1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-03-2015 15:20

Συγχαρητήρια σε Μίλωνα και Ηλιούπολη από την ΕΣΠΕΔΑ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΕΣΠΕΔΑ συνεχάρη τον Μίλωνα για το Πρωτάθλημα Εφήβων και την Ηλιούπολη για την δεύτερη θέση στις νεανίδες
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ 14-15 Ο ΜΙΛΩΝΑΣ

Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. συγχαίρει θερμά τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Μετά την 1η θέση πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων κατόρθωσε για 1η φορά στην ιστορία του συλλόγου να στεφθεί πρωταθλητής Εφήβων, καθιστώντας υπερήφανη την Ένωσή μας με αυτή τη μεγάλη Πανελλαδική νίκη. Θερμά συγχαρητήρια και πάλι και ευχές για πολλές αθλητικές επιτυχίες που συμβάλλουν στην πρόοδο και την ανάπτυξη του βόλεϊ της Δυτικής Αττικής και ειδικότερα του αντρικού που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.

2Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 14-15 Ο ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Η Ένωσή μας συγχαίρει τον ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για την κατάκτηση της 2ης θέσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Για μια ακόμη φορά ο σύλλογος συμμετείχε και διεκδίκησε με αξιώσεις την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και ευχόμαστε σε επόμενες αγωνιστικές περιόδους ακόμη υψηλότερες αθλητικές επιτυχίες .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ