1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
21-08-2014 17:22

Κώστας Παπαδόπουλος: «Δεν τελειώσαμε»

Τεράστια επιτυχία χαρακτήρισε ο Κώστας Παπαδόπουλος την πρόκριση της Εθνικής Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως δεν υπάρχει καμία πίεση και πως δεν τελείωσε η πορεία της ομάδας.
«Είναι μια τεράστια επιτυχία. Σίγουρα η μεγαλύτερη του γυναικείου βόλεϊ και από τις μεγαλύτερες του αθλήματος στην χώρα μας. Τα κορίτσια δείχνουν χαρακτήρα, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και το άξιζαν και με το παραπάνω. Αν εξαιρέσουμε το ματς με την Σερβία, αποδείξαμε σε όλους αυτό που πιστεύαμε για τους εαυτούς μας, ότι θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τα όρια μας και αν είναι αρκετό θα πάμε παρακάτω. Απ’ ότι αποδείχθηκε ήταν τελικά αρκετό. Η Σλοβενία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Ήταν και σαν Κορασίδων, αλλά όπως φαίνεται εξελίχθηκε σε αυτά τα δύο χρόνια. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι πήρε την 1η θέση στον όμιλο του Τάμπερε. Εμείς θα μπούμε στον ημιτελικό με την λογική που παίξαμε όλα τα ματς μέχρι σήμερα. Είμαστε πλέον ελεύθεροι, χωρίς καμία πίεση. Δεν πιστεύω ότι έχουμε τελειώσει εδώ».
Περισσότερα από την κατηγορία: « Η κορυφαία στιγμή «Δεν σταματάμε εδώ» »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ