1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-12-2015 16:55

Δείτε σήμερα στις 19:00 την πρώτη εκπομπή της STAR VOLLEY Academy

Σήμερα, Τριτη 1.12.2015 στις 19:00 θα ξεκινήσει να προβάλλεται η πρώτη διαδικτυακή παραγωγή εκπομπής στην Ελλάδα για το αναπτυξιακό volley.
Η εκπομπή είναι προσφορά της Ακαδημίας STAR VOLLEY σε παραγωγή του sportshero.gr ενώ μεγάλος χορηγός της παραγωγής είναι η Επιθεώρηση Πωλήσεων ΑΝΤΩΝΗ ΧΡΥΣΟΥτης Εθνικής Ασφαλιστικής.



Η διαδικτυακή εκπομπή θα παρουσιάζεται δύο φορές καθε μήνα μέχρι τον Ιούνιο 2016.

Ελπίζουμε να τη βρείτε ενδιαφέρουσα και ενημερωτική με έμφαση στην ανάδειξη και προβολή του έργου που γίνεται στις αναπτυξιακές ομάδες του ΔΑΣ Δραπετσώνας αλλά και άλλων αθλητικών σωματείων στην ΕΣΠΕΔΑ που διακρίνονται για τη συστηματική ενασχόλησή τους με την ανάπτυξη των υποδομών στο χώρο του ερασιτεχνικού volley.

Ευχαριστούμε όλους τους υπεύθυνους των σωματείων με τους οποίους ήλθαμε σε επαφή, τους προπονητές και προπονήτριες αλλά καί ΟΛΩΝ όσων συνέβαλλαν στο να δημιουργηθεί αυτή η ευκαιρία επικοινωνίας με την οποία επιθυμούμε να σας κρατήσουμε συντροφιά μέχρι το τέλος της φετεινής αθλητικής περιόδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ