1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Στην Νεμέα θα ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου η προετοιμασία της Εθνικής κοριτσιών Κ18, ενόψει της συμμετοχής της στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 που θα διεξαχθεί από 23 έως 27 Ιανουαρίου στην Άγκυρα της Τουρκίας.
Στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής αγοριών Κ18 από 14 έως 16/1, ενόψει της συμμετοχής της στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18 που θα διεξαχθεί από 17 έως 22 Ιανουαρίου στα Σκόπια.
Στο εργαστήριο της Sports Excellence βρέθηκαν οι αθλητές της Εθνικής εφήβων Κ20 για τις προγραμματισμένες εργομετρικές αξιολογήσεις, στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης
Την 8η θέση Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων στο Μάριμπορ κατέκτησε η Εθνική εφήβων. Στον αγώνα για τις θέσεις 7-8 η Ελλάδα αντιμετώπισε την Σερβία και παρόλο που πραγματοποίησε το καλύτερό της παιχνίδι στη διοργάνωση ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ.
Με ήττα αποχαιρέτισε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αγοριών Κ17 η Εθνική παμπαίδων που έχασε με 3-0 από την (αήττητη) Βουλγαρία στον τελευταίο της αγώνα για τον Α' όμιλο στην Ποντγκόρτισα του Μαυροβουνίου.
Για τις θέσεις 5-8 θα αγωνιστεί η Εθνική εφήβων στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που διεξάγεται στο Μάριμπορ της Σλοβενίας.
Η Εθνική νέων έκανε τη προσπάθειά της απέναντι στην Ιταλία για την 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Ευρωπαϊκού Ολυμπιακού Φεστιβάλ νέων αλλά ηττήθηκε με 3-1 σετ.
Στο Μάριμπορ της Σλοβενίας άρχισε σήμερα (24/7) το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ νέων με τη συμμετοχή και της Εθνικής ομάδας βόλεϊ νέων η οποία αγωνίζεται στον Α όμιλο. 
Πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων στο Μάριμπορ θα κάνει σήμερα, Δευτέρα 24/7, η Εθνική εφήβων που θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα της διοργάνωσης Σλοβενία (19.00).
Στην Καλαμάτα θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς για το 2023 στην κατηγορία κάτω των 22 ετών. Η διοργάνωση που ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε από την ζωή τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley και είναι μία συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Καλαμάτας.
Με το... αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Εφήβων που ξεκίνησε σήμερα στα Τίρανα η Εθνική ομάδα.
Με νέο ομοσπονδιακό προπονητή τον Κώστα Λιώση ξεκινάει την καλοκαιρινή της προετοιμασία η Εθνική ομάδα αγοριών Κ19, ενόψει της συμμετοχής της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων στην Αλβανία αλλά και στο Olympic Youth Festival στην Σλοβενία.
Στον Ε' όμιλο του 2ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ17 κληρώθηκε η Εθνική παμπαίδων, με τον όμιλο να διεξάγεται στην Ελλάδα το διάστημα 20-23 Απριλίου.
Πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική στη Volley League γυναικών με την αναμέτρηση ΑΟ Θήρας-ΑΕΚ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής.
Δεν τα κατάφερε στο τελευταίο της παιχνίδι στο Ευρωβόλεϊ Κ20 η Εθνική εφήβων, η οποία ηττήθηκε στο φινάλε του 2ου ομίλου με 3-0 σετ από τη Βουλγαρία.
Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την εθνική ομάδα εφήβων στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20 που διεξάγεται στην Ιταλία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα  υστέρησε επιθετικά (33% έναντι 53% των Φινλανδών), αλλά θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο καθώς μέχρι το 17-16 του δ' σετ ήταν όλα ανοικτά.
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την εθνική ομάδα εφήβων στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ιταλία. Όπως και με το Βέλγιο για τη 2η αγωνιστική, έτσι και σήμερα κόντρα τους Τσέχους το τελικό 3-0 αδικεί την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Μούχλια (με εξαίρεση το 2ο σετ που το χάσαμε πολύ εύκολα) οι οποίοι πλήρωσαν ακριβά τα λάθη που έκαναν (27 έναντι 14 των Βέλγων) στα κρίσιμα σημεία.
Δεν τα κατάφερε στο δεύτερο παιχνίδι της στο Ευρωβόλεϊ εφήβων η Ελλάδα, η οποία ηττήθηκε με 3-0 σετ από το Βέλγιο. Παρά τη μεγάλη της προσπάθεια, ειδικά στο δεύτερο και στο τρίτο σετ, η Εθνική εφήβων γνώρισε τη πρώτη της ήττα στο Βάστο της Ιταλίας, εκεί όπου διεξάγεται ο 2ος όμιλος του Ευρωπαϊκού Κ20.
Με το... δεξί μπήκε η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 που διεξάγεται στην Ιταλία καθώς νίκησε με 3-2 την Πορτογαλία σ' ένα περιπετειώδες ματς.
Στο Βάστο της Ιταλίας βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης η Εθνική εφήβων, η οποία ρίχνεται το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ20 (17-25/9).
Το ταξίδι της εθνικής εφήβων για τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20 (17-25/9, Μοντεσιλβάνο και Βάστο) ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (15/9) με την αναχώρηση της αποστολής για την Ιταλία.
Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας στη Πορταριά και ένα φιλικό με την ομάδα της Κηφισιάς, η αποστολή της Εθνικής εφήβων αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 15 Σεπτρμβρίου από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα με προορισμό τo Βάστο της Ιταλίας, εκεί όπου θα διεξαχθεί ο 2ος όμιλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ20 (17-25 Σεπτεμβρίου).
Την ήττα με 3-0 (25-12, 27-25, 28-26) γνώρισε η εθνική εφήβων στο φιλικό που διεξήχθη στο Ζηρίνειο. Αυτό το φιλικό ήταν ουσιαστικά η πρόβα τζενεράλε του αντιπροσωπευτικού μας συγκρότηματος εν όψει της έναρξης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Ιταλία (17-25/9 (Μοντεσιλβάνο και Βάστο).
Μετά από δύο και πλέον εβδομάδες στη Πορταριά, η Εθνική εφήβων βρίσκεται στην Αθήνα και αύριο Πέπτη (15/9) θα αναχωρήσει με προορισμό την Ιταλία, εκεί όπου θα συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αγοριών Κ20 (17-25 Σεπτεμβρίου).
Σελίδα 1 από 11

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ