1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/4 η κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 το οποίο θα διεξαχθεί σε Ελλάδα (2ος όμιλος, Ηράκλειο) και Ρουμανία (1ος όμιλος, Μπλατζ) με την τελευταία να φιλοξενεί και την τελική φάση (ημιτελικοί, τελικός).
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 18/4 στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο η κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Αγοριών Κ18, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Βουλγαρία (10 έως 21 Ιουλίου) με τη συμμετοχή και της Εθνικής ομάδας.
Η Ιταλία επικράτησε με 3-0 του Ισραήλ στον τελευταίο αγώνα του προκριματικού ομίλου σφραγίζοντας και τυπικά την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά και την πρόκριση της Εθνικής ομάδας.
Αγκαλιά με την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18 βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα. 
Η, οικοδέσποινα του προκριματικού ομίλου, Ιταλία επικράτησε με 3-0 της Ελλάδας στο Πολικόρο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική ομάδα αγοριών κ18. 
Την πρώτη τους προπόνηση στην αρένα του Πολίκορο στην Ιταλία έκανε η Εθνική αγοριών Κ18, η οποία αύριο Παρασκευή 12/4 ρίχνεται στην μάχη του Α' ομίλου της 2ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18.
Με τελικό προορισμό την πόλη Πολικόρο στη νότια Ιταλία αναχώρησε σήμερα (Τετάρτη 10/4) η αποστολή της Εθνικής αγοριών Κ18 που θα συμμετάσχει στον 2ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των Εθνικών πρωταθλημάτων για το διάστημα 10-11 Απριλίου 2024.
Στις λεπτομέρειες έμεινε εκτός τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 η Εθνική μας ομάδα.
Τη νίκη που τη βάζει για τα καλά στο κόλπο πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 πέτυχε η Εθνική μας ομάδα.
Σπουδαία νίκη με 3-2 σετ επί της διοργανώτριας του Β' προκριματικού ομίλου Σλοβακίας πέτυχε η Εθνική κοριτσιών Κ18, που της δίνει ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20.
Την ήττα με 3-0 σετ από την Ισπανία γνώρισε η Εθνική κοριτσιών Κ18, στην πρεμιέρα της στον 2ο προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20.
Στο Πέζινοκ της Σλοβακίας βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής ομάδας κοριτσιών Κ18, προκειμένου να λάβει μέρος στην 2η προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20.
 O Ο Κώστας Χριστοφιδέλης είναι ο εκλεκτός της ΕΟΠΕ για τον πάγκο της εθνικής ανδρών.Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει:
Ο Απόστολος Οικονόμου είναι ο διάδοχος του Γιονούς Οτσάλ στον πάγκο της εθνικής Γυναικών. Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει:
Aλλαγές στον πάγκο της ΑΕΚ και της εθνικής γυναικών...
Στην Νεμέα θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής κοριτσιών Κ18, ενόψει της συμμετοχής της στον 2ο προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20.
Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής αγοριών Κ18, ενόψει της συμμετοχής της στον 2ο προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18.
Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης (Σ.Φ.Ε.Ε.Ο.Π.) ανακοίνωσε μία πολύ σημαντική δουλειά που έκανε για τη διάσωση των 56 τευχών του περιοδικού του Σύλλογο Καθηγητών Πετοσφαίρισης (Σ.ΚΑ.Π.) κατά την περίοδο λειτουργίας του (1985 - 2003). Έτσι διασώθηκαν πολύτιμες πληροφιρίες, αναλύσεις και μελέτες της αφρόκρεμας των προπονητών του Ελληνικού Βόλεϊ. Όσοι θέλετε να διαβάσετε τα τρία πρώτα τεύχη είναι διαθέσιμα στη σελίδα του ΣΦΕΕΟΠ: https://www.hellasvolley.gr/category/library/research/
Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης (Σ.Φ.Ε.Ε.Ο.Π.) ψηφιοποίησε τα 56 τεύχη του περιοδικού ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ που εκδόθηκαν από τον Σύλλογο Καθηγητών Πετοσφαίρισης (Σ.ΚΑ.Π.) κατά την περίοδο λειτουργίας του (1985-2003).
Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των προκριματικών των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών. Στους άνδρες η Ελλάδα κληρώθηκε με την Βόρεια Μακεδονία και την Γεωργία και οι γυναίκες με την Αυστρία και την Βόρεια Μακεδονία.
Τραυματισμός σοκ του Σπύρου Χάκα, στο ματς μπολ του αγώνα Ίρβιν-Χαβάη. ΠΡΟΣΟΧΗ  σκληρές εικόνες.
Όπως όλος ο κόσμος του βόλεϊ, έτσι και η πρώην διεθνής λίμπερο Ξανθή Μυλωνά που υπήρξε κολλητή φίλη εντός και εκτός γηπέδου με την Ρούξι Ντουμιτρέσκου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό της.
Σελίδα 1 από 206

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ