1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-01-2015 19:41

Διαμαρτυρία Άρη Αμφιάλης στην ΕΣΠΕΔΑ

Με επιστολή του στην ΕΣΠΕΔΑ, ο Άρης Αμφιάλης αντιδρά στον τρόπο διεξαγωγής του Final 4 Γ' κατηγορίας κορασίδων ΕΣΠΕΔΑ

Αξιότιμοι κύριοι

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για τον τρόπο διεξαγωγής του Final 4 Γ' κατηγορίας κορασίδων ΕΣΠΕΔΑ .

1) Θεωρούμε απαράδεκτο και αυθαίρετο τον ορισμό των ημιτελικών στις  έδρες των πρώτων ομάδων των ομίλων και χωρίς πρωτίστως να ενημερωθούν έγκαιρα (Πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων) οι ομάδες.

2) Θεωρούμε ότι οι ημιτελικοί θα πρέπει να διεξάγονται επί ίσοις όροις για όλες τις ομάδες σε γήπεδα που είναι γήπεδα και όχι σε αίθουσες  χαμηλοτάβανες, με τοίχους που απέχουν max 1m από τις τελικές γραμμές του γηπέδου και προφανώς επικίνδυνες για την ασφάλεια των αθλητών και των φιλάθλων

Σας γνωρίζουμε ότι κατανοούμε πλήρως και αναγνωρίζουμε την προσπάθεια ομάδων (όπως είναι ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ) που αναγκάζονται να έχουν ως έδρα τέτοια γήπεδα καθώς και το δικαίωμα που έχουν να λαμβάνουν μέρος σε  επίσημες διοργανώσεις, αλλά θα πρέπει μέσα στο μυαλό μας να έχουμε ότι,  καμία φιλοξενούμενη ομάδα δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε τέτοιου είδους αγωνιστικές συνθήκες και το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο πόσο μάλλον σε αγώνες  final 4.

Αυτοί οι αγώνες θα πρέπει να είναι γιορτή και όχι αναγκαστική υποχρέωση, όπως είναι για την δική μας ομάδα,διότι σε διαφορετική περίπτωση απειλούμαστε με διπλό μηδενισμό και αφαίρεση 3 βαθμών από την γυναικεία μας ομάδα βάσει των κανονισμών.

Πιστεύουμε ότι όλες οι ομάδες του FINAL 4 θα πρέπει να αγωνίζονται κάτω από τις ίδιες συνθήκες για να είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και να ικανοποιείται το περί δικαίου αίσθημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ