1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
30-08-2014 19:13

Δρακουλίδου: «Μπορούσαμε να γυρίσουμε με το χάλκινο»

Η Εθνική Νεανίδων θα μπορούσε να είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, λέει η πασαδόρος της ομάδας, Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, η οποία τονίζει πως η Σερβία δικαίως κατέκτησε την πρώτη θέση. 

Η Εθνική ομάδα κατέκτησε την 4η θεση στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

«Το γεγονός ότι κατακτήσαμε την 4η θέση στην Ευρώπη, είναι κάτι πολύ σημαντικό, τόσο για την ομάδα μας, όσο και για το ελληνικό βόλεϊ, καθώς πρώτη φορά μια ελληνική ομάδα κατακτά τέτοια θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες για αυτό που καταφέραμε και ελπίζουμε να υπάρχει και ανάλογη συνέχεια».

Πιστεύεις πως η ομάδα μπορούσε να πάει ακόμα πιο ψηλά;

«Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα, με το χάλκινο μετάλλιο, ωστόσο είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένες και ευχαριστημένες με το τελικό αποτέλεσμα και την 4η θέση».

Δίκαια η Σερβία κατέκτησε την 1η θέση;

«Η Σερβία είναι μία πάρα πολύ καλή και πλήρης ομάδα και αγωνίστηκε σκληρά, όπως όλες οι ομάδες φυσικά, σε όλους τους αγώνες, για αυτό και δίκαια πήρε την πρώτη θέση».

Πηγή: sportsonair.gr 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ