1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 18/4 στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο η κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Αγοριών Κ18, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Βουλγαρία (10 έως 21 Ιουλίου) με τη συμμετοχή και της Εθνικής ομάδας.
Η Ιταλία επικράτησε με 3-0 του Ισραήλ στον τελευταίο αγώνα του προκριματικού ομίλου σφραγίζοντας και τυπικά την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά και την πρόκριση της Εθνικής ομάδας.
Αγκαλιά με την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18 βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα. 
Η, οικοδέσποινα του προκριματικού ομίλου, Ιταλία επικράτησε με 3-0 της Ελλάδας στο Πολικόρο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική ομάδα αγοριών κ18. 
Την πρώτη τους προπόνηση στην αρένα του Πολίκορο στην Ιταλία έκανε η Εθνική αγοριών Κ18, η οποία αύριο Παρασκευή 12/4 ρίχνεται στην μάχη του Α' ομίλου της 2ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18.
Με τελικό προορισμό την πόλη Πολικόρο στη νότια Ιταλία αναχώρησε σήμερα (Τετάρτη 10/4) η αποστολή της Εθνικής αγοριών Κ18 που θα συμμετάσχει στον 2ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής αγοριών Κ18, ενόψει της συμμετοχής της στον 2ο προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18.
Την άκρως πετυχημένη τρίτη θέση στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 κατέκτησε η Εθνική κορασίδων Κ18.
Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ρουμανία η Εθνική παίδων, καθώς ηττήθηκε με 3-0 σετ στον τελικό του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18 που ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 21/1 στην Στρούμνιτσα.
Στον τελικό του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18 προκρίθηκε η Εθνική μας ομάδα μετά την κατάληψη της πρώτης θέσης στον Α' όμιλο της διοργάνωσης που διεξάγεται στην πόλη Στρούμιτσα στην Βόρεια Μακεδονία
Με νίκη ξεκίνησε την πορεία της στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18 η Εθνική μας ομάδα.
Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν στο γήπεδο οι αθλητές και το προπονητικό της Εθνικής παμπαίδων Κ17 στην Πάτρα.
Μια μικρή εορταστική έκπληξη επιφύλαξε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στους αθλητές και προπονητές της Εθνικής παμπαίδων Κ17 τους οποίους μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο επισκέφτηκε στην προπόνηση τους στο «Κώστας Πετρόπουλος».
Στην Πάτρα θα πραγματοποιήσει συγκεντρωτική προετοιμασία η Εθνική παμπαίδων Κ17 από 26 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου 2024, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Ουτζή.
Στην Νέμεα θα συγκεντρωθεί για προετοιμασία η Εθνική παίδων Κ18 από 26 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου 2024, προκειμένου να λάβει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα αγοριών Κ18/1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 17 έως 22 Ιανουαρίου στα Σκόπια.
Την ήττα με 3-1 σετ από το Βέλγιο γνώρισε η Εθνική παμπαίδων στην Ποντγκόριτσα και η υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωβόλεϊ Κ17 δυσκολεύει.
Σ' ένα ματς γεμάτο ανατροπές η Εθνική Παμπαίδων επικράτησε με 3-2 της Εσθονίας για την 5η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ17 που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου.
Τη δεύτερη της ήττα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ17 γνώρισε η εθνική Παμπαίδων που ηττήθηκε με 3-1 από την Αυστρία.
Δευτερη συνεχόμενη νίκη για την Εθνική Παμπαίδων στον Α' όμιλο του Ευρωπαϊκού αγοριών Κ17 που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επικρατεί με 3-0 της κατόχου του τίτλου Σλοβενίας.
Την πρώτη της νίκη στον Α' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεαι στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου πανηγύρισε η Εθνική Παμπαίδων που νίκησε με 3-0 το Μαυροβούνιο για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Στην Καλαμάτα θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς για το 2023 στην κατηγορία κάτω των 22 ετών. Η διοργάνωση που ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε από την ζωή τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley και είναι μία συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Καλαμάτας.
Στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου βρίσκεται από νωρίς το πρωί η Εθνική Παμπαίδων η οποία από την Τετάρτη ρίχνεται στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση για το Μαυροβούνιο, εκεί όπου θα λάβει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αγοριών Κ17, η εθνική παμπαίδων έδωσε το πρώτο της φιλικό με την Ισπανία στο κλειστό γυμναστήριο στο Μουζάκι.
Σελίδα 1 από 14

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ