1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2016 21:46

Ο απολογισμός του Δρίκου από τον Έβρο

Με χρήσιμα συμπεράσματα και επαφές με παράγοντες του βόλεϊ ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Σωτήρη Δρίκου στον Έβρο (27-28/1).

Ο προπονητής της Εθνικής ανδρών παρακολούθησε τη συγκεντρωτική προπόνηση του Κλιμακίου Αλεξανδρούπολης (27/1) για τους Παμπαίδες (Γκρουπ Έβρου), από τον Π.Ο.Π. Ανέστη Γιαννακόπουλο στο Κλειστό γυμναστήριο της Μαΐστρου ενώ συνομίλησε με τους αθλητές, δίνοντάς τους κατευθύνσεις και συμβουλές.

Την Πέμπτη 28/1 ο κ. Δρίκος βρέθηκε στην Ορεστιάδα όπου παρακολούθησε και την προπόνηση του κλιμακίου Ορεστιάδας - Σουφλίου ενώ συναντήθηκε τόσο με τους τοπικούς φορείς, όσο και με το Δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Μαυρίδη.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κάνοντας τον απολογισμό της διήμερης περιοδείας, ανέφερε: «Ήταν ένα δημιουργικό διήμερο αφού είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά τις προπονήσεις των κλιμακίων του Έβρου και να συναντηθώ με τους ανθρώπους του αθλήματος και τους τοπικούς φορείς.

Με χαρά διαπίστωσα ότι σ’ αυτή τη γωνιά της Ελλάδας συνεχίζεται η συστηματική δουλειά για την παραγωγή νέων αθλητών, οι οποίοι μελλοντικά αναμένεται να στελεχώσουν τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα συνεχίζοντας μια μεγάλη παράδοση. Σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας (Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ.ΑΝ.ΜΑΚ) στόχος είναι να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε την ανταγωνιστικότητα των προπονήσεων ώστε μέσα από αυτή τη διαδικασία να επιτευχθούν ταχύτερα τα αποτελέσματα που περιμένουμε».

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ