Federer: τα απωθημένα σου με τη Νάξο να τα γράφεις σε ανάλογα ρεπορτάζ...

  • Comment Link alex1 Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 12:45 posted by alex1

    Γιατί να μην παίξουν έναν αγώνα μπαράζ Άρης και ΖΑΟΝ; Μόνο σε μένα φαίνεται τόσο απλό;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ