1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
26-08-2014 17:08

Αλλαγές στη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης

Αλλαγές στο προπονητικό σχήμα ανακοίνωσε ο ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης.

Το δελτίο τύπου της ομάδας:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης δείχνοντας εμπιστοσύνη για ακόμα μια φορά στο πρόσωπο του προπονητή Μανώλη Κιάσσου αποφάσισε να συνεχίσει στις Γυναίκες σε μία δύσκολη χρονιά μετά την «άτυχη» πτώση της ομάδας στην τοπική-2 Γυναικών της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.

Ο Μανώλης Κιάσσος παραμένει ο επικεφαλής της ομάδας των προπονητών και ο υπεύθυνος της ανάπτυξης των Ακαδημιών του Ομίλου. Μετά την εφετινή συμφωνία ο Μανώλης Κιάσσος επέλεξε τους νέους συνεργάτες στην ομάδα καθώς το προπονητικό σχήμα είχε αποχωρήσει πρόσφατα. .

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον Σωτήρη Καλύνη για την προσφορά του τα τελευταία 7 χρόνια σε όλα τα τμήματα, και τον Μανώλη Κιάσσο.
Ευχαριστούμε επίσης την Βίκυ Τσέλιου Βίκυ που τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε προσφέρει ως προπονήτρια των ακαδημιών, αθλήτρια στο γυναικείο τμήμα.
Επίσης ευχαριστούμε για την περσινή συνεργασία την Δήμητρα Καραμπάγια που μας πρόσφερε την βοήθεια της στα τμήματα των ακαδημιών.

Τρεις συνεργασίες που άφησαν το δικό τους λιθαράκι στην οικογένεια της Δεξαμενής, τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και καλή συνέχεια στους αγωνιστικούς χώρους.

Όσο αφορά τους νέους συνεργάτες του Ομίλου κ. Κιάσσος επέλεξε συνεργάτες με πλούσιες εμπειρίες για να δώσει ένα νέο ξεκίνημα, αλλάζοντας τις συνθήκες και βάζοντας τον πήχη πιο ψηλά.

Επέλεξε για τα αγωνιστικά τμήματα την Κα Τασούλα Πολυζώη, επί σειρά ετών προπονήτρια, η οποία τα τελευταία χρόνια ήταν στην ΑΕΚ. Η κα Πολυζώη έχει πλούσιο βιογραφικό σαν προπονήτρια, ως αθλήτρια της (Α1), ενώ έχει 134 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Για τα τμήματα των Ακαδημιών συμφώνησε με το κο Βαγγέλη Λεκάκο, γνωστό για τον ζήλο και το πάθος του για τα μικρά παιδιά με πολυετή προσφορά στα τμήματα των Ακαδημιών αλλά και των Παγκορασίδων στην ομάδα των Αμαζόνων. Ο Βαγγέλης πέρσι ήταν συνεργάτης του Μανώλη στη γυναικεία ομάδα και θα συνεχίσουν και φέτος μαζί.
Επίσης να καλωσορίσουμε και την νεότερη στη παρέα, την Παναγιώτα Αριστοπούλου που θα είναι συνεργάτης του Βαγγέλη Λεκάκου στις Ακαδημίες και ελπίζουμε να της μεταδώσει το ζήλο, το πάθος και την όρεξη για να μάθει στα μικρά παιδιά τα μυστικά του βόλεϊ.

Στον Όμιλο θα συνεχίσει στο τμήμα των Ενηλίκων-Αρχαρίων , η Πέρσα Σακελλαρίδη.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν και με υγεία, προσπάθεια, πάθος και όρεξη για δουλειά να καταφέρουμε όλοι μαζί να διδάξουμε στα παιδιά την ευγενή άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθε και την αγάπη για τον αθλητισμό.

Καλή Αθλητική Χρονιά σε Προπονητές και Αθλήτριες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ