1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Στις λεπτομέρειες έμεινε εκτός τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 η Εθνική μας ομάδα.
Σπουδαία νίκη με 3-2 σετ επί της διοργανώτριας του Β' προκριματικού ομίλου Σλοβακίας πέτυχε η Εθνική κοριτσιών Κ18, που της δίνει ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20.
Στο Πέζινοκ της Σλοβακίας βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής ομάδας κοριτσιών Κ18, προκειμένου να λάβει μέρος στην 2η προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20.
Την άκρως πετυχημένη τρίτη θέση στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 κατέκτησε η Εθνική κορασίδων Κ18.
Η Εθνική μας ομάδα γνώρισε την ήττα στον ημιτελικό του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού κοριτσιών Κ20 με 3-0 σετ από την οικοδέσποινα της διοργάνωσης Τουρκίας.
Στους Μολάους Λακωνίας θα συγκεντρωθεί από 26 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου 2024 η Εθνική κορασίδων Κ18, ενόψει του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 (Βαλκανικό πρωτάθλημα) που θα διεξαχθεί στην Άγκυρα από 23 έως 27 Ιανουαρίου.
Στην Καλαμάτα θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς για το 2023 στην κατηγορία κάτω των 22 ετών. Η διοργάνωση που ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε από την ζωή τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley και είναι μία συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Καλαμάτας.
Στον Γ' όμιλο του 2ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ17 κληρώθηκε η Εθνική παγκορασίδων. Ο όμιλος θα διεξαχθεί στη Λετονία το διάστημα 20-23 Απριλίου 2023 και μαζί με τη διοργανώτρια χώρα και την Ελλάδα βρίσκονται επίσης η Φινλανδία και η Σλοβενία.
Η ελληνική ομάδα γνώρισε την ήττα με 3-0 στην καθοριστική αναμέτρηση με τη Σλοβενία, και βρέθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Βόρεια Μακεδονία.
Την πρώτη της νίκη στον Α' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ19 πανηγύρισε η Εθνική νεανίδων, η οποία επικράτησε με 3-0 σετ της διοργανώτριας του Ευρωβόλεϊ Βόρεια Μακεδονία.
Τον πρώτο της βαθμό στον Α' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ19 που διεξάγεται στα Σκόπια κατέκτησε η Εθνική γυναικών, η οποία ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ από τη Φινλανδία.
Με το... αριστερό ξεκίνησε την πορεία της στον Α' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ19 η Εθνική νεανίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρά τη προσπάθεια που κατέβαλε, ηττήθηκε στην Boris Trajkovski Arena στα Σκόπια με 3-0 σετ από τη Πολωνία.
Το απόγευμα της Πέμπτης (25/8) θα φτάσει η αποστολή της εθνικής νεανίδων στη Βόρεια Μακεδονία εν όψει της συμμετοχής της στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ξεκινούν το Σάββατο 27/8.
Την Πέμπτη (25/8) αναχωρεί η αποστολή της εθνικής νεανίδων για τα Σκόπια όπου θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 3-1 από την οικοδέσποινα του τουρνουά Ρουμανία και κατέλαβε την 4η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στην πόλη Μιοβένι.
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην πόλη Μιοβένι της Ρουμανίας η εθνική ομάδα που νίκησε με 3-0 τη Βόρειο Μακεδονία.
Στην πόλη Μιοβένι της Ρουμανίας βρίσκεται η αποστολή της εθνικής νεανίδων που από αύριο (Τετάρτη 10/8) ξεκινά τους αγώνες της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.
Στις 25 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής νεανίδων στο Μουζάκι, ενόψει της συμμετοχής στο Βαλκανικό και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το Βαλκανικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από 10 έως 14 Αυγούστου στη Ρουμανία, ενώ η τελική φάση του Ευρωβόλεϊ κοριτσιών Κ19 από 27 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στη Βόρεια Μακεδονία.
Με την ολοκλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου (απ' όπου προκρίθηκε η εθνική εφήβων) οριστικοποιήθηκαν και οι όμιλοι των τελικών φάσεων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Εφήβων-Νεανίδων (είχε προκριθεί από τον 2ο γύρο).
Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ γιόρτασαν στη Θάσο οι Γιώργος Καντιώτης, Νίκος Ντόντης και οι Διονυσία Μάτιου, Ελένη Χαντζή.
Στον 1ο όμιλο της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί το διάστημα 27 Αυγούστου-4 Σεπτεμβρίου στη Βόρειο Μακεδονία, κληρώθηκε η Εθνική ομάδα νεανίδων.
Συγκίνηση, αναμνήσεις, απόδοση τιμής σε μεγάλους του βόλεϊ και ελπίδες για τη νέα γενιά που βγαίνει στο προσκήνιο του ελληνικού αθλητισμού, αυτά ήταν τα συστατικά της πετυχημένης εκδήλωσης που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, η Διεύθυνση και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά το βράδυ της Δευτέρας 11 Απριλίου, στο ΔΑΚ  «Αλέξανδρος Νικολαΐδης».
Χαρά και συγκίνηση ήταν τα συναισθήματα που κατέκλυσαν την Εθνική νεανίδων μετά την πρόκριση στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ19.
Η Εθνική νεανίδων επικράτησε με 3-0 σετ της Γαλλίας και πήρε την απευθείας πρόκριση για τη τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιστρέφει σε τελική φάση Ευρωβόλεϊ Κ19 μετά από 8 χρόνια όταν είχε καταλάβει την 4η θέση στην Ευρώπη. Η τελική φάση θα διεξαχθεί στη Βόρεια Μακεδονία από 27 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου. Μορφή της εθνικής η «μπόμπερ» Μάρθα Ανθούλη που τελείωσε το ματς με 28 πόντους.
Σελίδα 1 από 13

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ