1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2017 12:34

Πρωταθλητής Παγκορασίδων ΕΠΕΣΘ ο Ναύαρχος Βότσης

Τον τίτλο του Πρωταθλητή Παγκορασίδων ΕΠΕΣΘ πανηγύρισε για πρώτη φορά ο Ν. Βότσης, επικρατώντας του Μυγδονιακού στον τελικό που διεξήχθη στο ΕΓ Μίκρας με 3-0.

MVP του τελικού αναδείχθηκε η Στυλιανή Αντύπα του Ναύαρχου Βότση.

Διαιτητές; Μπουγιούκας, Τσιούλα, Εμμανουηλίδου,

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-18, 25-17)

ΒΟΤΣΗΣ: Αντύπα, Γιορανίδη, Γούναρη, Τριανταφύλλου, Τριλυράκη, Μηλωνά, Αγιομαμίτου.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: Κυρμανίδου, Ρωφαλίκου, Καραντάκη, Λάκη, Γιαμπάστου-Γιουλέκα, Κωστοπούλου, Μαρανα, Χατζηαστερίου, Λεούδη, Χατζηευστρατίου, Βεζύρη.

Η διοίκηση του Βότση εξέδωσε και ανακοίνωση δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα των παγκορασίδων για την μεγάλη τους επιτυχία.

Ο ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης στέφθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα βόλεϊ παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ περιόδου 2016-17.

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Δημήτρη Βαλσαμίδη στον έφορό μας Δημήτρη Λαζαρίδη και προπάντων στις αθλήτριές μας : Αντύπα Στέλλα, Κολοβού Εύα, Γιορανίδη Άννα, Ξυράφη Κορίνα, Εξίογλου Σταυρούλα, Κωστίκου Σοφία, Γαρίτση Μαριάννα, Νταντούλα Αθηνά, Γούναρη Γεωργία, Τριανταφύλλου Ξανθή, Μιτελούδη Ειρήνη, Μαχαιρά Κατερίνα, Τριλυράκη Αγνή, Μυλωνά Μαρία, Σταυρίδου Ευγενεία, και Αγιομαμίτου Χρύσα για την τρομερή επιμονή και θέληση που επέδειξαν και κατάφεραν πανάξια να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής και οι αθλήτριές μας είχαν ένα όνειρο, ένα όραμα, μια επιθυμία που όλα αυτά κατέληξαν και έγιναν επιτυχία χάρη στο ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα. Όπως λέει και ο προπονητής μας «Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ». Η επιτυχία αυτή μας οπλίζει με δύναμη και κουράγιο για την συνέχιση του έργου μας, δικαιώνει τις προσπάθειες για την υλοποίηση του μακροχρόνιου σχεδιασμού μας που αφορά τον κύκλο Διοίκηση-Προπονητές-Αθλήτριες-Γονείς.

Δεν επαναπαυόμαστε, έχουμε πίστη στο έργο των στελεχών μας και κοιτάζοντας μπροστά βλέπουμε ότι μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Χάλκινος ο Άρης

Την τρίτη θέση στο Final 4 Παγκορασίδων στο ΕΓ Μίκρας κατέκτησε ο Άρης, επικρατώντας της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-1 στον μικρό τελικό.

Τα σετ: 3-1 (25-21, 13-25, 25-21, 25-22)

ΑΡΗΣ: Αλμπάνη, Κωνσταντίνου, Στίγγα, Πετρινόλη, Γκιάτα, Λημνιώτη, Κρετσαβου, Κυργινα, Καραβάτου, Καπεσίδου, Μπουζούκα, Καλογεροπούλου.
ΕΛΠΙΔΑ: Κόλιου, Λαζαρίδου, Πυργιώτη, Τσουμπέκη, Τάτση, Αρμουτσή, Ατσού, Αντωνιάδου, Τάτση.

5 σχόλια

  • Comment Link Foko88 Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 00:56 posted by Foko88

    Μαξ φίλε μου δεν προκειται να συμβει αυτο.Στην κορασιδων εχει κλεισει το team .

  • Comment Link Μάξγουελ Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 20:16 posted by Μάξγουελ

    σωστά κε ΠΛΟΙΑΡΧΕ!κι αφού τα πάρει στην ομάδα να μην τα αφήνει να φύγουν με τίποτα.να ζητάει τον ουρανό με τ' άστρα για να δώσει ένα 16αχρονο σε άλλη ομάδα με προοπτική.κι αν δεν τα πάρει το παιδί να ...θάβεται στον Ναυαρχούκο! μιλάμε για πολύ έπαρση.μην πούμε για τους γονείς εκεί να δεις έπαρση ...μάλλον τους κάνουν μάθημα!

  • Comment Link ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 20:16 posted by ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ

    Περιμένετε τώρα να δείτε τον προπονητή του Βότση στην εθνική κορασίδων... Και μετά να δείτε μεταγραφές ο Ναυαρχούκος. Οποιο μικρό σωματείο έχει κανένα καλό παιδί, θα πλευρίζονται οι γονείς για να το πάνε στους "πρωταθλητές"

  • Comment Link Μάξγουελ Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 13:44 posted by Μάξγουελ

    ευχαριστώ τη μαμά​ μου, τον μπαμπά μου τη θεία το θείο μου τη γιαγιά μου, σιγά ρε παιδιά ένα κύπελλο παγκορασίδων πήρατε (!!!).Κι αυτό παραλιγο, για κάνα δυο πόντους δηλαδή βρεθήκατε απο ται μπρεικ στον τελικό και παίξατε με τα 12χρονα του Μυγδονία κού.Ευτυχως γιατί θα έπρεπε μετά τις τόσες αποτυχίες να παραιτηθεί και ο προπονητής κι ο έφορος μαζί!!!

  • Comment Link παρατηρητής Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 17:53 posted by παρατηρητής

    Επιτέλους βρε ο ναυαρχούκος...χρόνια ολόκληρα έφτανε στην πηγή και νερό δεν έπινε ο looser Εαρινός- Βότσης (μισή μισή είναι η ομάδα, οι μεν με τους δε δεν μιλιούνται)...η υπεροψία τους έφαγε όλους εκεί μέσα τοσα χρόνια λες και είναι η Φενέρ Μπαχτσέ κι από τίτλους στα αναπτυξιακά τα τελευταία χρόνια μηδέν...άσε που ένα γήπεδο της ΓΓΑ το έχουν κάνει δικό τους και δεν τολμάει κανείς να κάνει κάτι χωρίς την άδεια τους...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ