1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2014 18:23

Μπόσκαν: «Αύριο το σημαντικότερο παιχνίδι»

Θεσσαλονίκη-αποστολή: Τίμος Αθανασόπουλος

Το Μαυροβούνιο έχει την ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Λιγκ και ο Σλόμπονταν Μπόσκαν δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του στην συνέντευξη Τύπου.

«Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να πεις για έναν τελικό. Είναι πάντα δύσκολο, οι δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης βρίσκονται εδώ. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είμαστε εδώ, γιατί ο όμιλος μας ήταν πιο δύσκολος απ'ότι του αντιπάλου μας. Αξίζουμε και οι δύο ομάδες να βρισκόμαστε εδώ. Περιμένω 2 πολύ δύσκολα παιχνίδια, με καλό βόλεϊ. Έχουμε ίδιες πιθανότητες αλλά πίστεύω στην ομάδα μου, σε όλα τα παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό Λιγκ παίξαμε καλά και περιμένω το ίδιο αύριο. Για μένα πιο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι παρά αυτό στην έδρα μας».

Tσάτσιτς: «Να σταματήσουμε τον Τζούριτς»

Ήρθαμε στην Ελλάδα για να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, όπως έγινε και στο Μαυροβούνιο. Η στρατηγική μας είναι να ξεκινήσουμε δυνατά, με καλό σερβίς, μπλοκ-άμυνα, ενώ θα πρέπει να σταματήσουμε τον Τζούριτς. Αν τα κάνουμε όλα αυτά γιατί να μην πάρουμε καθαρή νίκη. Νικήσαμε εύκολα στην Μπούντβα, αλλά δεν θα είναι το ίδιο εδώ. Σκοπός μας είναι να γυρίσουμε με θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας μπροστά στους οπαδούς μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ