1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2016 14:45

Μπηχτές στην κλήρωση

Στην Κυψέλη θα πάει ο νικητής του αποψινού αγώνα Μαρκόπουλο-ΑΟΘήρας, σφού κληρώθηκε στο κύπελλο γυναικών με τον  Παναθηναϊκό, ενώ υπήρξαν αναπάντητες αιχμές του εκπροσώπου του Ολυμπιακού Νίκου Κατσιούρα, προς τον προπονητής της ομάδας της Σαντορίνης,Απόστολου Οικονόμου.

Ο Νίκος Κατσιούρας μίλησε αρχικά για καταστρατήγηση των κανονισμών και της προκήρυξης, αφου θεωρούσε ότι ο ΑΟΘήρας έπρεπε να μηδενισθεί,επειδή δεν ήρθε στην Αττική με πλοίο, όπως έπραξε ο Πανναξιακός. Και οι της ΕΟΠΕ παραδέχτηκαν off the record ότι κακώς δεν μηδενίσθηκε η ομάδα της Σαντορίνης. Mόλις μάλιστα ο νικητής του αγώνα Μαρκόπουλο-ΑΟΘήρας κληρώθηκε με τον Παναθηναϊκο στην Κυψέλη, στράφηκε προς τον Απόστολο Οικονόμου και μίλησε για "θεία δίκη".

Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:

Θέτις Βούλας - Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός - Νικητής ΑΟ Μαρκοπούλου / ΑΟ Θήρας (ο αγώνας διεξάγεται σήμερα 5/2)
ΑΕΚ - Αίας Ευόσμου
ΓΣ Ηλιούπολης - Νικητής Ελπίδα Αμπελοκήπων / ΟΠ Ρεθύμνου (ο αγώνας διεξάγεται στις 15/2)
*Στην περίπτωση που προκριθεί η Ελπίδα Αμπελοκήπων, τότε θα είναι γηπεδούχος στον αγώνα με την Ηλιούπολη, καθότι είναι ομάδα της Α2 Γυναικών, ενώ σε περίπτωση που προκριθεί ο ΟΠΕΡ τότε θα είναι γηπεδούχος η Ηλιούπολη.


Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, εκτός της αναμέτρησης ΓΣ Ηλιούπολης - Νικητής Ελπίδα Αμπελοκήπων / ΟΠ Ρεθύμνου που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, ενώ το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΟΠΕ.

2 σχόλια

  • Comment Link Vollley Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 08:23 posted by Vollley

    Final-4 στη Σαντορινη.Αυτη ηταν η συμφωνια Α.Ο ΘΗΡΑΣ-ΕΟΠΕ. Η ΕΟΠΕ δεν εχει "μια",και επιθυμει να προκριθει η Σαντορινη,για να πληρωση την διωργανωση.Ψαχνει κοροιδα....
    ..

  • Comment Link κωσταςπ. Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 12:13 posted by κωσταςπ.

    Mηπως ο καβγας εχει να κανει με δυο παικτριες που του πηρε του οσφπ η Αεκ περισυ βασικες και τωρα προωθει στη θεση τους νεανιδες;λεω μηπως.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ