1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2016 22:59

Απάντηση Μαυρομάτη σε Λεονταρίτη: «Διαφορετική η κλήρωση με το φάιναλ-4»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας βόλει Αχιλλέας Μαυρομάτης με τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή των καναλιών Novasports "ΣΤΟ ΦΙΛΕ" και τον Παντελή Λώλη απάντησε τα εξής:
«Δεν άκουσα προσωπικά το σύνολο των δηλώσεων του κ. Λεονταρίτη αλλά θέλω να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Πρώτον η κλήρωση έγινε σύμφωνα με την προκήρυξη κι ας σταματήσουμε εδώ ένα θέμα που μόνο κακό κάνει και δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις. Σε ότι αφορά την Ρόδο, η ΕΟΠΕ από τον Οκτώβριο έχει ξεκινήσει επαφές με την Περιφέρεια, προσωπικά με τον Πρόεδρο της περιφέρειας κ. Χατζημάρκου έχω μιλήσει πολλές φορές. Μιλήσαμε συμφωνήσαμε αρχές Ιανουαρίου πήγε άνθρωπος της Ομοσπονδίας στο καινούργιο κλειστό της Ρόδου. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό με κάποιες μικρές ατέλειες που χρειάζονται διόρθωση για τις οποίες υπήρχε επαρκής χρόνος στο μεσοδιάστημα για να γίνουν. Αυτές τις ατέλειες θα χρηματοδοτούσε η Περιφέρεια γιατί χωρίς αυτές δεν μπορούσαν να γίνουν οι αγώνες. Το πρωί της Δευτέρας ο κ. Χατζημάρκος μου είπε πως από την στιγμή που βγήκε αυτό το θέμα με την κλήρωση του κυπέλλου η Περιφέρεια δε μπορεί να βοηθήσει. Κατόπιν αυτού στο συγκεκριμένο γήπεδο ακόμη και τώρα αν μας δίνονταν, που δεν μας έχει δοθεί, δεν μπορούν να γίνουν οι αγώνες. Αυτή είναι η σωστή διάσταση του προβλήματος του Φάιναλ Φορ.

Η Ομοσπονδία αναζητά άλλους τρόπους να το πραγματοποιήσει με καλό τρόπο όπως αξίζει κι ας έχουμε πρόβλημα με τον χρόνο που μεσολαβεί. Από την στιγμή επαναλαμβάνω που η Περιφέρεια απέσυρε την στήριξη της για τις διορθώσεις στο γυμναστήριο οι αγώνες δεν μπορούσαν να γίνουν. Η κλήρωση και το Φάιναλ-4 στην Ρόδο είναι δύο διαφορετικά πράγματα αλλά γι' αυτό ρωτήστε τον κ. Λεονταρίτη γιατί τα συνδέει. Η κλήρωση είναι άσχετη με τα υπόλοιπα που είναι σχετικά μεταξύ τους. Για να ανακοινωθεί η Ρόδος περιμέναμε την λήξη του Λιγκ Καπ και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τις όποιες λεπτομέρειες των εξόδων. Και θα τελείωνε το θέμα. Την Δευτέρα πήρα τον Περιφερειάρχη τηλέφωνο και ο ίδιος μου ανακοίνωσε ότι "λυπάμαι μετά από αυτό που έγινε δεν μπορεί να γίνει το Κύπελλο εδώ".

Τώρα για το που θα διεξαχθεί όλα είναι ακόμη ανοικτά. Όπου και να γίνει να είστε σίγουροι πως θα γίνει μια διοργάνωση αξέχαστη. Λυπάμαι για τους ανθρώπους της Ρόδου που χωρίς να φταίνε σε τίποτε στερούνται την διοργάνωση.

Για την Εθνική να πω πως είναι σε καλό δρόμο και οργανωτικά και οικονομικά, είχε κάποια έσοδα και ίσως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω για φέτος.

10 σχόλια

  • Comment Link ASD Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 23:44 posted by ASD

    Ας προσεχατε.Το ξερατε πως στη Συρο,δεν .."μασανε"...Εχουν αποδειξη πως διεκδικουν το δικιο τους μεχρι τελους.Το μονο που σας σωζει,ειναι η ΑΜΕΡΟΛΙΠΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,και κανενα στησιμο διαιτησιας εις βαρος τους...(ψαρουδακης-Βασιλειαδης κατι θα...καταφερουν..)

  • Comment Link Ert Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 22:39 posted by Ert

    Τα μπαλακια στην φωτογραφια,μπηκαν στο ..ψηγειο;;

  • Comment Link Klm Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 22:36 posted by Klm

    Βρε τι παθατε....Τωρα τρεχα...Κομπινες φεν θελατε.;Τωρα πληρωστε.ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ.!

  • Comment Link Yhb Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 22:15 posted by Yhb

    Τοσο αχρηστοι....Ουτε απλες διαδικασιες δεν μπορειτε να κανετε ;;

  • Comment Link Arissssalonika Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 22:11 posted by Arissssalonika

    Ευχαριστημενα τα αφεντικα σου(στον ΠΑΟΚ)με την κληρωση παρωδια.Ενταξει;;Αξιος ο μισθος σου !

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ